aynen canım ben de kendime masraf yapmak istemiyorum. nasıl olsa geçici bir dönem.onun yerine bebişime alıyorum :) bir de ben normalde zayıf biriydim, 1-2 beden büyük kıyafetlerim şu anda rahat oluyor. hala hamile pantolonuna geçmedim mesela. ben de 37 ye kadra çalışmak istiyorum ama son haftalarda baya ağırlaşırsın diyorlar. şimdi müdürüm sağolsun ders saatimi azalttı. 23 saat giriyorum haftada, nöbette yok, rahat gibiyim yani Allah bozmasın. 36+0 mı 37+0 mı ben de tam bilemiyorum.
ya bu arada geçen haftalarda 50lik şeker yüklemesi temiz çıkmıştı benim, doktor 2 hafta sonra 100lük yapacakmış. sizde de mi 2 kez yapıldı? yoksa direkt 100lük mü yapıldı? eşim, zorla şeker çıkaracaklar diyor
arkadaslar mrb bende 23 haftalik gebeyim doktorum bana suyun fazla dedi univ. hast. gonderdi onlarda fazla degil dedi bu durumda ne yapmam gerekiyo dr erken dogum olabilir dedi. basina boyle bisey gelen varmi ;(
soyledim canim kendi doktoruma hemen asti suratini zaten
arkadaslar mrb bende 23 haftalik gebeyim doktorum bana suyun fazla dedi univ. hast. gonderdi onlarda fazla degil dedi bu durumda ne yapmam gerekiyo dr erken dogum olabilir dedi. basina boyle bisey gelen varmi ;(
kitabı inceledim az önce, çok bilinen, çok beğenilen bir o kadar da eleştiri alan bir kitapmış. Paylaştığın içi sağol, ben kitap yurdundan siparişi verdim bile, zira son günlerde eşim "biz bebeği sallamayalım, gürültüde uyumaya alıştıralım" falan diyordu. bakalım yöntemleri uygulayabilecekmiyiz.
kitabı almak istemeyenler ama yine de merak edenler bir çok blogda anneler kitaptaki yöntemleri, uygularken karşılaştıkları zorlukları, sonuçları vs anlatmış. bi karıştırın interneti derim.
Canım 36+6 dedi az önce aradım da arkadaşı
37+6 1. hafta, 38+6 2. hafta, 39+6 da 3. hafta oluyor dedi
3 hafta kala zorunlu ayrılacaksınız dedi
olaki ayrılır ayrılmaz doğurduk kalan iznimiz doğum sonrasına eklenecek
güzelmiş fiyatıda iyi gibi, bende alabilirim.
uyku setinin markası kidboo, babyhome'dan aldık mağazasından. normalde intdeki fiyatları daha yüksek ben 165 tl'ye aldım. halıyı 200 tl. perdelerinde tanesi 50 tl, iki tane aldım 150'ymiş çünkü eni benim pencerelere yetmedi bir tanesi. ortopedik yatağınıda 90 tl'ye aldım. uyku setinin kumaşı falan %100 pamuk.
english home'daki bebek nevresimlerininde %100 pamuk olduğunu öğrenmiştim burdan, gittim aldım. açtım baktım güzelmiş, çarşafı lastikli.
Teşekkürler bayramdan sonra gideyim o zaman inşallah tabi.. Artık mağaza mağaza gezemiyorum her yerim ağrıyo. Kıyafetlerini aldım ama onun dışında herşey duruyor. Acaba bizim içinde bi şeyler varmı ? Emzirme südyeni, lohusa pijaması gecelik vs
tesekkur ederım canım o zaman demek ki ben 9 ocakta ayrılıcamm:))) ooo daha cok varr
kızlar bır sey soracam benım sag dızım cok kotu agrıyor ve uyusuyor yanıyor da acaba bugun merdıvenden ınerken duser gıbı oldum ondan mı yoksa hamılelıkle ılgısı var mıdır? taa ayak bılegıme kadar ındı agrı... bır de sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarım batıyor???
kızlar benim tokluk şekerim düşük çıktı.yüksek mi die bakıolar benimki tam tersivar mı böyle bi sorun yaşayan? doktorum aç kalma sık sık ye dedi.ben d yiyorum zaten.ama kızım 1014 g olmuş 25+2 deydim. maşallah bebek kızıma :)
Canım maşallahı varmış kızının yaaa
kilosu çok süper çıkmış
bana şeker yüklemesi yapmadılar, napıcam ben yaaa
ben yaptırdım 50 lik şekr yüklemesi. 100 lük yapalım filan demedi. acaba senin değerin üst sınıra yakınmı çıktı? garanti olsun diye mi bi daha yapıyor ki? özel hastane ise dikkat et para almak için gereksiz bi sürü tahlil yaptırdıklrını hep duyuyouz.
kızlar benim tokluk şekerim düşük çıktı.yüksek mi die bakıolar benimki tam tersivar mı böyle bi sorun yaşayan? doktorum aç kalma sık sık ye dedi.ben d yiyorum zaten.ama kızım 1014 g olmuş 25+2 deydim. maşallah bebek kızıma :)
mrb kızlar iki gündur kızım okadar hareketliki endişelenmeye başladım aşağı tarafı tekmeledikçe tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?