2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
programdaki kadın konuktan nefret ettim:47:
Be kadar bencil bir kadın. bugün doğurdum yarın çıktım gezdin diyor, zerre duygu kırıntısı yok, doğurmuş atmış çocuğu gibi.

diyoki doğumhanede bebeği getirmişler göstermek için makyajlıyım şimdi odaya çıkınca bakarım dedim diyo.Ben o anda makyaj filan düşünmem yaw yavrumu göreyim bi koklayım isterim.Bide 46 haftalıkken doğurmuş,yanındaki doktorda pek inanmadı maksimum 42.haftayı biliyorum alırız zaten bekletmeyiz dedi adam ama o hala saçlarını karıştırdı durdu tövbeee:37:

misaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?

canım yaaa bende iyi haber vereceksin diye bekliyorum 2 gündür.sende biraz uzaklaşsan evden öyle bir şansın yokmu?bikaç hafta annenlerde filan kalsan eninde sonunda eve gelecek eşin,geldiğinde ev bomboş olcak seni göremiycek belki dank eder o koca kafasına da karım,çocugum der gelir yanına.Nedir bu boşanma işi yaw şimdi moda oldu haaa kimse evliliğini kurtarmaya çalışmıyo,bacım ciddiye alma onu sen biraz uzaklaş o senin değerini anlar bence.:47::47::47:

Canlarım kilo almak için çok acele ediyosunuz ben hala veriyorum alacağınız gunler de gelecek o zamanda cok şiştim top gibi oldum diyeceksiniz hamileyken ne kadar az kilo alırsanız o kadar iyi ilk dogumumda 90 kiloydum cok zor dogum yaptım sanki zayıflar daha kolay dogum yapıyo gibi...

Benim kilo alma isteğim, bebeğimin varlığını bana hissettirecek olması, azcık göbeğim çıksa, diycem ki aaa bak yavrum içerde :) Yoksa kilo çok sıkıntılı gebelikte ve doğumda. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah.

Benim kilo alma isteğim, bebeğimin varlığını bana hissettirecek olması, azcık göbeğim çıksa, diycem ki aaa bak yavrum içerde :) Yoksa kilo çok sıkıntılı gebelikte ve doğumda. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah.

bugün eşim diyor ki yarın doktora gidelim bari...sen bizi kandırıyosun gibime geliyor hamileyim diye..hiç karnın çıkmadı daha diye :))))
öldürecek bu adam beni!
ilerleyen aylarda da çıkınca kocaman oldu diyecek iyi biliyorum..Allahım şu mübarek aylarda bize en sağlıklısını nasip etsin kızlar..

Sanırım yine en iyisi ortası ne aşırı zayıf ne aşırı kilolu. tabiki bu ekstrem bir durum.

kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...

diyoki doğumhanede bebeği getirmişler göstermek için makyajlıyım şimdi odaya çıkınca bakarım dedim diyo.Ben o anda makyaj filan düşünmem yaw yavrumu göreyim bi koklayım isterim.Bide 46 haftalıkken doğurmuş,yanındaki doktorda pek inanmadı maksimum 42.haftayı biliyorum alırız zaten bekletmeyiz dedi adam ama o hala saçlarını karıştırdı durdu tövbeee:37:

Bu kadının böyle yaptığına inanırım çünkü çok önceden bir programda eşim beni takma kirpiksiz makyajsız hiç görmedi demişti nasıl başarıyor bilmem ama... ilginç

kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...

Şöyle ki 1.60 boyum 45 kiloyum şu an canım:1:

Bu kadının böyle yaptığına inanırım çünkü çok önceden bir programda eşim beni takma kirpiksiz makyajsız hiç görmedi demişti nasıl başarıyor bilmem ama... ilginç

Allah Allah başımıza taş yağacak.Yazık benim herifte beni takma kirpikli hiç görmedi,hamile kaldıgımdan beride makyajlı hiç görmedi şaftım kaymış vaziyettim.Bugun evlilik yıldönümümüz biraz özen göstereyim süsleneyim diyorum sanki bi plan yapıyo akşam yemeği için gibi.Ama beklentiye girmiyorum neticede odun bunlar herşey beklenir,üstelik 8.yılımız tanışmayıda katarsak 10.yılımız unutsa bile şaşırmam yani.:51:

canım yaaa bende iyi haber vereceksin diye bekliyorum 2 gündür.sende biraz uzaklaşsan evden öyle bir şansın yokmu?bikaç hafta annenlerde filan kalsan eninde sonunda eve gelecek eşin,geldiğinde ev bomboş olcak seni göremiycek belki dank eder o koca kafasına da karım,çocugum der gelir yanına.Nedir bu boşanma işi yaw şimdi moda oldu haaa kimse evliliğini kurtarmaya çalışmıyo,bacım ciddiye alma onu sen biraz uzaklaş o senin değerini anlar bence.:47::47::47:

