2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam anneler nasılsınız? bu bebişlere alacak ne çok şey var yahu.. ama ben hiç olmadığım kadar da kararsızım bu dönemde.. mesela her hafta sonu bebek mağazalarına gidiyoruz ama ben hala karar veremedim park yatak mı alsam beşik mi alsam.. telsiz gerekli mi? göğüs pompası hangisini almalı? odayı sipariş verdik ama acaba iyi mi :) pff ne sıkıntılı dönem çok güzel o ayrı da ben çok kararsızımm

7 aydır maşallah evham yapmadıgımız sey kalmadı düşünmedigimiz saçmalıkta kalmadı bugun bulantı oluyo yokluyo arada bazen bi tekme atıyo hoplatıyo beni saglıkla gelsinler kuzularr

aynen bende senin gibiyim sadece bakıp bakıp eve dönüyorum.Ne alacağım konusunda çok kararsızım çünkü gereksiz bir şey de almak istemiyorum Bugüne kadar aldığım tek şey alttan çıtçıtlı atlet, çorap, eldiven :)))) Henüz başka hiç bir şey almadım.Oda yapmak istiyorum ama beşik konusunda kararsızım Kafam çok karışık :S

7 aydır maşallah evham yapmadıgımız sey kalmadı düşünmedigimiz saçmalıkta kalmadı bugun bulantı oluyo yokluyo arada bazen bi tekme atıyo hoplatıyo beni saglıkla gelsinler kuzularr

Aynen oyle Melek.. Annelik böyle bir sey herhalde.. Su anda benim oğlan içimde tek kale maç yapıyor.. Vurusları daha dışarıdan belli.. Yeterki saglıgı yerinde olsun,katlanırız biz herseye

eşim de benim aksime hiç sevmez kararsızlığı beğendiyse hemen karar verir sipariş verir ki mobilya öyle oldu :) ben hala acaba o mu bu mu :) diyo ki gelmişiz alalım halledelim işte her hafta bakıncak mıyız haklı da :)

Aynen bende öyleyim normalde kendime bişey alırken hemen alırım ama bunda öyle olmuyo yanlış biley almak istemiyorum. Eşim beni anneme şikayet ediyo, anne dolanıp dolanıp bi çorap alıp çıkıyor diye :))

hehe aynısı işte ben :) Allah yardımcımız olsun hem bizim hem eşlerimizin :)

Güzel annişler hepinize selam
Ben sonunda kendime nazar değdirmeyi başardım 2 gündür hastayım
Pazar sabahı boğazım ağrıyarak uyandım pazarı öyle idare ettik ama bugün sabah çok fena kalktım yataktan, hastalığa yenilmeyi reddediyorum deyip hazırlanıp işe gittim ama daha ilk derste fenalaştım duramadım okulda geldim. 2 gün rapor aldım dinlenip kendime gelemezsem daha uzun sürer hastalığım diye.
Burun akıntısı, hapşırık tıksırık boğaz ağrısı her şey var ama ateşim yok çok şükür. O yüzden şimdilik ballı limonu ıhlamurum, meyvelerim ve bir rulo tuvalet kağıdımla idare ediyoruz
Aman diyim kendinize dikkat edin, gece de uyuyamadım, arada daldığımda da bebişimle ilgili kabuslar gördüm çok korktum sağlığınızı koruyun, hamilelikte hastalık daha başkaymış

ve kontrolden geldik güzel anneler =)) minik kızım 765 gr. 33 cm artık pek minik sayılmayız galiba ........ağzı açıktı tabi açtık ondan bebeğim yemek istiyor dedim dr.a ama şeker yüklememiz yapıldığı için aç kaldık malesefff..... şeker yüklemesi gayet iyi çıktı açlık 83.... 50 gr glikozdan sonra 118........hemogram idrar testleride yapıldı sadece az miktarda iltihap varmış idrar yollarında bi kere kullanılacak bi toz verdi önemli bi durum değil dedi.... kan değerlerimizde iyi çıktı.. sadece bana kusmak kaldı Allah dan yüklemeden sonra 1 saat dayandım kanı verdikten sonra kustum hala kusuyorum bulantı hapını almamıştım sanırım onunda etkisi oldu................şükürler olsun ki bi aşamayı dahya geçtik inşallah hep böyle sağlıklı,,güzel şeyler yazalımm hepimizz her zamannn

