Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok merak ettim en yakın zamanda denicemmm
Ne güzel Rabbim daim etsin, her zaman öyle olursunuz inşAllah![]()
yok tatlım yumurta sürmüyorsun zaten haif cıvık oldugundan galete ununa bulayınca oluyor galete ununu tabaga koy elinden çıkanları bula tepsiye yerleşitir aynı pastanelerde varya pogaçalar ona benziyor bugün eşimle pazara gittik yumurta alalım dedi hayatım var desemde adam dedisen kek pogaça pasta neyim yaparsınd edi adamın canı oruçlu tatlılar istiyor allah nasip ederse şöyle bri döktürüeyim kocişimeEline sağlık canım yumurta sürüomusun peki galeta ununa batırmadan, güzelmiş denicem benim koca tatlıyı hiç sevmez varsa yoksa tuzlu gerçi poaça falanda yemez yufkalı şeyleri sevio
maşallah böyle kayınpedere :) Bizimkisi de iyidir şimdi Allah için kızından ayırt etmez beni, hatta benim gelinim bana kızımdan daha içten davranıyo der hep. Amma velakin bütün kış gelip bizde kalmıyolar mı işte o zaman sinirden ölüyorum, özel hayat mayat bişe kalmıyo valla![]()
Kİzlar ben 13 haftadayim bogazimda sanki bi parca var surekli yutkunyrum midemde tas gbi boyle olncda midem bulaniyo benim gbi olan var mi??yada nezamn biticekk
selam kızlar.3 aylık hamileyim. şimdiye kadar sadece akşamları hafif rahatsız etmicek kadar mide bulantısı yaşadım.ben balık yemiştim.o gün midem çok kötü oldu.rahatsızlık hissettim.ertesi sabaha kadar halsiz yattım.akşam istifra etmeye başladım,sabaha kadar su içsem çıkardım,hiç dermanım yoktu,ishalde başlayınca eyvah balık dedim.eşimde kızımda yedi onlarda bir şey yok.neyse gece hastaneye gittik acil doktoru iğne verdi bulantın olmaz dedi ama sabaha kadar gram uyumadım.su içsem çıktı.sabahı zor ettik doktora gittik.sabah olunca.biz doğuda görev yapıyoruz.ve burda hastane şartları maalesef iyi değil.doktorlar deseniz öyle.3 serum aldım bir gece kalıp çıktık.kan değerlerimde sıkıntı var tabi enfeksiyon falan çıktı.evdeyim ama halsizlik hafif bulantılarım devam ediyor sizinde başınıza böyle bir durum geldiyse lütfen yazın.aldığım sadece serumun ne kadar faydası olur ki.kanda enfeksiyon olduğunda antibiyotik kullanmadan iyileşirmiyim.akşam biraz daha toparladım şuan.
:)))
bir de benim çene kemiğim mi çıktı nedir, ağzımı açınca çaat diye bir ses geliyor,
eşimde akşam işten gelince, normalde koşa koşa sarılmaya giderdim, atlardım filan üstüne, 2 gündür geliyor şimdi kapıda bekliyor nerde bu kadın diye, ben ona doğru topallaya topallaya, çarklarım dağılmış, ayy ooff yapa yapa bi gidişim var,
sonra da yemek yiyelim derken, ağzımı bi açıyorum çaaaaat bi ses çenemden
noluyo yaaaa iyice perte çıktın diyo![]()
Bende de oluyor bu ara,herhalde sıcaktan gevşiyor heryerwallahi çene kemiğime benimde bişi oldu takırdıyo takma diş gibi. bende anlamadım
Kİzlar ben 13 haftadayim bogazimda sanki bi parca var surekli yutkunyrum midemde tas gbi boyle olncda midem bulaniyo benim gbi olan var mi??yada nezamn biticekk
Çok kötü kavga ettik eşimle bugün çok hırpaladım kendimi bebeğimi kızlı erkekli karışık spor salonuna yazılmış bana söylemiyor öğrendim tabi bana izin yok kendi gider ama sebep bu değilde kabalığı terslemesi bide kaynanam kavgamıza müdahil oldu bağırdı çağırdı ona ne oluosa benim ailem ortayı bulur kaynanamında varsa yoksa oğlu tabi oğluda bunlardan cesaret alıo demediği kalmadı bana karnımda yavrumla saatlerce ağladım insanlar çok gaddar varya seviom diodum kaynanamı şu yapılana bak beni aldatsa yine oğlunu tutacak belli oldu herkes gözümden düştü bugünçok üzgünüm
sonumuz hayr olsun
annem sen sahipsiz değilsin üzme kendini dedi çok büyüdü çok rüyamı gördüm zaten öğlen bi ara uyumuşum kayınvalidemle kavga edioduk çıktı yani ben tek kelime etmedim onunla değilki derdim ona noluyosa dahada barışamayız valla
Bnede eşimle kapıştım,yalnız değilsin.
