az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.