Daha önce daha 3 aylık evliyken beni annemlerle görüştüğümde hep didik didik ediyordu ben gelmem sen daha dün ordaydın diye en son git annende kal ya sen gelme eve ya ben deyince 5 gün gittim sonra ailesi duymuş msj attı ben boşanıyorum diye ertesi gün avukatı aradı hayır ben ayrılmak istemiyorum deyip eve döndüm anasına babasına anlattım evi terk etmeseydin bize söyleseydin öyle şey olmaz deyip beni suçladılar durum bu...

Daha önce daha 3 aylık evliyken beni annemlerle görüştüğümde hep didik didik ediyordu ben gelmem sen daha dün ordaydın diye en son git annende kal ya sen gelme eve ya ben deyince 5 gün gittim sonra ailesi duymuş msj attı ben boşanıyorum diye ertesi gün avukatı aradı hayır ben ayrılmak istemiyorum deyip eve döndüm anasına babasına anlattım evi terk etmeseydin bize söyleseydin öyle şey olmaz deyip beni suçladılar durum bu...

nedense hepte böyle olur biz ailelerimizle görüşünce sorun oluyo onlarınkiyle görüşsek herşey süt liman.İyide zaten telefonda boşanıyorum demiş sana,onun aileside destek olabilecek birileriyse önce durumu onlara anlat.Baktın tepki veriyorlar ozaman ben birsüre annemlerde kalıcam uzak kalmamız belki işe yarar dersin eşinin ailesine.Boşanma lafını sen ağzına alma ama,eşinin bunu sana söylediğini senin bebek için bu evliliği kurtarmak istediğini söyle.Hiç belli olmaz belkide ailesi alır oğullarını çker kulağını.:5:

Evet ona da şaşırdım zaten. Valla eşimin yanında çok saydım sövdüm ama burada yazmıyim şimdi:1:
Sunucu da şaşırdı, bir şey de diyemedi. Hiç bebekten bahsetmedi zaten, hep kendisini anlattı.

Benim boyum 175. 62 ile hamile kaldım, şimdi 65'im :( Çok da genç sayılmam 28 yaşındayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah kiloları. Sıkmak da istemiyorum kendimi, bebek benden daha önemli sonuçta o beslensin de.

Son düzenleme:
Paşam ya bak üzüldüm şimdi sana bunlar böyle galiba şeytan tarafları var, biliyosun biz dünden beri tek kelime konuşmuyoruz ben bundan sonra yalnız uyuyacağım umrumda değil yüzünü bile görmek istemiyorum...

annesinin incisi senin yazılarını biraz okumaya çalıştım.özelden mesaj atamıyorum.allah yardımcın olsun çok zor bir durum...ama gerçekten güçlü ol.düşünmemeye çalış.sana bir türlü mesaj atamıyorum.50 mesajı atmam gerekiyor sanırım

Allah Allah başımıza taş yağacak.Yazık benim herifte beni takma kirpikli hiç görmedi,hamile kaldıgımdan beride makyajlı hiç görmedi şaftım kaymış vaziyettim.Bugun evlilik yıldönümümüz biraz özen göstereyim süsleneyim diyorum sanki bi plan yapıyo akşam yemeği için gibi.Ama beklentiye girmiyorum neticede odun bunlar herşey beklenir,üstelik 8.yılımız tanışmayıda katarsak 10.yılımız unutsa bile şaşırmam yani.:51:

Nice yıllara bebeğinizle mutlulıkla girersiniz inşallaaah:49:

Benim eşim de bir kere gördü beni takma kirpikle, hep tak dedi ama takamadım. Zor iş takma kirpik, kör gibi oluyor insan:37:

Benim boyum 175. 62 ile hamile kaldım, şimdi 65'im :( Çok da genç sayılmam 28 yaşındayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah kiloları. Sıkmak da istemiyorum kendimi, bebek benden daha önemli sonuçta o beslensin de.

bence çok normal canım kilon,çok kilo almadan 70 gibi maksimum bitirirsen sorun olmaz galiba.:49:

Annişler merhabalar...
yarın büyük ihtimalle bu tarama testlerine gireceğim...Bu konuda bilgisi olan var mı? Tarama testini yaptıran, sonuçları ne zaman çıkar...
devlet hastanesinde yapıolar mı ? cevap verirseniz bizi mutlu edersiniz..

Back
X