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım öğretmen olunca insan kendini bir yere kadar koruyabiliyor. yine de hastalık gelip buluyor. bol bol dinlen ve iyi gıda almaya çalış. umarım kısa zamanda toparlarsın.

hadi gözünüz aydın :) testler de normal çıkmış ne güzel. ben de merak ediyolrum kan değerlerimi ve şekerimi. çarşamba dr kontrolümüz var, kızımın boyunu kilosunu da çok merak ediyorum :) umarım hepimiz için tüm aşamalar sorunsuz geçer :)

Ayyyyyyyy maşallah size canım
ne güzel büyümüş bebişin, açlıktan ağzı da açılmış demek ki
oy oy ısırsınlar onu
ne güzel şeker yüklemesini de atlatmışsın, gözün aydın canım
hep iyi haberler almak dileğiyle

Canım çoooooooooook geçmiş olsun, rapor alarak iyi etmişsin bence de
yoksa daha fena olurdun
Allahım yardımcın olsun
ateşinin olmaması da iyi birşey
güzel güzel dinlen, düzelirsin umarım
c vitaminli sebze meyve almalısın vücuduna
yeşil biber yeee kıtır kıtır

Benim gidebileceğim bebek mağazası da yok
o yüzden hevesim hep kursağımda kalıyor

Benim gidebileceğim bebek mağazası da yok
o yüzden hevesim hep kursağımda kalıyor

kıyamam canım sana gerçi biz gidiyoz da noluyo alakasız şeyler alıp geliyorum :) park yatak almaya gidip bebek odası halısı aldım mesela :) eşim diyoki belli baya gelicez buraya

gözün aydın canım.. iğrenç bişi şeker yükleme aç karna hiç çekilmiyo.. benim kızım da totosunu döndü bana ultrasonda kızdı heralde yemek yemedim diye :)
geçmiş olsun canım. bol bol meyve sebze ye dinlen.. bir an önce toparlarsın inşallah

Canim sen ne zaman memlekete gidecektin? O zaman yaptirirsin istersen. Bana da 26. Haftada yapilacakmis.
Ayaklarinin sisligi icin de Okuldan sonra mutlaka evde yuksek bir yere dayayip dinlen canim.

tatlım doğum iznine çıktığımda gidecem anca
bakayım o zaman yapabilirlerse , geç kalınmamış olursa o zaman yapacam mecburen
ayaklarımı hep yukarı kaldırmaktan mahvoldum diyebilirim
ama inmiyo bu şişlikler , ağlayacam artık

benim bebişim kilo almış mıdır sence

kıyamam canım sana gerçi biz gidiyoz da noluyo alakasız şeyler alıp geliyorum :) park yatak almaya gidip bebek odası halısı aldım mesela :) eşim diyoki belli baya gelicez buraya

Canım gidebilsem de yavaş yavaş alakalı alakasız herşeyini alabilsem keşke
çok özeniyorum

evet canım çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah hepimiz her zaman güzel haberler verelimm

AMİN inşallah canım bende tedirgindim şeker yüklemesinden aslında benim şekerim düşüktür hatta strese dayalı hipoglisemi teşhisi bile koymuşlardı ama böyle olanlarda gebelik şekeri çıkma olasılığı oluyormuş diye tedirgindim... aksi gibi inanılmaz şeker çikolata düşkünlüğüm başladı ilk aylarda hiç yemiyordum zararlı diye son 1,5 aydır dayanamıyorummm.. ona rağmen şükür iyi çıktı... darısı sana ve herkese olsun inşallah......

gözün aydın canım.. iğrenç bişi şeker yükleme aç karna hiç çekilmiyo.. benim kızım da totosunu döndü bana ultrasonda kızdı heralde yemek yemedim diye :)

trip atıyor herhalde bizim kızlar =)) zaten aç karnına tekmeleye tekmeleye bi hal oldu bi güzel dayağını da yedik küçük hanımın bugünn

selam kızlar okuldan geldik bebişimle biz bugün giydim spor ayakkabıları benden rahatı yoktu oğluşumda anlattığım dersleri dinledi matematiği şimdiden iyi olacak

Merhaba arkadaslar, araniza bugun katildim ve cok memnun oldum :) insan yalniz olmadigini hissedince cok rahatliyor..
Gun be gun yasadiklarimiz hemen hemen ayni.. Herkese saglilkli ve huzurlu bir gebelik diliyorum. Umarim hepimiz mutlu sona
Kazasiz belasi kavusuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…