2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim 1. hamileliğimde bulantım çok oldu ama pek çıkarmadım. Mutfağa hiç girmezdim. bu sefer kucağımda 7 aylık bir bebek var inş. bu sefer az olur. akşamları bulantım oluyor. lütfen dua edin bu sefer bebeğim için mutfağa girmek zorundayım.

benim 1. hamileliğimde bulantım çok oldu ama pek çıkarmadım. Mutfağa hiç girmezdim. bu sefer kucağımda 7 aylık bir bebek var inş. bu sefer az olur. akşamları bulantım oluyor. lütfen dua edin bu sefer bebeğim için mutfağa girmek zorundayım.

allah ardımcın olsun canımrabbim dagına göre kışını verir iş. hiç alamazsın okadar kolay geçirirsin

gunaydınnn ne alemdesiniz hatunlar sabah sabah

ben su yumurtayı yemeyeydim iyiydim amma yedim hafif midem bulandı süt desen pastorize olmasına ragmen kokuyoo

günaydın kızlarrrr .. GARFIELD tebrikler cnm darısı başıma artık bende haftaya gideeğim umarım görürüm bu sefrde bir terslik olmaz :(

günaydın
çok üzgünüm bu sabah adet oldum :(
oğlum da hiç sorun yaşamamıştım hemen olmuştu :( bu sefer fazla stres yaptım doğum izni hesabı yaz tatiliyle birleştirmeye çalıştım sanırım o yüzden :(
sizler inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı rabbim isteyenlere de tez zamanda verir inşallah ...

canımmm ben de öğretmenim 3 yaşında oğlum var oğlumda doğum kontrol hapı kullanamam rağmen bıraktığım ay hemen hamile kalmıştım doğumdan sonra hep eşim korundu dolayısıyla ikinci de hemen olur diye düşündüm 3 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay tamamen bıraktım yumurtlama günümü ne hesapladım ne eşime söledim adamları da stres yapıyoruz çünkü rahat oldum olmazsa olmaz dediğim ay hamile kaldım hattaaa geçen ay dr um klomen vermişti yumurtlama hızlandıırıcı çünkü ben de yaz tratiliyle birleştirmek istiyordum ama olmadı ve dr um bu ay olmaz demişti vücudun hazır değil demişti kısmet..rahat davran sakin ol zaten bi çocuğun olmuş inşallah ikincisi de olur:)

Merhaba arkadaşlar bende galiba ocak annesi adayıyım.İki kere gebelik testi yaptım ve pozitif.Haftaya doktora gidecem.Hepimiz inş sağlıklı olarak bebeğimizi kucağımıza alırız.

günaydın kızlarrrr .. GARFIELD tebrikler cnm darısı başıma artık bende haftaya gideeğim umarım görürüm bu sefrde bir terslik olmaz :(

amin canım. darısı hepinizin başına. bak anne diye sana sesleniyor dedi doktorumuz. kalp atışını açtı ok tuhaftı :D darısı herkesin başına...

konunun başından beri burdayım ama listede yokum. küstüm :((

yok yok puff puff mesaj atamıyorum ben sana

yaş 27 ilk sat 1 nisan şehir ist

kızlar hepinize günaydın haftasonu olunca uykunun dibine vurmuşum.nasılsınız bakalım?listemiz bayağı çoğalmış ne güzel.yeni hamileler hoşgeldiniz aramıza.

herkese merhaba, kızlar 5+3 teyim sabahları hafif bulantım var psikolojik mi gerçek mi ayırt edemiyorum. sizde durumlar nasıl?

herkese merhaba, kızlar 5+3 teyim sabahları hafif bulantım var psikolojik mi gerçek mi ayırt edemiyorum. sizde durumlar nasıl?

eğer hafifse canım ve bastırabiliyorsan yada şöyle söyliyim kendini dinlediğin zamanlar midenin bulandığını hissediyorsan muhtemelen psikolojik. kendine eziyet etme. bak benim mis gibi geçiyor hamileliğim. allah bozmasın ne mide bulantısı ne bişi. anca yiyiyorum. bide hakkımı sömürüyorum canım ne çekse ki hepte abuk sabuk şeyler çekiyor olmadık saatlerde :) aldırıyorum :D

eğer hafifse canım ve bastırabiliyorsan yada şöyle söyliyim kendini dinlediğin zamanlar midenin bulandığını hissediyorsan muhtemelen psikolojik. kendine eziyet etme. bak benim mis gibi geçiyor hamileliğim. allah bozmasın ne mide bulantısı ne bişi. anca yiyiyorum. bide hakkımı sömürüyorum canım ne çekse ki hepte abuk sabuk şeyler çekiyor olmadık saatlerde :) aldırıyorum :D

:) öyle aşırı iştah durumum yok çok şükür. zaten kiloluyum ne kadar az yesem o kadar iyi. ama boş kalori içeren faydasız şeylerdense faydalı şeyler yemeye çalışıyorum.

dün tekrar doktora gittim b.hcg 524.21 olmuş çarşamba gittiğimde 252 idi yani 2 katına çıkmış seyri normal devam ediyormuş. fakat lekem ve biraz sancım oldugu için doktorum dış gebelikten de şüphelendi. keseyi görene kadar içim rahat etmez dedi.. pazartesi inşallah görürüm minik kesemi.... hala hayal kuramıyorum bebeğimle ilgili.. hayal kurmaya korkuyorum..

bendede vardı tatlım o ama artık psikolojik olmadıgına kanaat getirdim hafif hafif pis bir bulatı ama kızlar daha kötu o sebepten halimize sukur

aman maşallah diyelim kendi kendine nazar ediceksin allah korusun

Back
X