Herkese merhaba orkide sakın üzülme ben senin için dua ediyorum herşey çok güzelce geçecek hallolacak lütfen üzülmemeye çalış...Bu arada eşimle sıkıntılı bir dönem geçirdim biliyorsunuz geldi özür diledi bayağı uzunca konuştuk şimdi beni daha iyi anlıyor böyle böyle oturacak galiba ama ben şunu anladım ki bunu bazı arkadaşlar da yazmış ban çok doğru asla eğilmeyeceksin dimdik durunca yumruk yemiş gibi oluyor ve panikliyorlar şimdi bu kız ciddi galiba kalkar gider filen bebek de var naptım ben ya kendime gelmeliyim sanırım oluyorlar tanıyamadım çünkü eşimi gelip bana sarılan barışalım tamam gel konuşalım sıkıntımızı halledelim diyeceğini hiç sanmıyordum. Kayınvalidem ve görümcemlere de çok kızgınım günlerce eve gelmeyip onlarda yemek yedi 12 de eve geldi de kimse beni arayıp nasılsın hamile kadın yalnız kalma kalk gel derdiniz ne niye eve gitmiyorsun git kadın yalnız demediler işlerine geldi sanırım oğullarını ellerinden almışım gibi hiç unutmayacağım bunu mesafe koyacağım...Bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun kollasın.Allah razı olsun kızlar.
çok sevindim arkadaşım, zaten böyle olmalıydı, inşallah bir daha da olmaz,
bu kaynana, görümceleri de hiç anlamıyorum, nasıl hesabını verecekler ya öbür dünyada,
ya benim kanım kaybolmuş sanırım, yok meydanda