3 ayda 2,800 aldım![]()
önceden kılo almaya meyillimiydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayda 2,800 aldım![]()
kardeşim yıllardır bulamadıgım kardeşim benim beKız biz senle aynıyız vallahi.Kocalarımızın uyuzluklarıda çok benziyo,benimkide sabaha karşı 4 gibi uyur pc de oyun oynamaktan yatamaz sabahta uyanana kadar beni perişan eder,yalvartır.Duştan çıkma mevzuda aynı nasıl başarıyor bilmiyorum ama o duş alıp çıkınca banyo ıslanıyo,banyoda kocaman ayak havlusu seriyorum duşun önüne,onu ıslatıyo bide banyo paspaslarınıda ıslatıyo ilginç şekilde.Ev temizliği yüzünden benden de şikayetçi,bu kadar temizliğe gelemiyomuş biraz pis olmamı istiyomuş.Alışveriştede aynı senin gibiyim hayatta pahalı bişey almışlığım yoktur.Kız işte bu kadar idareci oldugumuz için zaten bunlarda odunluk yapıyo ya.Çatırçatır yesek paralarını böyle olmaz haaa![]()
canım bir bilgim yok amam ben snein yerinde olsam sabunumu degiştiririm ya zeytin yaglı kullan yada kükürtlü sabun iyi gelir duş jeli kullanıyordum ben bıraktım katkı madedsi var diyeMerhaba arkadaslar benim terleyince gogus altimda mantar cikiyor yilda bir iki defa.dun mutfakta yemek yaparken terledim hemen dus aldim ustumu degistirdim ama nafile kucuk kucuk kizarikliklar basladi kasinmalar daboyle baslayip bi iki gune aziyor ve kac doktora gozuktum hicbir ilac fayda etmiyor .belki komik gelecek ama careyi solaryumda buldum hemen mantar ciktiginda 20 dk giriyorum ve bicak gibi kesiliyor.ama simdi hamileyim giremem solaryuma ilac da kullanamam ki zaten bir ise de yaramiyor dogal bir yontem bilen var mi lutfen yardim edin
(
vallahi haftaiçi çalışıyorum bi haftasonum evde geçiyor,onda da yemek yap,temizlik yap bide kocayla uğraş ayyy.Benimki her cumartesi sabahı pazar günü yapacağı işleri sayar,evi süpüreceğini söyler ama daha 1 kere gördüm,onuda 500 defa söyleyerek yaptırdım.Bide dün diyoki bu ramazanda kimseyi iftara alamayız dimi sen bize zor yemek yapıyosun,ama istersen alabiliriz kendini iyi hissediyosan diyo.Bende kusura bakma bu sene kapalıyız dedim,arkadaşlarıda biliyor benim elim lezzetlidir iftara ne zman çağırcaksınız bizi diye soruyıolarmış,daha biz bebişi söylemedik kimseye o yüzden sallıyoz herkesi.![]()
Bir şekilde ikna ederim ki :130: vazgeçmem, yalap şap yaptı diye arkasından geçmem, burası olmamış, şurayı düzgün yapar mısın gibi şeyler söylerim.. Aman bırak ben hallederim demem. Ona bu zevki yaşatmaaammmmm![]()
Kızlar aksama kayınbabam bizde ne yemek yapiim corbam var biber dolması yapcam yanına ne gider tatlı olarak ne yapayım sütlü tatlı olmaz
önceden kılo almaya meyillimiydin
canım geçmişolsun.Şöyle bişey önereceğim solaryumun iyi geldiğini yazdıgında çağrışım yaptı.Laparoskopiyle ameliyat olduktan 1 hafta sonra dikişlerim açıldı,hafif kaşıntılı ıslak bişey oldu dikişlerim.Bir doktor dediki,başucumuzda duran gece lambaları varya onun ampul kısmını dikiş yerine değdirmeden ama yaklaştırıp ısısını hissettirecek şekilde 1-2 dakika tutun kurutur orayı dedi.1 hafta yaptı eşim ve hakikaten kurudu ordaki ıslaklık.Demekki senin kinede sıcak iyi geliyo bu yöntemin faydası olabilir diye düşündüm hemde zararsız.![]()
Aynen ya denenebilir cunku mantar olunca orasi nemli oluyor solaryum kurutuo ve hemen geciyor sadece 20 dk giriyorum bitiyor belki bu ampul ise yarayabilir cunku sonucta o da kurutur ama zararli bi isin falan yayar mi acaba ya(
