Merhaba arkadaslar, araniza bugun katildim ve cok memnun oldum :) insan yalniz olmadigini hissedince cok rahatliyor..
Gun be gun yasadiklarimiz hemen hemen ayni.. Herkese saglilkli ve huzurlu bir gebelik diliyorum. Umarim hepimiz mutlu sona
Kazasiz belasi kavusuruz..
Merhaba arkadaslar, araniza bugun katildim ve cok memnun oldum :) insan yalniz olmadigini hissedince cok rahatliyor..
Gun be gun yasadiklarimiz hemen hemen ayni.. Herkese saglilkli ve huzurlu bir gebelik diliyorum. Umarim hepimiz mutlu sona
özel hastaneye gidiyorum canım ama ekstra para almıyorlar şeker testi için. 1. testin sonucunu telefonla öğrenmiştim, iyi gayet demişti doktorum. rakamsal sonucunu bilmiyorum yani. bu arada sizin randevular kaç haftada bir? benim 3 haftada birdi, 2 seferdir iki haftada bir çağırıyor. biz de şehir dışına gidiyoruz, biraz zor oluyor, ama bebişlerimiz için değer :)
ayy maaşallah, nazar değmesin ne güzel kilosu bebeğinin. benimki daha 700 küsürdü şimdi unuttum. 25+5teyim yanlış hesaplamadıysam.
geçmiş olsun canım.benim de etrafımda çok fazla grip insan var bu aralar.ben de korkar oldum..bol bol dinlen.Güzel annişler hepinize selam
Ben sonunda kendime nazar değdirmeyi başardım 2 gündür hastayım
Pazar sabahı boğazım ağrıyarak uyandım pazarı öyle idare ettik ama bugün sabah çok fena kalktım yataktan, hastalığa yenilmeyi reddediyorum deyip hazırlanıp işe gittim ama daha ilk derste fenalaştımduramadım okulda geldim. 2 gün rapor aldım dinlenip kendime gelemezsem daha uzun sürer hastalığım diye.
Burun akıntısı, hapşırık tıksırık boğaz ağrısı her şey var ama ateşim yok çok şükür. O yüzden şimdilik ballı limonu ıhlamurum, meyvelerim ve bir rulo tuvalet kağıdımla idare ediyoruz
Aman diyim kendinize dikkat edin, gece de uyuyamadım, arada daldığımda da bebişimle ilgili kabuslar gördüm çok korktumsağlığınızı koruyun, hamilelikte hastalık daha başkaymış
gözünaydın canım.50lik yükleme beni etkilemedi de onun sonucu yüksek çıtığı için 100lük yapılacak muhtemelen o etkiler gibi.çok uzun süre aç kalınıyor çünkü.niye yüksek çıktıki bu test yaa çok canım sıkıldı.ben de yarın kızımı görücem artık o bana moral olacak en azından.ve kontrolden geldik güzel anneler =)) minik kızım 765 gr. 33 cm artık pek minik sayılmayız galiba ........ağzı açıktı tabi açtık ondan bebeğim yemek istiyor dedim dr.a ama şeker yüklememiz yapıldığı için aç kaldık malesefff..... şeker yüklemesi gayet iyi çıktı açlık 83.... 50 gr glikozdan sonra 118........hemogram idrar testleride yapıldı sadece az miktarda iltihap varmış idrar yollarında bi kere kullanılacak bi toz verdi önemli bi durum değil dedi.... kan değerlerimizde iyi çıktı.. sadece bana kusmak kaldı Allah dan yüklemeden sonra 1 saat dayandım kanı verdikten sonra kustum hala kusuyorum bulantı hapını almamıştım sanırım onunda etkisi oldu................şükürler olsun ki bi aşamayı dahya geçtik inşallah hep böyle sağlıklı,,güzel şeyler yazalımm hepimizz her zamannn
hastane çantasını hazırlayan var mıı
merhaba aynı branştanız sanırım.ben de matematik öğretmeniyim,kızım da beni iyi dinliyor ya da uyuyor bilemiyorum artık :) en iyisi spor ayakkabı giymek ben de çok rahat ediyorum.selam kızlar okuldan geldik bebişimle biz bugün giydim spor ayakkabıları benden rahatı yoktu oğluşumda anlattığım dersleri dinledi matematiği şimdiden iyi olacak
aynen..benim tam olarak değil hiçbir şeyim yok şuanda :)Hastane çantasımı !! Ne çantam var nede içine koyucak bişeylerim tam olarak((
Merhaba arkadaşlar, bugün şeker yükleme sonucumu aldım ve canım sıkıldı.50 gr yükleme sonucum 182 çıkmış.doktor kontrolüm yarın.ne olacak bilmiyorum şuan.sanırım 100lük yükleme de yapılması gerekecek ona göre tanı koyulup diyet ya da insülin falan başlanacak.offff hiç tahmin etmiyordum çıkacağını.ben de çok kilo almıyordum,bebek de normaldi.sanırım polikistik over bunda etkili oldu.neyse bakalım yarın doktorum ne diyecek.umarım herşey yolundadır,bir problem oluşmaz..
