2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bu arada kızlar duyduğum her değer benimkinden düşük kalıyo..sizin değerler normal ama benim değerler normalinden yüksek çıkıyo sanırım...şey değerlerin yüksek çıkması çoğul gebeliklerde oluyomuş...ama ben tek kese gördüm...benim de endişem bu...

inşallah canım ama10 gün sonrası da erken olabilir sadece keseyi görebilirsin yani...ha ama erken döllenme olduysa kalp atışlarını duyma imkanın olabilir tabi...ben 5+1'de göremedim keseyi 5+3'te gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi...yani sen henüz4+1sin..acele etme zamanla hepimiz görücez duyucaz o kalp atışlarını..hatta gün gelicek hergün görücez ;)

haklısın 6 hafta dolsun sonra gideyim biraz daha sabır yani:26: yorumların için çok sağol

bu arada kızlar duyduğum her değer benimkinden düşük kalıyo..sizin değerler normal ama benim değerler normalinden yüksek çıkıyo sanırım...şey değerlerin yüksek çıkması çoğul gebeliklerde oluyomuş...ama ben tek kese gördüm...benim de endişem bu...

ailede var mı peki hiç çoğul gebelik? konuyu doktorunla konuştun mu?

akadaşlar mrb;
bende allah nasip ederse Ocak annesiyim sat 29 mart bugün dr. a gittim ve kalp atışları yavaş ama başlamış dedi daha önce ki gebeliğimde iğne kullandığpım için yine iğne kullanacağım cleaxen 0,4 yazdı... allah yardımcımız olsun arkadaşlar inşaalah doğum haberlerimizi de paylaşırız

kaç çıkıo canım?

öncelikle herkese merhaba. bende kısmetse 2014 ocak annesi olucam. dleğim hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

değerlerin nasıl çıkıyor canım. sat 1 nisan ben 25 nisanda test yaptım öğrendim aynı gün kan testim 71 çıktı. 29 nisan kan testim 650 civarı 30 und 1500 lerin üstündeydi. doktorumuz çoğul gebelik şansı olabileceğini belirtti ama henüz tek kese. kalp atışını bu cuma duymamız gerekiyormuş gidicez bakalım. hayırlısı...

5+1de 6336 çıktı

değerin çok güzel canım.. çoğul da olabılır.. sonradan gorunebılır belkı.. bazı ikizler 8-9. haftalarda fark edılıo.. benım de benzer bı deger ama benımkı tek henuz.. bende tek hıssedıorum, artışlarımda tek gıbı, sadece deger yukseklıgı bakımından farklı duruodu.. Allah gonlune gore versın canım tek istersen tek,ikiz istersen ikizdir inşallah :)

Merhaba arkadaşlar,ben de bugün 2.kez kan testi yaptırdım nihayet değerin katlandığını gördüm ve biraz olsun rahatladım.hala 257 çok yüksek değil ama doktor katlaması normal dedi allahtan.muhtemelen geç döllenme.zaten son birkaç aydır adetlerim 4-5-7 gün şaşmaya başlamıştı,geç yumurtladım galiba.burda herkesin değerler yüksek ama benim gibi düşükle başlayanlar da varsa endişelenmesin,bebeğini üzmesin :)benim ilk değerim 58di.

Merhaba arkadaşlar,ben de bugün 2.kez kan testi yaptırdım nihayet değerin katlandığını gördüm ve biraz olsun rahatladım.hala 257 çok yüksek değil ama doktor katlaması normal dedi allahtan.muhtemelen geç döllenme.zaten son birkaç aydır adetlerim 4-5-7 gün şaşmaya başlamıştı,geç yumurtladım galiba.burda herkesin değerler yüksek ama benim gibi düşükle başlayanlar da varsa endişelenmesin,bebeğini üzmesin :)benim ilk değerim 58di.

benim bi arkadaşımın ilk değeri 8,5 :) şimdi 6 aylık hamiş canım :) katlandıysa korkma ,hayırlı olsun bebişin :))))

Selam kızlar.allah nasip ederşe bende ocak annesi adayıym.bebegmi erken ögrendm.ilk idrar şnra kanda ögrendm.allahma cok sükür.devamida cok güzel gider insallah hepimizin.:49::49::34:

canımsın... Allah sanada,isteyen herkese de,zamanı gelince banada sağlıkla sonunu getirmeyi nasip etsin inş...olumsuz,kötü,negatif hiçbişey yaşamayız umarım...

kızlar cumartesi yaptırmıştım kan tahlilini ve dediğim gibi 45 çıkmıştı sonuç doktor 3 haftalık demişti ve adet günümde yaptırmıştım 14ne salıya randevu aldım doktora gidicem kan testini tekrarlamaya gerek var mı?
ben 66 kiloyla başladım bakalım

Son düzenleme:
değerin çok güzel canım.. çoğul da olabılır.. sonradan gorunebılır belkı.. bazı ikizler 8-9. haftalarda fark edılıo.. benım de benzer bı deger ama benımkı tek henuz.. bende tek hıssedıorum, artışlarımda tek gıbı, sadece deger yukseklıgı bakımından farklı duruodu.. Allah gonlune gore versın canım tek istersen tek,ikiz istersen ikizdir inşallah :)

Allah'ım sağlıklı versin de kaç tane olursa olsun :)kesem bi tane göründü ama bilmiyorum bakam kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde duyarız kaç ses olduğunu

benimde adetin 24.günü 56 idi,adetin 27.günü 267olmuştu.birazdan sonuçları alırım bugün kaç oldu bakalım.

kızlar hayırlı uğurlu olsun topiğiniz...................... Rabbim hepinizin bebeklerinize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin,,hepinize duacıyım..............................ben aralık ayında kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum kaybettim bebeğimi malesef........ geçen ay denemelere yeniden başladık ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak........bat 11 mayıs..... inşallah bende 2014 ocak annesiyim diye yazarım......... Rabbim fazla bekletmesin sağlıkla kavuşayım inşallah bende:16::16::16:

Son düzenleme:
degerin kaçki canım??

kızlaaar sabahtan beri 5+1 diyorum ama yanlış hesaplamışım...3+6da 313 çıktı
4+6da 6336 çıktı ben size kanı verdiğim tarihi değil sonucu aldığım zamanı zamanı yazmışım...evet şimdi oldu 3+6da kan verdim ilk 313 çıktı tam bir hafta sonra yine kan verdim yani geçen hafta pazartesi 4+6da 6336 çıktı..bugün de 5+6 yım ama kan falan vermedim bugün yeter canım her hafta kan verirsek bize kalmaz :)

Back
X