- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
izinli oluyor mesela koca gfün telefon açıyorum evi süpürüyorum diyor. eve gidiyorum mutlu mutlu süpürge ortada duruyor şov için ama 3 günlük pislikte. sadece beni susturuyor yalan söyleyerek. beni kandırıyor güya. sonra ben bütün günün yorgunluğuyla bide evi temizliyorum siliyorum kalkıp yardım ediyim tamam özür dilerim bile demiyor. benden özür bile dilemiyorsun dediğimdede sen dile bence diyor. çileden çıkmak üzereyim. tahammül edemiyorum. benim yatmam sana batıyor diyor. neden batsın senin bencil olman bana batıyor benim haftada 1 gün iznim var. içimde can taşıyorum beni ne derece yrduğunu bilmiyorsun diyorum haftada 1 gün iznimde yada akşamlarıda evimin işini yapmaya gayret ediyorum diyorum savunması ben sana ne zaman tişörtüm ütüsüz dedim. diyemezsin zaten böle lüksün yok ama anlamıyor. iznin varsa benden az çalışıyorsan yükümün tamamını al demiyorum bi kısmını al sırtımdan en azından enerjim kalsın banada. ama yok o paşa torunu. ve hep haklı. hiç suçlu olamaz o. ne yapsa da ben ondan özür dilemeliyim. o annesinin karnından çıktığı gbi duruyor. hatasız bi melek yani. çok kırgınım. bu şekilde nasıl geçicek bilmiyorum. tahammül edemiyorum
güzelim ozaman sıkıcaaksın bişeylerden ve kadın tutacaksın.. benim 2 haftada 1 geliyor evlendiğimden beri.. ilk evlendiğimde eşimle yaptık 1 gün hemen "yok ya kadın gelsin tmm dedi" şimdi ise her hafta almayı düşünüyorum...