2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.:34:

Slm kızlar benim birkaç gündür migdem kaziniyor yani yemek yediğim halde karnim tok ama cok fena migdem kaziniyor beni cok kötü ediyor sizde de aynı şikayet varmi
canım benim o kazıntılar hamileliğimin en başından yani 5. haftadan beri var. ve ben kilo aldım o yüzden. ama şimdi azaldı baya. artık normal acıkıyorum yiyorum. bi de o kazıntı atıştırmayla da geçmiyor adam akıllı bi yemek bi tost yani tutcak bişeyler yeme ihtiyacı hissettim ben.
zaten en başında 1-2 hafta içinde hemen 1-2 kilo arası aldım. çünkü ben yediğimi biraz arttırayım hemen alırım çok müsaitim almaya. şu an 3 kilo almış durumdayım. tek tesellim hani kimi başta almıyormuş da sonrada hızlıca alıyormuş ya ben de diyorum belki böyle 1-2 , 1-2 gider birden almam

bebek hareketlerini hisseden var mı?
gaz sancısı ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ederiz?
Ben anlıyorum bebek hareket ederse karnımın iki yanında bazen sağ bazen solumda göz seyirmesi şeklinde oluyor,ama gaz daha belirgin karnın tam ortasında gezen birşey,yani sen göz seyirmesi gibi hissedersen o bebek hareketidir canım.:))

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.:34:
Geçmiş olsun 12 Temmuz akşamıda ben acillik oldum,bende akıntı yoktu,sağ boşluğumda ağrım vardı,gittik baktı doktor bebek canlı dedi,rahim ağzı kapalı falan,bende idrar tahlili verdim,bendede iltihap çıktı,susuz kalmış vücut dedi,hemen serumla su verdiler,birde tek kullanılmık toz,onu içtim,günde 2 LT su içiyorum,2 gündür iyiyim Allah'a şükür.tekrar geçmiş olsun.

Gunaydinnn bacilarim we onlarin minik sekerlemeleri 2 gun yaylada yayilalim dedik almisssss basini gitmis sayfalar 16. Haftamizdatiz haftaya sali doktorabgitcezzz ayyy nasil gececek bilmem canlar....mm size sorularim war 1.gogsumun altinda bi batma war ayni sekildede sirtim batiyooo sag don sol don fisss agri dewam buna bi cozum bulan warmi 2. Karnimdan ihtibaren wucudumda bir pullanma deri dokuntusu donumu cikariyom mubarek kar yagiyo bebe yagi hep kullanirdim dr krem werene kadar idare ediyim ddm siz ne yaptiniz... 3. Anammmmmm bir aci yiyom bir aci yiyom cisimden cikiyo acisi zararli demi yemeyim hee ....zaten istahimda acik camiş gibi yiyommmm bogulacammmmmm cok kilo alan warmi 60 la hamile kaldim 57 yim halaaa

günaydın canlarım yine egrılar yine agrılar bol suda içiyorum ama yok geçmiyo allahım yardım etsin kuzularımıza birsey olmasın nolurr

günaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız

geçmiş olsun canım bendede koku hasasiyeti hala hat safhda:(( mutfaga gıremıyorum:(( evt çalışmayı hıc ama hiç sevmiyorum helede hamileyken ben ev kadını olmalıymısım ya:)) bunca yıl oku sonra atan şimdide işe gitmek istemiyorum:((

:16: günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar........ inşallah herkes iyidir? :16:
okudum herkeste hemen hemen aynı sorunlar ve doktorlar tarafından ortak tavsiye edilen tek şey bol bol su.... ihmal etmeyelim ki bari o konuda endişelenmeyelim.. :34:

geçmiş olsun canım bendede koku hasasiyeti hala hat safhda:(( mutfaga gıremıyorum:(( evt çalışmayı hıc ama hiç sevmiyorum helede hamileyken ben ev kadını olmalıymısım ya:)) bunca yıl oku sonra atan şimdide işe gitmek istemiyorum:((

o mide bulantısı koku hassasiyeti zaten benle bütünlesti canı onu söyemiyorum bile.ama hasizlik ve bu bacak agrıları cok sıklastı ve ben dayanamıyorum.içim geciyo halsizlikten

günaydın kızlarrr! sıcaklar fena bastı, insan kalkamıyo yataktan, adam gibi uyuyamıyo da :(( çalışanların allah yardımcısı olsun. ben öğretmenim, çok şükür faydasını görüyorum şimdi. Bebişimle dinleniyoz bol bol.

geçmiş olsun canımm yaa sen vitaminlerine başladın mı? vitamin eksikliğindende olur.. hiç olmadı muz ye bacak ağrılarını en aza indiriyor..

doktor vitamin vermedi canım bana yaa sadece folik asit içiyorum yarın gidicem bakalım ne dicek

vitamni kullanmaya başlayınca inşallah geçer.. bende ayak ağrılarımdan uyuyamıyordum vitamine başladım çok şükür ayak ağrılarım kesildi...

Ben anlıyorum bebek hareket ederse karnımın iki yanında bazen sağ bazen solumda göz seyirmesi şeklinde oluyor,ama gaz daha belirgin karnın tam ortasında gezen birşey,yani sen göz seyirmesi gibi hissedersen o bebek hareketidir canım.:))
o zaman gaz sancısı benimkisi:)
saol canım sanırım daha kimse hissetmedi

o mide bulantısı koku hassasiyeti zaten benle bütünlesti canı onu söyemiyorum bile.ama hasizlik ve bu bacak agrıları cok sıklastı ve ben dayanamıyorum.içim geciyo halsizlikten

cnm benim de ara sıra oluyo bacak ağrısı. Eğer masa başı çalışıyosan akşamları biraz yürüyüş yap faydası olur.

vitamni kullanmaya başlayınca inşallah geçer.. bende ayak ağrılarımdan uyuyamıyordum vitamine başladım çok şükür ayak ağrılarım kesildi...

ins canım ya offf bi gecsin eski canlı cıvıl cıvıl hallerimi ozledim hem yemegi hep dip köse temizligi ve kocam gelmeden yarım saat 40 dak bacaklarımı uzatıp keyif yapmayı özledim simdi yemegi yapabilirsem dünyalar bnm oluyo tabi oda öğüre öğüre

Son düzenleme:
Back
X