2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benimde geliyordu. sonra kadın hamile kalmaya karar verdi. gelmedi bende evde diilim güveneceğim birini bulamıyorum. o abla iyiydi. sabah ben çıkarken geliyordu haftada bir yarım gün siliyordu süpürüyordu arada derin işe giriyordu bi oda halledip gidiyordu. bulsam kocamdan nefret etmicem en azından evim temiz kalcak :(

kıyamam canım inşallah herşey yolunna girecek birazcık sabır...:16:

Kızlar bende ocak 27 de allah izin verrise hayırlısıyla doğumumu gerçekleştireceğim. şu an yeni hamileyim stresten nefes darlığı çekiyorum. Ne önerirsiniz. Doktora gittim allaha şükür bir şey çıkmadı. Stresten dedi. şu mübarek günde ne olur dua edin bana da kurtullam şu illetten.

o bende de var canım bende paniğim... nefesim daralıyor gibi hisseediyorum daha önce kaybım var ilk gebeliğimde böyle değildim sanırım bu defa tedirginlik var üstümde... çözümü ne bende bilmiyorum inannn... stres inşallah sağlıklı güzel haberler aldıkça rahatlayacağızz.. başka şeylerle uğraşmaya çalış çıkıp kısa yürüyüşler yap...

günaydın güzel annişler ve minicik bebişleri hayırlı cumalar diliyorum hepinize

ne olcak benim bu yumurta ve sutle imtihanım bilemiyorum sadace sarısını yiyebiliyorum kızlar umarım işe yarıyodur beyazı çok ceviriyo beni

Kayınvalidem üstelendi bende de temizlik işini. Geçen hafta sonu geldi, günlerdir temizlik yapıyor. Hormonlardan mıdır nedir, ona da bozulmaya başladım. Eşime "ben daha yeni sildim orayı, niye aynı yeri on kere siliyor" deyip duruyorum. Biraz da fazla titiz. Ama sağolsun, evini bırakıp geldi.

hee hee herkes herşey göze batıyor değil mi? ama sağolsun ne güzel gelmiş......... artık ses çıkarmayacaksın canımm:1:

günaydın herkese...... bizim minicik pıt pıt pıt pıt atan bi kalbimiz var artık ...dün akşam dr kontrolumuz vardı bizi üzmedi büyümüşte kalbi atmaya başlamış dr bile şaşırdı maşallah dedi :emir_bebek:

günaydın güzel annişler ve minicik bebişleri hayırlı cumalar diliyorum hepinize

ne olcak benim bu yumurta ve sutle imtihanım bilemiyorum sadace sarısını yiyebiliyorum kızlar umarım işe yarıyodur beyazı çok ceviriyo beni

asıl protein sarısında zaten...meraklanmaa:34:

Valla ben de öyle sanıyordum. Filmlerde erkekler eşlerini yerlerinden kımıldatmazlar ya öyle olacak sandım. Hiç öyle olmadı ama. Yine de eşim anlayışlı benim, gram poşet taşımıyorum, nazlanıyorum biraz :)

Ama işte onlar da şaşkınlar. Biz anca anca kabullenmeye başladık. İlk hafta şaşkınlıktan gönlümüzce sevinemedik bile.

biz de hala sevinme aşamasına gelemedik valla :))

Selam kızlar bende hamileyim Allah izin verirse 07 Ocak 2014 annesi olacağım :49:

hoşgeldin arkadaşım :34:

Günaydin kizlar ben yarin tam 8 haftalik bir hamile olucam insaallah gebelik takvimini nasil yaptiniz kizlar bende istiyorum

senin ilk hamileliğin dimi bende dayanamayıp söylemiştim ama kaybettim.. şimdi de zor duruyorum ama nasip sağlıkla göreyim herşey yolunda gitsin bunu bileyim inşallah ondan sonra öğrenir herkes nasılsaa..................sabırsız değilsin merak etmee senin yaptığın çokk normall:16:

zulahimm günaydın cuman mübarek olsun dün gece sanada dua ettim kuzum.. Zuhall aynı hatayı bende yapmıştım ama sakın söyleme bu sefer çünkü nazar nazar nazar.. Var çünkü nazar diye bişey bekle biraz kimseye söyleme.tabi rabbim bilir ama herkes diyo aslında 4 aydan sonra söylenmeliymiş

zulahimm günaydın cuman mübarek olsun dün gece sanada dua ettim kuzum.. Zuhall aynı hatayı bende yapmıştım ama sakın söyleme bu sefer çünkü nazar nazar nazar.. Var çünkü nazar diye bişey bekle biraz kimseye söyleme.tabi rabbim bilir ama herkes diyo aslında 4 aydan sonra söylenmeliymiş