aynen..benim tam olarak değil hiçbir şeyim yok şuanda :)
Acaba 1 gün öncesinde çok mu tatlı şeyler yedin, inşallah 100 lük iyi çıkarda.. İnsülini getirme aklına inşallah ona gerek kalmaz sadece yediklerine dikkat edersin. Bide şekerli suyu içmeden önce açlık kan şekeri ölçüyolar sanırım o kaç çıktı peki ??
Bide 50 likte kaç saat hastanede kalıyoruz acaba?? Bende perşembe yaptırıcam ama bilmiyorum kaçlık yaptırıcak bana
aynen biz de bayramdan sonra diye düşünüyoruz.şuan eve dolap falan yaptırıyoruz,evi daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz sadece.İnşallah Bayramdan sonra alırız diye konuştuk eşimle. 7 aylık oluyoruz o zamana Allah nasip ederse. Şimdiden para koyuyoruz kenara. Neyle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz ki..
geçmiş olsun canımöğretmen olunca insan kendini bir yere kadar koruyabiliyor. yine de hastalık gelip buluyor. bol bol dinlen ve iyi gıda almaya çalış. umarım kısa zamanda toparlarsın.
Canım çoooooooooook geçmiş olsun, rapor alarak iyi etmişsin bence de
yoksa daha fena olurdun
Allahım yardımcın olsun
ateşinin olmaması da iyi birşey
güzel güzel dinlen, düzelirsin umarım
c vitaminli sebze meyve almalısın vücuduna
yeşil biber yeee kıtır kıtır
geçmiş olsun canım. bol bol meyve sebze ye dinlen.. bir an önce toparlarsın inşallah
geçmiş olsun canım.benim de etrafımda çok fazla grip insan var bu aralar.ben de korkar oldum..bol bol dinlen.
Merhaba arkadaşlar, bugün şeker yükleme sonucumu aldım ve canım sıkıldı.50 gr yükleme sonucum 182 çıkmış.doktor kontrolüm yarın.ne olacak bilmiyorum şuan.sanırım 100lük yükleme de yapılması gerekecek ona göre tanı koyulup diyet ya da insülin falan başlanacak.offff hiç tahmin etmiyordum çıkacağını.ben de çok kilo almıyordum,bebek de normaldi.sanırım polikistik over bunda etkili oldu.neyse bakalım yarın doktorum ne diyecek.umarım herşey yolundadır,bir problem oluşmaz..
Yaptiramazsan da uzulme. Babam da bana diyor annenin zamaninda seker yuklemesi, ikili dortlu test mi vardi :)) sen karbonhidrata sekere dikkat et, tabii tuza da. Isin de zor canim ya, insallah havalar soguyunca hafifle sislikler. Bebislerimiz kilo almistir bence :))) bn de kilosu boyu ne oldu cok merak ediyorum. Kocaman olmuslardir umarim :)tatlım doğum iznine çıktığımda gidecem anca
bakayım o zaman yapabilirlerse , geç kalınmamış olursa o zaman yapacam mecburen
ayaklarımı hep yukarı kaldırmaktan mahvoldum diyebilirim
ama inmiyo bu şişlikler , ağlayacam artık
benim bebişim kilo almış mıdır sence
Sen de magaza olan bir yere gidince herseyin en guzelini alacaksin annesi, uzulme. Acisini cikaracaksin :)) eksik olmaz hicbirseyi yavrunun :)Canım gidebilsem de yavaş yavaş alakalı alakasız herşeyini alabilsem keşke
çok özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?