Çok kötü kavga ettik eşimle bugün çok hırpaladım kendimi bebeğimi kızlı erkekli karışık spor salonuna yazılmış bana söylemiyor öğrendim tabi bana izin yok kendi gider ama sebep bu değilde kabalığı terslemesi bide kaynanam kavgamıza müdahil oldu bağırdı çağırdı ona ne oluosa benim ailem ortayı bulur kaynanamında varsa yoksa oğlu tabi oğluda bunlardan cesaret alıo demediği kalmadı bana karnımda yavrumla saatlerce ağladım insanlar çok gaddar varya seviom diodum kaynanamı şu yapılana bak beni aldatsa yine oğlunu tutacak belli oldu herkes gözümden düştü bugünçok üzgünüm
sonumuz hayr olsun
annem sen sahipsiz değilsin üzme kendini dedi çok büyüdü çok rüyamı gördüm zaten öğlen bi ara uyumuşum kayınvalidemle kavga edioduk çıktı yani ben tek kelime etmedim onunla değilki derdim ona noluyosa dahada barışamayız valla
Bnede eşimle kapıştım,yalnız değilsin.
Telefonu yüzüne kapadım,sanki dünyası yıkılmış gibi,ölsem umurunda değil adamın,amannn dert etme,ne hali varsa görsünler..
Bu dünyada kimse kimseyi kandıramaz,herkes kendini kandırır valla,onu bilir onu söylerim.Kendilerini birşey sanıyorlar canımcım salla gitsin boşver,sen kendine ve bebeğe iyi bak,bende öyle yapıyorum artık.
ah şu erkekler var yaaa aslında hiiiçççç önemsemeyeceğiz olan bizee oluyor....kavga için hazırlığa başladıklarında konuşsunlar dönüp arkamızı gidceğiz...dinlemeden başka odaya geçip sesini duymayacak şekle bürüneceğiz...kussunlar içlrindeki öfkeyi sonra gelip adamakıllı konuşmayı öğrensinler...

Hakikaten arkadaşlar salın gitsin :) Bakın erkekler bazen kıskanılmak için özellikle farklı davranıyorlar, hoşlarına gidiyor çünkü. Sonra da "off karım çok kıskanç"
Ofiste yanıma gelip "parfümün yanındaysa biraz bana sıksana, karımı kıskandırıcam" diyen adam gördüm ben, düşünün
Ben hiç sormuyorum bile, nereye gitmiş, yanında kim varmış. O da kuzu gibi ama:)
adama bak yaaa resmmen psikopat...karısına nasıl eziyet ediyor...