BİZİM ARTIK pıt pıt pıt pıt pıt pıt ATAN KÜÇÜCÜK BİR KALBİMİZ VAR...![]()
![]()
![]()
çok şükür canım gözun aydınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİZİM ARTIK pıt pıt pıt pıt pıt pıt ATAN KÜÇÜCÜK BİR KALBİMİZ VAR...![]()
![]()
![]()
benim 1. hamileliğimde bulantım çok oldu ama pek çıkarmadım. Mutfağa hiç girmezdim. bu sefer kucağımda 7 aylık bir bebek var inş. bu sefer az olur. akşamları bulantım oluyor. lütfen dua edin bu sefer bebeğim için mutfağa girmek zorundayım.
günaydın
çok üzgünüm bu sabah adet oldum
oğlum da hiç sorun yaşamamıştım hemen olmuştubu sefer fazla stres yaptım doğum izni hesabı yaz tatiliyle birleştirmeye çalıştım sanırım o yüzden
sizler inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı rabbim isteyenlere de tez zamanda verir inşallah ...
günaydın kızlarrrr .. GARFIELD tebrikler cnm darısı başıma artık bende haftaya gideeğim umarım görürüm bu sefrde bir terslik olmaz![]()
herkese merhaba, kızlar 5+3 teyim sabahları hafif bulantım var psikolojik mi gerçek mi ayırt edemiyorum. sizde durumlar nasıl?
eğer hafifse canım ve bastırabiliyorsan yada şöyle söyliyim kendini dinlediğin zamanlar midenin bulandığını hissediyorsan muhtemelen psikolojik. kendine eziyet etme. bak benim mis gibi geçiyor hamileliğim. allah bozmasın ne mide bulantısı ne bişi. anca yiyiyorum. bide hakkımı sömürüyorum canım ne çekse ki hepte abuk sabuk şeyler çekiyor olmadık saatlerde :) aldırıyorum![]()
Selam kizlar bebegin kalp atisini duydunuz mu.
herkese merhaba, kızlar 5+3 teyim sabahları hafif bulantım var psikolojik mi gerçek mi ayırt edemiyorum. sizde durumlar nasıl?
eğer hafifse canım ve bastırabiliyorsan yada şöyle söyliyim kendini dinlediğin zamanlar midenin bulandığını hissediyorsan muhtemelen psikolojik. kendine eziyet etme. bak benim mis gibi geçiyor hamileliğim. allah bozmasın ne mide bulantısı ne bişi. anca yiyiyorum. bide hakkımı sömürüyorum canım ne çekse ki hepte abuk sabuk şeyler çekiyor olmadık saatlerde :) aldırıyorum![]()
Selam kizlar bebegin kalp atisini duydunuz mu.