2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.

meraklanma bende iki defa obuyuk kanama oldu ardindan da kahverengi akintilar.
gecmis olsun ama korkulacak bisey yok. proluton yapmistir bir ampul muhtemelen cok yagli yakan bir igne.
moalini yuksek tut. ben de yarin olacagim bir igne daha. herkesin basina gelebilir o kanama. rahim hareket ederken kilcal damarlara dokunuyor ve hassas olan damarlardan olusabiliyor.

kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss:56::56::56:

nasil yani hamilelik boyunca toplam 3 kilo mu??

arkadaşlar ii akşamlar...günlerdir okuyorum eşiyle problemi olanlar için çok üzüldüm hele de böyle bi zamanda..Allah haklarında hayırlısını nasip etsin...arkadaşlar akıntım birden kesildi bugün hiç gelmedi..sizin sürekli oluyo mu?

Slm kızlar benim birkaç gündür migdem kaziniyor yani yemek yediğim halde karnim tok ama cok fena migdem kaziniyor beni cok kötü ediyor sizde de aynı şikayet varmi

meraklanma bende iki defa obuyuk kanama oldu ardindan da kahverengi akintilar.
gecmis olsun ama korkulacak bisey yok. proluton yapmistir bir ampul muhtemelen cok yagli yakan bir igne.
moalini yuksek tut. ben de yarin olacagim bir igne daha. herkesin basina gelebilir o kanama. rahim hareket ederken kilcal damarlara dokunuyor ve hassas olan damarlardan olusabiliyor.

Bende buyuk kanama olmadi hic iste,direk bu kahverengi akinti geldi hala da devam ediyor yarin doktora gidecegim bakalim igneden verecek mi? Aksam vurduklari igne de senin dedigindi saniyorum.. Saol yardimci oldugun icin.

arkadaşlar ii akşamlar...günlerdir okuyorum eşiyle problemi olanlar için çok üzüldüm hele de böyle bi zamanda..Allah haklarında hayırlısını nasip etsin...arkadaşlar akıntım birden kesildi bugün hiç gelmedi..sizin sürekli oluyo mu?

Benim akintim hic kesilmedi canim ama akintinin kesilmesinin kotu bir sonucu olacagini sanmiuorum

Slm kızlar benim birkaç gündür migdem kaziniyor yani yemek yediğim halde karnim tok ama cok fena migdem kaziniyor beni cok kötü ediyor sizde de aynı şikayet varmi

Evet canim olabiliyor, bir rahatsizlik belirtisi degil ama bununla basa cikmaya calisirken cok kilo alabilirsin dikkatli ol..

evet 3.ay bitti bendede başladı.yiyorum ama çok doldurmuyorum karnımı yiyemiyorum bakıyorum yarım saat geçmeden kazınmalar başlıyor hele geceleri

bol bol istirahat ve boooool ama booool su içmelisin .kontrol et giderek azalır kaybolur inşallah

Calisiyorum ki nasil istirahat edicem :( isim masa basi ama sandalyede oturmakta yoruyor... Su icmeye ozen gosteriyorum ama yeterli degil demekki. Yarin doktora bi goruneyim de sag salim bakalim ne dicek...
Benim icimde bebege bisey olacak diye bir kaygi yok onu ancak Allah bilebilir o yuzden bisey diyemiyorum. Korkum yatmak zorunda kalmak.. Cunku calismak zorundayim :(

Daha önce daha 3 aylık evliyken beni annemlerle görüştüğümde hep didik didik ediyordu ben gelmem sen daha dün ordaydın diye en son git annende kal ya sen gelme eve ya ben deyince 5 gün gittim sonra ailesi duymuş msj attı ben boşanıyorum diye ertesi gün avukatı aradı hayır ben ayrılmak istemiyorum deyip eve döndüm anasına babasına anlattım evi terk etmeseydin bize söyleseydin öyle şey olmaz deyip beni suçladılar durum bu...

canım gaz vermek hoş değil bu gibi durumlarda ama senin kendine güveninde mi sıkıntı var ya da kaybetme korkun mu yoğun. çalışan bir bayansın hiç bir şeyden korkun olmamalı, yanında kimse olmasa da gül gibi bakarsın evladına böyle ezilip büzüldüğün hissine kapılmak üzüyor beni.
kayınvalide ile karşılıklı oturuyorsunuz sanırım, erkekler analarına yakın oldukları sürece doğru düzgün koca olamıyorlar. mutlaka ev içinde gazlayan vardır onu, boşanma davası açmak boşanmak değildir üç sene dava sallayan evli çiftler var. bir celseye gitmiyorsun beş ay geri atıyor. mümkünse o evden çık. siz her tartıştığınızda o karşı daireye geçip ailesinde teselli buluyor yalnız kalmıyor ki. kaygısı yok.
evlendikten sonra ailenin eş ve çocuklar olduğunu anlayabilmesi lazım. çalışan özgürlükleri olan bir bayansın bu yaşına kadar gayet güzel yaşamışsın. kimseden sorumluluk öğrenecek yaşta değilsin.
allah yardımcın olsun, inşallah insana dönüşür bu adam

kızlarrr

benim problemim çok fazla büyük tuvalete çıkıyorum :17:

günde 3 bazen fazla ve az az da değil

eskiden bi kerede zorlanırdım şimdi yer yemez karnım ağrıyor lavaboya gitmeden rahatlayamıyorum

nette aradım ama hamilelikle ilgisini bulamadım

böyle birşey yaşayayanınız var mı acaba:17:

ne güzel tıkır tıkır çalışıyor bağırsakların. çok memnun olmalısın bu durumdan. hamilelikte kabızlık başa beladır

kizlar selam gunde iki bardak sut yerine iki bardak yogurt yesem olmaz mi biliyo musunuz? gina geldi sutten.

olur tabi beden olmasın hepsi kalsiyum neticede

kalorisi düşük meyveler tüketmeye çalış kazınma hali bende de başladı.

Calisiyorum ki nasil istirahat edicem :( isim masa basi ama sandalyede oturmakta yoruyor... Su icmeye ozen gosteriyorum ama yeterli degil demekki. Yarin doktora bi goruneyim de sag salim bakalim ne dicek...
Benim icimde bebege bisey olacak diye bir kaygi yok onu ancak Allah bilebilir o yuzden bisey diyemiyorum. Korkum yatmak zorunda kalmak.. Cunku calismak zorundayim :(
evet Allah yardımcın olsun.rabbim korusun.çalışıyorsan çok zor tabi...zaten bebek gidecek oldumu zaten gidiyorda işte genede yapılması gereken ne varsa yapmak lazım...

hele o kazıntının olmasıyla beraber bir şey yiyememek ayrı bir sıkıntı :( Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bende de kazınma değilde,sabah 5 gibi böyle tatlı yeme isteği gibi garip bir durum oluyor,bende 1 kase kiraz ya da muz yiyorum,pek yemekle aram yok,yani acıkıyorum aslında ama yemek yiyesim yok,hep abur cubur la geciriyorum,çoğu meyva olmak sartıyla,akşam yemeğini 1 saat önce yedim mesela,ne bileyim geç acıkıyorum,bütün öğünlerim şaştı belki ondandır.

Seda geçmiş olsun canım,neden yarını bekliyorsun acil'e falan gitsen yine??

bebek hareketlerini hisseden var mı?
gaz sancısı ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ederiz?

az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll

az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll

ayy canım çok geçmiş olsunn dkkat et kendine..önceden sancı ağrı var mıydı birden bire mi oldu?

Back
X