Ocak 2014 anneleri
Tablomuz var mı? Ben bulamadım eğer yoksa tablo yapmak isteyen arkadaş varsa bilgilerimizi verelim
Eğer aramızda bir gönüllü yoksa ben oluşturabilirim sadece yaş /şehir /kaçıncı bebek /sat /bdt/ hamile kaldığınız kilo /gibi bilgileri bana gönderin oluşturalım Tablomuzu
Haydi topik şenlensin buralaaaaaaarrr
benide eklermisin tatlım
27/istanbul/ilk/24 nisan / 53 / bat 21 mayıs
canım hamile olduğu haberini alanlar ekleniyor tabloya
biz biraz daha heyecanla bekleyeceğiz
benimde sat 11 nisan bekliyoruz
inşallah bizde iyi haberler veririz :)
Günaydın.. Bu sabah aile hekimliğine gittim.. kendi doktorum özelde.. Aile hekimliğindeki doktor beta hcg nin şuan için çok minimal dedi (203,00) ki BAT 02.05.2013 dünkü değerim bu.. Tüm tetkiklerle beraber perşembe kan alalım beta hcg bakalım dedi.. Yada istersen yarın acillerden baktır dedi.. Ağrın kanaman olursa acile git, eşinle ilişkiden kaçın dedi (şimdilik)..
Kendi doktoruma tetkikleri yaptırıp gitmeyi düşünüyorum..
34 yaşım, ANKARA, ilk bebeşimiz olacak kısmetse...
Doktorum HRS Hastanesi Ömer ALTUN..
Hayırlı olsun))))))
Hoşgeldin aramıza
Bugün içinde tabloyu yapıp ekliiicemmm
canım hoş geldiniz bebişinle.. bence bat öncesi değerin çok güzel, 4 gün kala değeri 10 olup yükselenler war.. bu arada bende ankaradayım..
Memnun oldum.. Doktorun kim? göründünmü? ne dedi?
bende memnun oldum :).. dr.um ümit korucuoğlu,koru hastanesinde.. henüz görünmedim gecen cuma ıdrar testınde gordum 4 mayıs cmtsi ye randevu aldım ..cmti ve pztsi aksam kan testi yaptırdım,evimin yakınlarında.. bu snuclarla dr .a gidicem.. bakalım inşallah keseyi sağlıklı görebilir :)
İnşallah canım... İsmini duymuştum o doktorun da.. Herşey yavrularımız için.. Gebe kalmakla bitmiyormuş.. Şimdi değerler normal artsa; keseyi görsek; kalp atışını duysak diye geçiyor zaman...
Şimdi önemli olan bizim kendimize iyi bakmamız... Biz sağlıklı olacağız ki bebişler sağlıklı olsun...
Merhaba arkadaşlar
Bende bugün öğrendim önce idrarda pozitifi gördüm ardından kan verdim sonuç 480 çıktı doktora gösterdik henüz ultrasonda bişi gözükmedi 6mayısta çağırdı
Bu arada bat: 27 mart bdt: 01 Ocak yaş:38. Bir oğlum var 25 aylık.
Daha sonra ayrıntıya girerim tüm ocak annelerine merhaba tekrar
bende memnun oldum :).. dr.um ümit korucuoğlu,koru hastanesinde.. henüz görünmedim gecen cuma ıdrar testınde gordum 4 mayıs cmtsi ye randevu aldım ..cmti ve pztsi aksam kan testi yaptırdım,evimin yakınlarında.. bu snuclarla dr .a gidicem.. bakalım inşallah keseyi sağlıklı görebilir :)
benimde 6 mayısta ümit beyle randevum var .sen folık asit olarak ne kullanıyorsun canım kan degerlerin kaçtı.
neler yasşıyorsunuz anlatırmısınız?
neler yasşıyorsunuz anlatırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?