Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ama10 gün sonrası da erken olabilir sadece keseyi görebilirsin yani...ha ama erken döllenme olduysa kalp atışlarını duyma imkanın olabilir tabi...ben 5+1'de göremedim keseyi 5+3'te gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi...yani sen henüz4+1sin..acele etme zamanla hepimiz görücez duyucaz o kalp atışlarını..hatta gün gelicek hergün görücez![]()
bu arada kızlar duyduğum her değer benimkinden düşük kalıyo..sizin değerler normal ama benim değerler normalinden yüksek çıkıyo sanırım...şey değerlerin yüksek çıkması çoğul gebeliklerde oluyomuş...ama ben tek kese gördüm...benim de endişem bu...
ailede var mı peki hiç çoğul gebelik? konuyu doktorunla konuştun mu?
bu arada kızlar duyduğum her değer benimkinden düşük kalıyo..sizin değerler normal ama benim değerler normalinden yüksek çıkıyo sanırım...şey değerlerin yüksek çıkması çoğul gebeliklerde oluyomuş...ama ben tek kese gördüm...benim de endişem bu...
annemin halasında ikiz var eşimin de akrabalarında var ikiz...ama doktorla konuşmadım o an keseyi görmüş olmanın heyecanıyla aklıma bişey gelmedi :) sonradan düştü jeton :)
kaç çıkıo canım?
5+1de 6336 çıktı
Merhaba arkadaşlar,ben de bugün 2.kez kan testi yaptırdım nihayet değerin katlandığını gördüm ve biraz olsun rahatladım.hala 257 çok yüksek değil ama doktor katlaması normal dedi allahtan.muhtemelen geç döllenme.zaten son birkaç aydır adetlerim 4-5-7 gün şaşmaya başlamıştı,geç yumurtladım galiba.burda herkesin değerler yüksek ama benim gibi düşükle başlayanlar da varsa endişelenmesin,bebeğini üzmesin :)benim ilk değerim 58di.
Selam kızlar.allah nasip ederşe bende ocak annesi adayıym.bebegmi erken ögrendm.ilk idrar şnra kanda ögrendm.allahma cok sükür.devamida cok güzel gider insallah hepimizin.![]()
değerin çok güzel canım.. çoğul da olabılır.. sonradan gorunebılır belkı.. bazı ikizler 8-9. haftalarda fark edılıo.. benım de benzer bı deger ama benımkı tek henuz.. bende tek hıssedıorum, artışlarımda tek gıbı, sadece deger yukseklıgı bakımından farklı duruodu.. Allah gonlune gore versın canım tek istersen tek,ikiz istersen ikizdir inşallah :)
Allah'ım sağlıklı versin de kaç tane olursa olsun :)kesem bi tane göründü ama bilmiyorum bakam kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde duyarız kaç ses olduğunu
degerin kaçki canım??