2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım benim ilk hamileliklerle ikinciler fark ediyor. ondan dolayı benim daha erken hissetmem cok normal.
saglıklı olsunlarda birde bebege görede değişiyor kimisi daha yaramaz kimisi sakin.

Evet canim saglikla dogsunlar insallah, tek duamiz bu. Okudugum kitapta da bahsediyor senin bu dedigin, bazisi daha hareketli bazisi daha yavas oluyor diyor orda da :) benimkinin hep elleri yuzunde, bacaklari hep toplu ve az hareket ediyor. Dogunca 9 ay rahat ettin anne, yeter bu kadar, simdi yaramazlik zamani diyebilir :))) insallah o gunleri de gorur ve birbirimizle paylasiriz.

kızlar size bir şey danısmak ıstıyorum siz bebek mevlidi yapacak mısınız? ve bebek dogruktan sonra ne kadar zaman sonra? ben sadece okuma gıbı bır sey ıstıyorum boyle herkesın cagrılmadıgı...cunku zaten bulundugum sehır aılemın memleketı ama benım oyle cok tanıdıgım akrabalar yok sadece teyzem ve yengem var kımseyı tanımıyorum annemın tanıdıkları vardır ama hıc gorusmedıgım kısılerle sırf mevlıd dıye cagrılmaz sanırım degıl mı? o yuzden bız annem kayınvaldem teyzem ve ıkı yengem olsak da hoca cagırıp okusak olur mu? sızce abes mı olur? bır de 40ı cıkınca degılde 10 gunlukken falan olur mu? gunlerdır bu kafama takıldı

bnde 25. haftamdayım ama bi hafta gerıymışım sanırım 600 gr falan bebegım :) çok kılo alamamıştım şimdiye kadar şimdiden sonra ıyı büyür ınş..

kızlar size bir şey danısmak ıstıyorum siz bebek mevlidi yapacak mısınız? ve bebek dogruktan sonra ne kadar zaman sonra? ben sadece okuma gıbı bır sey ıstıyorum boyle herkesın cagrılmadıgı...cunku zaten bulundugum sehır aılemın memleketı ama benım oyle cok tanıdıgım akrabalar yok sadece teyzem ve yengem var kımseyı tanımıyorum annemın tanıdıkları vardır ama hıc gorusmedıgım kısılerle sırf mevlıd dıye cagrılmaz sanırım degıl mı? o yuzden bız annem kayınvaldem teyzem ve ıkı yengem olsak da hoca cagırıp okusak olur mu? sızce abes mı olur? bır de 40ı cıkınca degılde 10 gunlukken falan olur mu? gunlerdır bu kafama takıldı

Selam Sabahmeltemi

Bence de okut, ha 5 kişi ha 50 kişi. Allah için okutmuyor musun? Bende mevlut yapıcam, Istanbul'dayım. Oldukça da kalabalığız, bir hafta sonu olur muhtemelen. Ben kalabalık cagiracagm için 40'ı geçsin istiyorum. Simdi 70 kişinin arasına giricek çocuk , hem biraz buyumus olur, hemde o yenidogan zamanının geçmiş, mikroba biraz daha alışık olur.

Az kişi olsaydık senin gibi bir oglen veya ikindiyle okuturdum , 10 gun - 15 gun müthiş olurdu, sadece bayanlar olurdu. Allah kabul etsin simdiden.

Selam Sabahmeltemi

Bence de okut, ha 5 kişi ha 50 kişi. Allah için okutmuyor musun? Bende mevlut yapıcam, Istanbul'dayım. Oldukça da kalabalığız, bir hafta sonu olur muhtemelen. Ben kalabalık cagiracagm için 40'ı geçsin istiyorum. Simdi 70 kişinin arasına giricek çocuk , hem biraz buyumus olur, hemde o yenidogan zamanının geçmiş, mikroba biraz daha alışık olur.

