Kızlar normal tarihimi girersem Şubat annesini oluyorum ama ben Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım neyse en iyisi ben kaldırıyım
olsun canım şubat gözüksün sen burda yazarsın ne olcak :)
kural yok ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar normal tarihimi girersem Şubat annesini oluyorum ama ben Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım neyse en iyisi ben kaldırıyım
çok üzüldüm bir şey diyemiyorumkızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
canım şubat çıkarsa çıksın ne önemi var ki. gel sen bizimle takılKızlar normal tarihimi girersem Şubat annesini oluyorum ama ben Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım neyse en iyisi ben kaldırıyım
bende bekarken yatağımı bile toplamazdım yemek bilmezdim eşimde biliyordu geldi gördü. o çok toplu düzenli çok bakımlı
bense dağınık ilk zamanlar tartışmalar oldu ama bende bile bile evlendin dedim artık alıştık
görmek istediği şekilde kendisi topluyor ben yemek yapıorum çok nadir olmasada temizliğe yardım da eder üstelik çalışmıyorum hala atanmadım zamanla alışır belki oda kabullenir seni
Kızlar çok teşekkürler ben ikiz olduklarını 8 hafta öğrendim ve ailemizde hiç ikiz yok hem baba tarafında hem benim tarafımda anlayacağınız biz 3 . Çocuğu planlarken 3 ve 4 üncü çocuklarımızı bekliyoruz.... Sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim çünkü çörek farkı bir hamilelik geçiriyorum zor ve tatlı diyelim
inanmıyorum tam bir sürpriz oldu desenize
peki diğerlerin cinsiyeti ve isimleri neler :)
otomatik doğum tarihi hesaplayıcısından son adet tarihi gir. çıkan tarihe göre takvim düzenle
Bir kızım bir oğlum var kızım 12 yaşında oğlum oğlumuzda 6 bitti Haziran'da vall sürpriz oldu
Normal oldular canım gerçekten çok büyük şok yaşadık ama yeni yeni alışıyoruz eşim kalabalık aile isteği vardı zaten Allah gönlüne göre verdiNORMAL BİR HAMİLELİK DİMİ BU BENDE İKİZ ÇOK İSTİYORUM AMA BİZİMDE AİLEDE HİÇ YOK ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZ YAPMIŞLAR SANA KALABALIK BİR AİLENİZ OLUYOR ARTIK:119:
Teşekkürler inşallah hepimizinki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin ( âmin)o zaman ne güzel kızı da tatmışsınız erkeği de :)
sağlıkla gelsin ikizlerinizde :)
kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
istanbulda olanlar kısmet olursa oyun grubu kurarız kendi boylarında minik insanlar takılırlar
psikolojik bir yardım alamayı düşündünüz mü?
çünkü burda aşk sevgi değil alışkanlıklar var
ve sizin ne olursa olsun kendinizi üzmemeniz gerek bebeğiniz için
canım en fazla iki hafta sürüyor sonra yine kavga gürültü baskı...kadınsın kadınsın şöyle yap böyle yap.
orkide hesaplayıcı tarihine göre benden 5 gün önce dogum yapıcan.kız bitermi bu aylar daha temmuzdayız.agustos,eylül,ekim,kasım,aralık,ocak, puffffffffff
canım en fazla iki hafta sürüyor sonra yine kavga gürültü baskı...kadınsın kadınsın şöyle yap böyle yap.
kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
evet ama asla kabul etmiyor yardım filan, aşk da sevgi de güya ona göre var da ben de inanmıyorum artık olduğuna.
bu nasıl koca manyak seni hamileyi üzmeye deymez be ah yanımda degilki saçını başını yoluyum beyenmiyorsan deseydin kalk kendin yap benimd etersi ben titizm öyle böyle degil eşimde bundan dertli bu evi dip köşe genemi yemzilcez 3 gündür oldu ev temzi diyor ama içime sinmiyor iş streside olabilri bebem üüzlme gebelikte var sende
al karşın asakinbir şekilde konuş inan işine çok yarar senind erdin ne de
anan öyleys ebende öyle olucak degilimya de ablamın kocasıda uyuz ben oraya gidince diyor kesin paş ageldi bu eve buı evin hali ney diyor yemekleirni beyenmez allah var harika yemek yapar benim kadar olmsada hep çalıştı ablam çünkü bir şye yapsa yemek tatlı vs bana danışır paşan bunu nasıl yapıyorduk diye adam takıntılı kardeşim geçen evinde yemek yaptım adam benim yemeklerede taktı yemin olsun elim okadar yatkınki ev işleirne ne sen sor ne ben söylüyüm tatlı tuzlu dan tutta pastalara zeytinyaglılardan tutta ev et yemeklerine kaç yerden teklif aldım gelen giden beni iftara çagırıyor yardım agel diye adama yemek beyendiremiyorz
ablamda üzülüyor ah canımd iyor aaartık beni aşalamasından bıktım paşam dedi çok agladı kız geçen agırıma gitti bende hırsımı kocasından çıkardım beyenmiyorsan boşarsın alırsın kendine temzi yemek yapan bir karıd edi az atıştık anasının yemekrli gibi olmuormuş dedim anana gitte o yemek yapsın dedim
ablam kızsada dayanamadım sinir oluyorm böyle salaklardan eşim bile geçen iljk defa patlıcan kebabı yaptım eh dedi dedim san bir dah ayemek yaparsam beyfemdi aşçılık yaptıya şimdi bakma o işi yapmıyor başka işi yapıyor sen üzülme canım ben onu döverim bebegini düşün
sen temzilikçiyide alma canım kendin yap ben bir ev temizliyimd iyourm dip köşe 1 haftada çıkıyourm evi bir kirletiyorum eşim gene savaş alanı gibi ve diyor ne anlıyorsun bu evi temizlermeye diyor elalem dedi pis karıyı sitemez sende temzi insanı istemiyorsun deidm boykot ettim ogün ne ütüüsnü yaptım nede yemegini heryeri dagınık evi ne silidim ne süpürdüm eşim bana ne oldu paş ahastamızın dedim bundan sonra evi sen temizle ben yapmıyorumd eidm baktıki ben halkıyım özür diledi ha şöyle deidm yola gel
sende canını sıkma bebem
![]()