Benimkide deli gibi tekmeliyor melek, hatta su anda bile vuruyor alt tarafı.. Cumartesi gunu detaylı ultrasonıum vardı, kafası yukarıda , bacakları asagidaydi.. Gayet normalmiş pozisyonu.. Artık hareketlendiler cnm, endişe etmene gerek yok dedi doktor. Sende endişeyi bırak canım.
selam anneler nasılsınız? bu bebişlere alacak ne çok şey var yahu.. ama ben hiç olmadığım kadar da kararsızım bu dönemde..mesela her hafta sonu bebek mağazalarına gidiyoruz ama ben hala karar veremedim park yatak mı alsam beşik mi alsam.. telsiz gerekli mi? göğüs pompası hangisini almalı? odayı sipariş verdik ama acaba iyi mi :) pff ne sıkıntılı dönem çok güzel o ayrı da ben çok kararsızımm
7 aydır maşallah evham yapmadıgımız sey kalmadı düşünmedigimiz saçmalıkta kalmadı bugun bulantı oluyo yokluyo arada bazen bi tekme atıyo hoplatıyo beni saglıkla gelsinler kuzularr
aynen bende senin gibiyim sadece bakıp bakıp eve dönüyorum.Ne alacağım konusunda çok kararsızım çünkü gereksiz bir şey de almak istemiyorum Bugüne kadar aldığım tek şey alttan çıtçıtlı atlet, çorap, eldiven :)))) Henüz başka hiç bir şey almadım.Oda yapmak istiyorum ama beşik konusunda kararsızım Kafam çok karışık :S
eşim de benim aksime hiç sevmez kararsızlığı beğendiyse hemen karar verir sipariş verir ki mobilya öyle oldu :) ben hala acaba o mu bu mu :) diyo ki gelmişiz alalım halledelim işte her hafta bakıncak mıyız haklı da :)
Aynen bende öyleyim normalde kendime bişey alırken hemen alırım ama bunda öyle olmuyo yanlış biley almak istemiyorum. Eşim beni anneme şikayet ediyo, anne dolanıp dolanıp bi çorap alıp çıkıyor diye :))
Güzel annişler hepinize selam
Ben sonunda kendime nazar değdirmeyi başardım 2 gündür hastayım
Pazar sabahı boğazım ağrıyarak uyandım pazarı öyle idare ettik ama bugün sabah çok fena kalktım yataktan, hastalığa yenilmeyi reddediyorum deyip hazırlanıp işe gittim ama daha ilk derste fenalaştımduramadım okulda geldim. 2 gün rapor aldım dinlenip kendime gelemezsem daha uzun sürer hastalığım diye.
Burun akıntısı, hapşırık tıksırık boğaz ağrısı her şey var ama ateşim yok çok şükür. O yüzden şimdilik ballı limonu ıhlamurum, meyvelerim ve bir rulo tuvalet kağıdımla idare ediyoruz
Aman diyim kendinize dikkat edin, gece de uyuyamadım, arada daldığımda da bebişimle ilgili kabuslar gördüm çok korktumsağlığınızı koruyun, hamilelikte hastalık daha başkaymış
ve kontrolden geldik güzel anneler =)) minik kızım 765 gr. 33 cm artık pek minik sayılmayız galiba ........ağzı açıktı tabi açtık ondan bebeğim yemek istiyor dedim dr.a ama şeker yüklememiz yapıldığı için aç kaldık malesefff..... şeker yüklemesi gayet iyi çıktı açlık 83.... 50 gr glikozdan sonra 118........hemogram idrar testleride yapıldı sadece az miktarda iltihap varmış idrar yollarında bi kere kullanılacak bi toz verdi önemli bi durum değil dedi.... kan değerlerimizde iyi çıktı.. sadece bana kusmak kaldı Allah dan yüklemeden sonra 1 saat dayandım kanı verdikten sonra kustum hala kusuyorum bulantı hapını almamıştım sanırım onunda etkisi oldu................şükürler olsun ki bi aşamayı dahya geçtik inşallah hep böyle sağlıklı,,güzel şeyler yazalımm hepimizz her zamannn
ve kontrolden geldik güzel anneler =)) minik kızım 765 gr. 33 cm artık pek minik sayılmayız galiba ........ağzı açıktı tabi açtık ondan bebeğim yemek istiyor dedim dr.a ama şeker yüklememiz yapıldığı için aç kaldık malesefff..... şeker yüklemesi gayet iyi çıktı açlık 83.... 50 gr glikozdan sonra 118........hemogram idrar testleride yapıldı sadece az miktarda iltihap varmış idrar yollarında bi kere kullanılacak bi toz verdi önemli bi durum değil dedi.... kan değerlerimizde iyi çıktı.. sadece bana kusmak kaldı Allah dan yüklemeden sonra 1 saat dayandım kanı verdikten sonra kustum hala kusuyorum bulantı hapını almamıştım sanırım onunda etkisi oldu................şükürler olsun ki bi aşamayı dahya geçtik inşallah hep böyle sağlıklı,,güzel şeyler yazalımm hepimizz her zamannn
Güzel annişler hepinize selam
Pazar sabahı boğazım ağrıyarak uyandım pazarı öyle idare ettik ama bugün sabah çok fena kalktım yataktan, hastalığa yenilmeyi reddediyorum deyip hazırlanıp işe gittim ama daha ilk derste fenalaştımduramadım okulda geldim. 2 gün rapor aldım dinlenip kendime gelemezsem daha uzun sürer hastalığım diye.