Telefonu yüzüne kapadım,sanki dünyası yıkılmış gibi,ölsem umurunda değil adamın,amannn dert etme,ne hali varsa görsünler..
Bu dünyada kimse kimseyi kandıramaz,herkes kendini kandırır valla,onu bilir onu söylerim.Kendilerini birşey sanıyorlar canımcım salla gitsin boşver,sen kendine ve bebeğe iyi bak,bende öyle yapıyorum artık.
Balgam'ı tarif ediyorsun sanki:2:
Aslında onları çok sevdiğimiz için kaybetme korkusu yaşıyoruz,ama bu tür kavgalarda kaybediyoruz belkide.. onun için ipleri salmamız lazım kendi haline bırak lazım o zaman senden değerlisi olmuyor.onun için bırakır biliyorsa onu yapsın,hiçbirşeyine karışma.Doğru diosun canım artık eşimi aşırı düşnmicem valla yok elimi tuttumu gözümün içine baktımı aynen kendini bişey sandı valla benim eserim yani bugün nekadar aşağılandım değmez canım değmez yatim bende kafam kazan oldu valla rabbim ıslah etsin insanları benim çocuğum olsa böyle yapmazdım![]()
Aslında onları çok sevdiğimiz için kaybetme korkusu yaşıyoruz,ama bu tür kavgalarda kaybediyoruz belkide.. onun için ipleri salmamız lazım kendi haline bırak lazım o zaman senden değerlisi olmuyor.onun için bırakır biliyorsa onu yapsın,hiçbirşeyine karışma.
Kızlar selamlar,
ben şimdi acilden geldim,akşam üstü sağ yan boşluğumda ağrım vardı,şiddetlenince kendimi acilde buldum,bebeğe baktılar hemen birşey yok herşey yolunda,idrar tahlili verdim,tahlil çıkana kadar bana serum verdiler,meğerse susuz kalmış vücudum,ve beklenen sonuç idrar yolu enfeksiyonu...:26:tek kullanımlık toz verdi,bakalım içtim 3-4 saat su içmicem bu ilaç mesanede kalsın ordaki mikropları kırsın dedi,hala daha hafif sancım var,yani diyeceğim o ki kızlar su için,yemekten bile daha önemli vallahi,bugün bunu yaşadım ya ben artık günde 3 litre su içerim..:2:
selamlar,sevgiler hepinize..
selam kızlar.3 aylık hamileyim. şimdiye kadar sadece akşamları hafif rahatsız etmicek kadar mide bulantısı yaşadım.ben balık yemiştim.o gün midem çok kötü oldu.rahatsızlık hissettim.ertesi sabaha kadar halsiz yattım.akşam istifra etmeye başladım,sabaha kadar su içsem çıkardım,hiç dermanım yoktu,ishalde başlayınca eyvah balık dedim.eşimde kızımda yedi onlarda bir şey yok.neyse gece hastaneye gittik acil doktoru iğne verdi bulantın olmaz dedi ama sabaha kadar gram uyumadım.su içsem çıktı.sabahı zor ettik doktora gittik.sabah olunca.biz doğuda görev yapıyoruz.ve burda hastane şartları maalesef iyi değil.doktorlar deseniz öyle.3 serum aldım bir gece kalıp çıktık.kan değerlerimde sıkıntı var tabi enfeksiyon falan çıktı.evdeyim ama halsizlik hafif bulantılarım devam ediyor sizinde başınıza böyle bir durum geldiyse lütfen yazın.aldığım sadece serumun ne kadar faydası olur ki.kanda enfeksiyon olduğunda antibiyotik kullanmadan iyileşirmiyim.akşam biraz daha toparladım şuan.
Kızlar selamlar,
ben şimdi acilden geldim,akşam üstü sağ yan boşluğumda ağrım vardı,şiddetlenince kendimi acilde buldum,bebeğe baktılar hemen birşey yok herşey yolunda,idrar tahlili verdim,tahlil çıkana kadar bana serum verdiler,meğerse susuz kalmış vücudum,ve beklenen sonuç idrar yolu enfeksiyonu...:26:tek kullanımlık toz verdi,bakalım içtim 3-4 saat su içmicem bu ilaç mesanede kalsın ordaki mikropları kırsın dedi,hala daha hafif sancım var,yani diyeceğim o ki kızlar su için,yemekten bile daha önemli vallahi,bugün bunu yaşadım ya ben artık günde 3 litre su içerim..:2:
selamlar,sevgiler hepinize..