canımm benim Allah razı olsun..seninde cuman mübarek olsun... bende senin adını ve aklıma gelen kızların isimlerini geçirerek dua ettim herkes için. Rabbim kabul etsin................ ailelerin nazarı değmez onlar bizden daha mutlu olurlar ama zaten kendim ister istemez biraz telaşlıyım onları da telaşa sokup sıkılmak istemiyorum.. inşallah hayırlı güzel haberler alalım sağlıklı olsun söyleriz nasılsa.....ama aile dışında kimseye 4. aydan önce söylemeyeceğim sanırım bu konuda kararlıyım inşallah...............

canımm benim allah razı olsun..seninde cuman mübarek olsun... Bende senin adını ve aklıma gelen kızların isimlerini geçirerek dua ettim herkes için. Rabbim kabul etsin................ Ailelerin nazarı değmez onlar bizden daha mutlu olurlar ama zaten kendim ister istemez biraz telaşlıyım onları da telaşa sokup sıkılmak istemiyorum.. Inşallah hayırlı güzel haberler alalım sağlıklı olsun söyleriz nasılsa.....ama aile dışında kimseye 4. Aydan önce söylemeyeceğim sanırım bu konuda kararlıyım inşallah...............

aynen bende anneme dayanamam söylerim zaten :) ama iyice tembihle kimseler bilmesin bilmesi gerekenler dışında..
Rabbim sağlıklı sıhatlı doğurmanı nasip etsin inşallah bu arada sen kütahyalı mısın kuzum?

aynen bende anneme dayanamam söylerim zaten :) ama iyice tembihle kimseler bilmesin bilmesi gerekenler dışında..
Rabbim sağlıklı sıhatlı doğurmanı nasip etsin inşallah bu arada sen kütahyalı mısın kuzum?

Annem ve ikizime söylemek için can atıyorum aslında... tek bilen var ikizimin güzeller güzeli 7 aylık kızı ceylin prenses.. onun kulağına söyledimm kardeş geliyo diyeee:1::1::1: bakalım ailelere daha zamanı var herşey sağlıkla gitsin de nasılsa söyleyeceğiz... ben kütahyalıyım yani kütahya da yaşıyorum.......... ama melezim ben... anne boşnak baba arnavut:21::21:

bizim pıt pıt pıtımıza kimse sevinmedi bütün teyzelere küseriz ama :5:

sevinmez miyimmmm? çok sevindim çok inşallah bundan sonra da herşey böyle güzel gitsin MAŞALLAH:nazar::nazar:darısı başımaa... inşallah... ne olur bana da dua et :16: bu arada maşallah ne güzel erkenden duymuşsun tam olarak kaç haftada günde duydun canımmm....?

Son düzenleme:
günaydın tazecik, çıtır hamişler:))))) nasıl gidiyor hamilelik?
herkese hayırlı cumalar.

benim dr ne kesenin kaç mm olduğu ne yolk kesesi hiç birşey söylemedi.
ilk gittiğimde çok küçük kesenin içinde bir nokta dedi.
2. gittiğimde yine çok küçük dedi sadece kalp büyüyüp küçüldüğünü gördük.13 mayısda gitmiştim.
1 ay sonra gel dedi. acaba dr değiştirsem miki?anlamadım.

annem ve ikizime söylemek için can atıyorum aslında... Tek bilen var ikizimin güzeller güzeli 7 aylık kızı ceylin prenses.. Onun kulağına söyledimm kardeş geliyo diyeee:1::1::1: Bakalım ailelere daha zamanı var herşey sağlıkla gitsin de nasılsa söyleyeceğiz... Ben kütahyalıyım yani kütahya da yaşıyorum.......... Ama melezim ben... Anne boşnak baba arnavut:21::21:

benim babam da göçmenler bulgaristan göçmeni ama bizim baya akraba var kütahyada o yüzden sordum çok nadir geliyoruz daha bi iki sefer geldim belki bi ihtimal görüşürüz diye dedim karşılaşırIZ belki..
Biz elazığlıyız aslında anne tarafı öyle dedem askerliğe gtmiş elazığa orada kalmış evlenmiş :)
...

Son düzenleme:
bende dün bhcg yaptırdım sonuc 489 cıktı sızce nasıl

adet günün ne kadar geçti canım onu da yazsaydın.. değer güzel başlamış gibi 2 günde bir 2 ye katlamalı tekrar yaptırr kontrol ettirirsin.. inşallah hayırlsıyla herşey yolunda gitsin.. gözünaydınn

Back
X