Az kişi olsaydık senin gibi bir oglen veya ikindiyle okuturdum , 10 gun - 15 gun müthiş olurdu, sadece bayanlar olurdu. Allah kabul etsin simdiden.

sağ ol cnm ıcıme su serptın:) dımı onemlı olan okutmak az cok farketmemelı......10 15 gunlukken okuturum....hocayla 7 kısı oluruz sanırım.....ınsallah hele o gunlerı Allah nasıp eder ınsallah

Selam Sabahmeltemi

Amın canım hepımızınkını Allah kabul etsın sımdıden

Tesekkur ederım cnm sag ol:9 evet nasıl bır duygu oldugunu biliyorum artık:9 ayy yerım ben onun vurusunu pıt pıt daha azıcık vurabılıyor acaba ne zaman tam boyle sıddetlı vurur kı sen de nasıl durumlar vuruslar??bu arada senın kızın yuz hatları bellı olmus ıyıce:) kıme benzettınız:)

Valla canım ben o konuda biraz şanslı olanlardanım, ilk tekmeciklerini 16+6'da hissetmiştim ben tatilde Çanakkale'de :) ilk vuruşlar tabi biraz zayıf oluyo ama hergün biraz daha güçleniyo, seninkinin gücü kuvveti de yerindedir artık sağlam girişir sana tekme tokat hiç merak etme :52: ben artık hareket etmeye başladığında göbeğimi açıp izliyorum, dünyada hiçbirşey bu kadar ilgimizi çekemez heralde :16: muz ye sen bol bol, çocuğu güçlendiriyomuş, kilo aldırıyormuş diye duymuştum.
Güzel kızımız da yakışıklı babasıyla güzel annesinin karışımı :52: :9:

dişçiye git bekleme ama hepsi ağrıyosa ara ara kalsiyumdan sebeptir

iki üç ssene önce kanal tedavisi yaptırmıştım bi kanalı açamamışlardı o dişim çok fena ağrıyor. Kalsiyum hapı da kullanıyorum ama bakalım çarşamba günü randevum var doktoruma danışıp hareket edicem artık. Aman hiç bi anniş benim gibi acı çekmesin inşallah :)

Kızlar bişey sorucam, bebek arabası alırken ilk aylar oto koltuğunu kullanıcaz dimi dışarı çıkarırken, yada hastaneden ilk çıkardığımızda. Ama bu oto koltukları iki büklüm duruyor tüm modeller de . Minik bebişler katlanmazmı onun içinde? Bebek arabasıda ilk aylar büyük gelir nasıl olucak .. Bu oto koltuklarının yatan modelleri filan yokmu acaba

Kızlar bişey sorucam, bebek arabası alırken ilk aylar oto koltuğunu kullanıcaz dimi dışarı çıkarırken, yada hastaneden ilk çıkardığımızda. Ama bu oto koltukları iki büklüm duruyor tüm modeller de . Minik bebişler katlanmazmı onun içinde? Bebek arabasıda ilk aylar büyük gelir nasıl olucak .. Bu oto koltuklarının yatan modelleri filan yokmu acaba

Benek değil pardon bebek :)))

kızlar 11.haftamda agrıyan bir dişim vardı suan 26.haftamın içindeyim o dişim az önce kırıldı
ceyrek dişim dibine kadar kırıldı napıcam ya
bir fikri olan var mı:53::53::53:

ben az önce dişim kırıldı napıcam bilmiyorum
agrısı baslıcak gibi offf

Geçmiş olsun canım, daha önce burda biride yaptırmıştı dişini hamile olanlar için kullanılan bazı tekniklerle bişeyler yaptırmıştı tam hatırlamıyorum ama ağrın olursa iyi bir dişçiye git mutlaka, çok zor geçer 4 ay. Benimde daha önce yaptırdığım bi dolgum başladı ağrımaya çok fena bende gidicem :(

Geçmiş olsun canım, daha önce burda biride yaptırmıştı dişini hamile olanlar için kullanılan bazı tekniklerle bişeyler yaptırmıştı tam hatırlamıyorum ama ağrın olursa iyi bir dişçiye git mutlaka, çok zor geçer 4 ay. Benimde daha önce yaptırdığım bi dolgum başladı ağrımaya çok fena bende gidicem :(

off ya bir de bu cıktı
yarın sabahtan bir gezicem acık dişci var mı diye
canım benim 4 ayım kalmadı
şimdi 26. haftama girdim insallah 3 ayım kaldı :26:

merhaba anneler bizde dün dr kontrolün deydik maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor doktor ense kalınlığını ölçmek için baya bekledi durmuyorki kime çekmiş bu çok koşturacak seni bu bıcırık dedi herşey yolunda ama cinseyeti ile ilgili birşey demedi

aysel hanımsa bana da aynı seylerı soledı doktor:D ama benım ense olcumunu hemen yaptı anlamadım mılletle saatlerce ugrasmıslar benım hemen olctu kendısı

Back
X