2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Selam Mavij,

Sen ve oğlun aramıza hosgeldiniz!

Merhaba hanımlar. Nasıl gidiyor bebişlerinizle hayatınız? Eksikler alınmaya başladınmı oda hazırlığı falan ne alemde şekeri yüksek çıkan oldumu neler kaybettim olmadığım zamanlarda

merhaba hoşgeldin. dediğin gibi inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız sağlıkla..

4 haftada 1 gidiyorum ben doktora

merhaba.hoşgeldin...

Merhaba arkadaşlar, bugün şeker yükleme sonucumu aldım ve canım sıkıldı.50 gr yükleme sonucum 182 çıkmış.doktor kontrolüm yarın.ne olacak bilmiyorum şuan.sanırım 100lük yükleme de yapılması gerekecek ona göre tanı koyulup diyet ya da insülin falan başlanacak.offff hiç tahmin etmiyordum çıkacağını.ben de çok kilo almıyordum,bebek de normaldi.sanırım polikistik over bunda etkili oldu.neyse bakalım yarın doktorum ne diyecek.umarım herşey yolundadır,bir problem oluşmaz..

geçmiş olsun canım.benim de etrafımda çok fazla grip insan var bu aralar.ben de korkar oldum..bol bol dinlen.

gözünaydın canım.50lik yükleme beni etkilemedi de onun sonucu yüksek çıtığı için 100lük yapılacak muhtemelen o etkiler gibi.çok uzun süre aç kalınıyor çünkü.niye yüksek çıktıki bu test yaa çok canım sıkıldı.ben de yarın kızımı görücem artık o bana moral olacak en azından.

selam kızlar okuldan geldik bebişimle biz bugün giydim spor ayakkabıları benden rahatı yoktu oğluşumda anlattığım dersleri dinledi matematiği şimdiden iyi olacak
merhaba aynı branştanız sanırım.ben de matematik öğretmeniyim,kızım da beni iyi dinliyor ya da uyuyor bilemiyorum artık :) en iyisi spor ayakkabı giymek ben de çok rahat ediyorum.

Hoşgeldin, inşallah hepimiz kucaklarımıza alırız hayırlısıyla

Acaba 1 gün öncesinde çok mu tatlı şeyler yedin, inşallah 100 lük iyi çıkarda.. İnsülini getirme aklına inşallah ona gerek kalmaz sadece yediklerine dikkat edersin. Bide şekerli suyu içmeden önce açlık kan şekeri ölçüyolar sanırım o kaç çıktı peki ??
Bide 50 likte kaç saat hastanede kalıyoruz acaba?? Bende perşembe yaptırıcam ama bilmiyorum kaçlık yaptırıcak bana

yooo yemedim de tatlı şeyler.aksine hamilelikte benim canım hiç tatlı birşey yemek istemiyordu..umarım öyle olur bakalım yarın doktorum ne diyecek.açlık kan şekerim 64 çıkmış.50likte şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan veriyorsun işin bitiyor.uzun sürmüyor.ben aile hekiminde yaptırdım.genelde 50lik yapıyorlar,çünkü yok yere teşhis koyacak diye 100lükle başlamak saçma olur tabi.umarım senin sonucun iyi çıkar.

İnşallah Bayramdan sonra alırız diye konuştuk eşimle. 7 aylık oluyoruz o zamana Allah nasip ederse. Şimdiden para koyuyoruz kenara. Neyle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz ki..
aynen biz de bayramdan sonra diye düşünüyoruz.şuan eve dolap falan yaptırıyoruz,evi daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz sadece.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız? aksam yemegımızı cok ac bır sekılde yedık geldım yenı oturdum:))) bızımkı hafıf hareketlendı ve durdu keske daha cok oıynasa yemek yeyınce mı daha cok oynuyor acaba anlamadım ben gobeklı bırı oldugum ıcın mı acaba dısarıdan gozukmuyorrrr:))))

geçmiş olsun canım öğretmen olunca insan kendini bir yere kadar koruyabiliyor. yine de hastalık gelip buluyor. bol bol dinlen ve iyi gıda almaya çalış. umarım kısa zamanda toparlarsın.

geçmiş olsun canım. bol bol meyve sebze ye dinlen.. bir an önce toparlarsın inşallah

geçmiş olsun canım.benim de etrafımda çok fazla grip insan var bu aralar.ben de korkar oldum..bol bol dinlen.

Sağolun kızlar, ilaçsız iyileşmek için elimden geleni yapıyorum umarım iyi gelir. Aman kendinizi koruyun, kalabalık yerlere fazla girmeyin

merhaba.ben de Allahın izniyle bi Ocak 2014 annesi olucam inşallah:) başka bi konuda araştırma yaparken şans eseri denk geldim yazına,ben çok bunaldım,o yüDen paylaşayım dedim.benim de 75lik yüklemem biraz yüksek çıktı,hemen bi endoktrinci,peşine de bi diyetisyenle görüşmemi istedi doğum doktorum.endokrin dr ölçüm aletimi,diyetisyen de dietimi verdi.5günlük dietten sonra gün aşırı olmak üzere 3 günlük ölçüm yapıp not almamı istedi.bugün endokrin dr.la görüştüm diet işe yaramış,insüline gerek yokmuş,ara ara yine ölçüm yapıcam ve dr.göstericem.demem o ki çok endişe etme,elbette bebikler için temkinli olacağız ama çok can sıkmamak gerek,açlık şekerin 100lerin üzerine çıkmıyorsa dietle tokluk şekerin düzene giriyorsa ki senin de düzene gireceğinden eminim,insüline falan gerek kalmıo.diet fikri beni germişti,ama şimdi şükrediyorum,dietten önce hiç doğru düzgün beslenmiomuşum.abur cuburmuş hep yediklerim.
inşallah sağlıkla alırsın bebikini kucağına,geçmiş olsun.

Yaptiramazsan da uzulme. Babam da bana diyor annenin zamaninda seker yuklemesi, ikili dortlu test mi vardi :)) sen karbonhidrata sekere dikkat et, tabii tuza da. Isin de zor canim ya, insallah havalar soguyunca hafifle sislikler. Bebislerimiz kilo almistir bence :))) bn de kilosu boyu ne oldu cok merak ediyorum. Kocaman olmuslardir umarim :)
Canım gidebilsem de yavaş yavaş alakalı alakasız herşeyini alabilsem keşke
çok özeniyorum
Sen de magaza olan bir yere gidince herseyin en guzelini alacaksin annesi, uzulme. Acisini cikaracaksin :)) eksik olmaz hicbirseyi yavrunun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…