kardeşim yıllardır bulamadıgım kardeşim benim bebenim kocaya benim gibi bri arkadaş lazım oglu dogdu bebek görmeye gittik allahım gardolabı taşınıyor ev heryerde pis dagını allahım kaynanaıs var evde bakıyor bebeg hiçmi elin bez tutmaz eşimde gördü onun o halini oray agidince yaptıgı yemekelri yemiyor ben yapıyroum yemekleri şimdi gözümün için ebakıyor kafamı egersen ben gözümü yukarı akldırısam o yapmış oluyor sonrada almıyım bu yetti diyor
diyorum geçen san öyle karı laıdm vallahi boşarım bri celsede diyor hemm dün kzııdyor beni hemd egelmiş öpüyor kız diyor özleidm seni amam yaklaştırmıyorsun kendini bana diyor adam haklı bebeg hamile kaldım kalalı evcilik yok onu anladımda ne biliyim ilgide göstermiyorum ne yapsamda mutlu olsa garibim geçen ondan dert yanıyor bebegimiz oldu beni ihmal ediyorsun ebbek dogunca hiç görmücenmi beni diyor
bende kzıdım varın yogum pc oyuna takılıyorsund emiyorsun bri çay demle paşam mısır patlatalım bir sinema keyfi yapalım ama nerde
bunlar pc laışmış bacım
önünden çıplak geç görmezler bizleri
dene bak akşam bende denesemmi
canım bir bilgim yok amam ben snein yerinde olsam sabunumu degiştiririm ya zeytin yaglı kullan yada kükürtlü sabun iyi gelir duş jeli kullanıyordum ben bıraktım katkı madedsi var diyerabbim şifa versin
hemen adresi ver telefonu faceni hemen sayfana yazıyım
ne ka iyiyim degilmi yüüzmden iyilik akıyor baksana
vallahi ben kimseyi çagırmayı düşünmüyorum sayılı kişileri belkim bakıcez
seninki kaç model yavrum benimki 1977 model biraz zor heleki damarına deyiyim vay halime yapıcagı varsada yapmaz
yogur irmik tatlısı yap yada bakvala var kız aklıma onlar geliyoryapmışken banada yolla
![]()
Aynen ya denenebilir cunku mantar olunca orasi nemli oluyor solaryum kurutuo ve hemen geciyor sadece 20 dk giriyorum bitiyor belki bu ampul ise yarayabilir cunku sonucta o da kurutur ama zararli bi isin falan yayar mi acaba ya(
hanımlar nasılsınız?
bugun kontrolumuz vardı,2'li test verdik,sonucunu haftaya alıcaz. cinsiyetimiz konusunda ise erkeğe benzetiyorum, %50'nin üzerinde erkek dedi doktorumuz. Allah sağlıklı sıhhatli versinde , önemli deigl ne olduğu.
yok kız bildiğin yurdum ampulu)solaryumdan daha sağlıklıdır emin ol.Üstelik doktor tavsiyesi ve koca bir göbekaltı ameliyat yerini iyileştirdi.Ama yanmaya başladıgı an çekeceksin yanıyo diye tutmayacaksın azar azar yapcaksın günde 1 defa toplamda 3 dakikayı geçmeyecek umarım işe yarar.
pudra denesen ?
ahnda bir pipili geliyor kızlar erkekler ataga geçti haberiniz olsunhanımlar nasılsınız?
bugun kontrolumuz vardı,2'li test verdik,sonucunu haftaya alıcaz. cinsiyetimiz konusunda ise erkeğe benzetiyorum, %50'nin üzerinde erkek dedi doktorumuz. Allah sağlıklı sıhhatli versinde , önemli deigl ne olduğu.
Paşamm gardaşım özeline bi bakıver bakim bebemmm kardeş olma ihtimalimiz varmı?![]()
Bu olay ilk oldugunda isilik sandim ve ben de hemen pudraya sarildim ama doktora gittigimde ogrendim ki mantarmis ve pudra kesinlikle yasakmis![]()
Bu olay ilk oldugunda isilik sandim ve ben de hemen pudraya sarildim ama doktora gittigimde ogrendim ki mantarmis ve pudra kesinlikle yasakmis![]()
baktım cevabımı verdim sende bakıver benim gene karnım acıktı allahım ne yesemd ekilo almasam amanın![]()