Burun akıntısı, hapşırık tıksırık boğaz ağrısı her şey var ama ateşim yok çok şükür. O yüzden şimdilik ballı limonu ıhlamurum, meyvelerim ve bir rulo tuvalet kağıdımla idare ediyoruz
Aman diyim kendinize dikkat edin, gece de uyuyamadım, arada daldığımda da bebişimle ilgili kabuslar gördüm çok korktumsağlığınızı koruyun, hamilelikte hastalık daha başkaymış
selam anneler nasılsınız? bu bebişlere alacak ne çok şey var yahu.. ama ben hiç olmadığım kadar da kararsızım bu dönemde..mesela her hafta sonu bebek mağazalarına gidiyoruz ama ben hala karar veremedim park yatak mı alsam beşik mi alsam.. telsiz gerekli mi? göğüs pompası hangisini almalı? odayı sipariş verdik ama acaba iyi mi :) pff ne sıkıntılı dönem çok güzel o ayrı da ben çok kararsızımm
Benim gidebileceğim bebek mağazası da yok
o yüzden hevesim hep kursağımda kalıyor
gözün aydın canım.. iğrenç bişi şeker yükleme aç karna hiç çekilmiyo.. benim kızım da totosunu döndü bana ultrasonda kızdı heralde yemek yemedim diye :)ve kontrolden geldik güzel anneler =)) minik kızım 765 gr. 33 cm artık pek minik sayılmayız galiba ........ağzı açıktı tabi açtık ondan bebeğim yemek istiyor dedim dr.a ama şeker yüklememiz yapıldığı için aç kaldık malesefff..... şeker yüklemesi gayet iyi çıktı açlık 83.... 50 gr glikozdan sonra 118........hemogram idrar testleride yapıldı sadece az miktarda iltihap varmış idrar yollarında bi kere kullanılacak bi toz verdi önemli bi durum değil dedi.... kan değerlerimizde iyi çıktı.. sadece bana kusmak kaldı Allah dan yüklemeden sonra 1 saat dayandım kanı verdikten sonra kustum hala kusuyorum bulantı hapını almamıştım sanırım onunda etkisi oldu................şükürler olsun ki bi aşamayı dahya geçtik inşallah hep böyle sağlıklı,,güzel şeyler yazalımm hepimizz her zamannn
geçmiş olsun canım. bol bol meyve sebze ye dinlen.. bir an önce toparlarsın inşallahGüzel annişler hepinize selam
Canim sen ne zaman memlekete gidecektin? O zaman yaptirirsin istersen. Bana da 26. Haftada yapilacakmis.
Ayaklarinin sisligi icin de Okuldan sonra mutlaka evde yuksek bir yere dayayip dinlen canim.
kıyamam canım sana gerçi biz gidiyoz da noluyo alakasız şeyler alıp geliyorum :) park yatak almaya gidip bebek odası halısı aldım mesela :) eşim diyoki belli baya gelicez buraya
Ayyyyyyyy maşallah size canım
ne güzel büyümüş bebişin, açlıktan ağzı da açılmış demek ki
oy oy ısırsınlar onu
ne güzel şeker yüklemesini de atlatmışsın, gözün aydın canım
hep iyi haberler almak dileğiyle
geçmiş olsun canımöğretmen olunca insan kendini bir yere kadar koruyabiliyor. yine de hastalık gelip buluyor. bol bol dinlen ve iyi gıda almaya çalış. umarım kısa zamanda toparlarsın.
hadi gözünüz aydın :) testler de normal çıkmış ne güzel. ben de merak ediyolrum kan değerlerimi ve şekerimi. çarşamba dr kontrolümüz var, kızımın boyunu kilosunu da çok merak ediyorum :) umarım hepimiz için tüm aşamalar sorunsuz geçer :)
gözün aydın canım.. iğrenç bişi şeker yükleme aç karna hiç çekilmiyo.. benim kızım da totosunu döndü bana ultrasonda kızdı heralde yemek yemedim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?