2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben yaptırdım 50 lik şekr yüklemesi. 100 lük yapalım filan demedi. acaba senin değerin üst sınıra yakınmı çıktı? garanti olsun diye mi bi daha yapıyor ki? özel hastane ise dikkat et para almak için gereksiz bi sürü tahlil yaptırdıklrını hep duyuyouz.

arkadaslar mrb bende 23 haftalik gebeyim doktorum bana suyun fazla dedi univ. hast. gonderdi onlarda fazla degil dedi bu durumda ne yapmam gerekiyo dr erken dogum olabilir dedi. basina boyle bisey gelen varmi ;(

arkadaslar mrb bende 23 haftalik gebeyim doktorum bana suyun fazla dedi univ. hast. gonderdi onlarda fazla degil dedi bu durumda ne yapmam gerekiyo dr erken dogum olabilir dedi. basina boyle bisey gelen varmi ;(

Hiç duymadım canım ama üniv hastaneleri en iyisiler bu konuda onlar fazla değil demişler ne güzel. İlk doktoruna dönüp söyledinmi üniv hast fazla değil dediğini. Emin olamıyorsan başka bi doktora git istersen için rahat eder

soyledim canim kendi doktoruma hemen asti suratini zaten

Aa niye asıyoki sonuca güvenmediğindenmi anlamadım hala fazla olduğunam ısrar ediyor. Bence aklında soru işareti kalmasın bu şekilde stres yaşaman hem bebeğine zarar hem sana. Ben olsam yarın ilk iş başka iyi bir doktor bulup ona bi görünürdüm test filan gerekmiyo heralde sadece ultrasondan bakıcak

bence başka bi doktora daha git.bakalım o ne diyecek..bide doktorun surat asacağına açıklama yapsaymış .garip insanlar var.bence drunu değiştir

ben ozel m.p. hast. gidiyordum. arkadasim ssk da calisiyo buraya gel daha iyi bakarlar dedi bende artik oraya gidicem. paramizla rezil oluyoruz ya can skintisi da cabasi

kızlar benim tokluk şekerim düşük çıktı.yüksek mi die bakıolar benimki tam tersi var mı böyle bi sorun yaşayan? doktorum aç kalma sık sık ye dedi.ben d yiyorum zaten.ama kızım 1014 g olmuş 25+2 deydim. maşallah bebek kızıma :)

Blog bile var yani, ne kadar hızlısın...Benim öyle nette birşey taramaya fırsatım olmuyor. Her bebeğe uygun olmayabilir, çünkü her bebek birbirinden farklı, nasıl biz hiçkimseye benzemiyorsak, bebeklerde birbirlerine benzemeyecek...Tabi bir de kültürel farklılıklar da var çocuk yetiştirmede. Amerikan toplumu ile bizim aramızda çok fazla farklılık var. Bu yüzden de bizim kültüre uyum sağlamamış, ya da bizim kültürde yetişen ebeveynler yöntemleri uygulamakta zorluk çekmiş olabilir. Bizde deneyeceğiz, göreceğiz:))

tesekkur ederım canım o zaman demek ki ben 9 ocakta ayrılıcamm:))) ooo daha cok varr

kızlar bır sey soracam benım sag dızım cok kotu agrıyor ve uyusuyor yanıyor da acaba bugun merdıvenden ınerken duser gıbı oldum ondan mı yoksa hamılelıkle ılgısı var mıdır? taa ayak bılegıme kadar ındı agrı... bır de sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarım batıyor???

Bayıldım aldıklarına, güle güle kullanın:))

Benim de arkadaşım gitti oraya alışverişe, bin lira harcamışlar:)) sahabın 8'İnde orada idik dedi. Caminin yanında otopark varmış, arabayı oraya park etmişler, eşyaları ellerinde taşımamak için. Onlar çıkarken 60 araba park sırası bekliyormuş. Araba ile gidecekseniz, erken gidin dedi. Bebek şekerinden tut, banyo süngerine kadar ne ararsan varmış. Bazı mağazalar direk kendi indirim yapıyormuş, bazılarında indirim söz konusu değilmiş. Fiyatlar piyasa ile hemen hemen aynıymış, tek avantajı herşeyi tek bir yerde bulabiliyormuşsun...

İnşallah doğru biliyordur canım
aman dikkat et boşluğa basınca bile çok ağrı yapabiliyor demişlerdi
ağrısı nasıl?

Canım maşallahı varmış kızının yaaa
kilosu çok süper çıkmış
bana şeker yüklemesi yapmadılar, napıcam ben yaaa

Canım benim suyum hep fazlaydı
hatta suyun oranı 3 hafta ileride gidiyordu
doktorum az olması sorun dedi
çünkü su fazla olunca bebeğin hareket edeceği yer çok oluyo dedi
hem suyu az içince de dengeliyor kendini dedi
üniversite hastanesine de göndermediler, azalınca yolladılar

Canım maşallahı varmış kızının yaaa
kilosu çok süper çıkmış
bana şeker yüklemesi yapmadılar, napıcam ben yaaa

Canim sen ne zaman memlekete gidecektin? O zaman yaptirirsin istersen. Bana da 26. Haftada yapilacakmis.
Ayaklarinin sisligi icin de Okuldan sonra mutlaka evde yuksek bir yere dayayip dinlen canim.

özel hastaneye gidiyorum canım ama ekstra para almıyorlar şeker testi için. 1. testin sonucunu telefonla öğrenmiştim, iyi gayet demişti doktorum. rakamsal sonucunu bilmiyorum yani. bu arada sizin randevular kaç haftada bir? benim 3 haftada birdi, 2 seferdir iki haftada bir çağırıyor. biz de şehir dışına gidiyoruz, biraz zor oluyor, ama bebişlerimiz için değer :)

ayy maaşallah, nazar değmesin ne güzel kilosu bebeğinin. benimki daha 700 küsürdü şimdi unuttum. 25+5teyim yanlış hesaplamadıysam.

Son düzenleme:
mrb kızlar iki gündur kızım okadar hareketliki endişelenmeye başladım aşağı tarafı tekmeledikçe tekmeliyor

mrb kızlar iki gündur kızım okadar hareketliki endişelenmeye başladım aşağı tarafı tekmeledikçe tekmeliyor

Benimkide deli gibi tekmeliyor melek, hatta su anda bile vuruyor alt tarafı.. Cumartesi gunu detaylı ultrasonıum vardı, kafası yukarıda , bacakları asagidaydi.. Gayet normalmiş pozisyonu.. Artık hareketlendiler cnm, endişe etmene gerek yok dedi doktor. Sende endişeyi bırak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…