bende rahimde az perde var korkma.belirtiyse valla bendede yok canım .az önce doktordan geldim kanım katlamış kesem 4 gün önce 5.5mm idi bugün 11.1 mm olmuş .belirti,mde var denemez:))) rahat ol dua et.
ben bütün kürleri denedim ama olmadı hiçbiri 1 senelik evliyken dr gittim.dr bişey bulaamadı en son rahim filmi çekicez dedi çektirdim kanallarım açık çıktı. fakat rahim şekli bozukluğu var dedi ameliyat olucaksın dedi.birde ameliyattan sonra tüp bebek yapıcaz sana dedi normal yolla kalamazsın hamile dedi.yaşım 34 yumurta rezervim düşükmüş. bizimde paramız yoktu o an. biz gelririz sonra dedik. ben korkuyordum ameliyattan birde. sonra arkadaşımın biri hamile kalmıştı onunda sorunları vardı gitmediği dr kalmamıştı kızın. onun gittiği bir şifacı var ona gittim. benden hsg filmi istedi bende çektirmiştim zaten gösterdim.dr dediklerini dedim. allahın izniyle kalırsın dedi öyle şeymi olurmuş önceden tüp bebek merkezlerimi varmış, analarımız nasıl kalmışlar hamile 5 sene bebeği olmayan kadın bir anda hamile kalabiliyor sonuçta dedi.sen dua et bol bol dedi.birde bana hazne yağı-çay ve ballı karışım verdi. yaptım 5 ay sonra hamile kaldım. su anda şoktayım. gitmediğim yer kalmamıştı. ama allaha hep dua ettim sizde öyle yapın