2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkese merhaba orkide sakın üzülme ben senin için dua ediyorum herşey çok güzelce geçecek hallolacak lütfen üzülmemeye çalış...Bu arada eşimle sıkıntılı bir dönem geçirdim biliyorsunuz geldi özür diledi bayağı uzunca konuştuk şimdi beni daha iyi anlıyor böyle böyle oturacak galiba ama ben şunu anladım ki bunu bazı arkadaşlar da yazmış ban çok doğru asla eğilmeyeceksin dimdik durunca yumruk yemiş gibi oluyor ve panikliyorlar şimdi bu kız ciddi galiba kalkar gider filen bebek de var naptım ben ya kendime gelmeliyim sanırım oluyorlar tanıyamadım çünkü eşimi gelip bana sarılan barışalım tamam gel konuşalım sıkıntımızı halledelim diyeceğini hiç sanmıyordum. Kayınvalidem ve görümcemlere de çok kızgınım günlerce eve gelmeyip onlarda yemek yedi 12 de eve geldi de kimse beni arayıp nasılsın hamile kadın yalnız kalma kalk gel derdiniz ne niye eve gitmiyorsun git kadın yalnız demediler işlerine geldi sanırım oğullarını ellerinden almışım gibi hiç unutmayacağım bunu mesafe koyacağım...Bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun kollasın.Allah razı olsun kızlar.

çok sevindim arkadaşım, zaten böyle olmalıydı, inşallah bir daha da olmaz,

bu kaynana, görümceleri de hiç anlamıyorum, nasıl hesabını verecekler ya öbür dünyada,

ya benim kanım kaybolmuş sanırım, yok meydanda :( sabaha kadar bi çıkmasın, yıkacam orayı başlarına :((((

merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinda adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ayni surum olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonar 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.12 hafta boyunca nasıl sabrettin ultrasona girmeden merak ettim doğrusu.Hesaplama son adet tarihinin ilk gününden itibaren başlıyo,bitiş gününden değil.Sanırım bunu sormak istedin yada ben böyle anladım:54:

çok sevindim arkadaşım, zaten böyle olmalıydı, inşallah bir daha da olmaz,

bu kaynana, görümceleri de hiç anlamıyorum, nasıl hesabını verecekler ya öbür dünyada,

ya benim kanım kaybolmuş sanırım, yok meydanda :( sabaha kadar bi çıkmasın, yıkacam orayı başlarına :((((

yok beee kaybolmamıştır,genelde söyledikleri saatten 4-5 saat sonra çıkıyo nedense,bi sağlıkçı tanıdıgım yokki nedeninide öğrenemedim bitürlü.Hayırlısı olsun canım az daha sabır. az kaldı:54:

merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
bebeğin önden gidiyordur canım?, hayırlı olsun bu arada, hoşgeldin

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.12 hafta boyunca nasıl sabrettin ultrasona girmeden merak ettim doğrusu.Hesaplama son adet tarihinin ilk gününden itibaren başlıyo,bitiş gününden değil.Sanırım bunu sormak istedin yada ben böyle anladım:54:

tesekkur ederim cevapladigin icin ve hosbuldum:)) bana kalsa o kdar bekleyemezdim kesinlikle :) cok merak ediyordum bebegimi ve sagligini ..yurtdisindayim evde test yaptiktan sonar eger pizitifse gebeligin 7 haftasindan sonar hastaneyi ariyor ve randevu aliyorsun bu sehirdeki hastane cok mesgul ..o yuzden 7 haftand sonar aradim bana 2 ay falan sonraya randevu verdiler:))) gelde bekleee!!!! ama gecti cok sukur cunku 2 yasinda bir oglum var onunla ilgilenmekle zaten zamn su gibi geciyor :))) bu nedenle 12 haftada girebildim :((( birde hamilelik hesaplayinca adet tarihinin ilk gununden diye biliyordum bende oyle hesap yapinca 11 +3 gun cikiyo ama simdi 12+4 oldu 1 hafta kadar daha ilerlerdi hamileligim ..yani hesap yapinca adetten 1 hafta once gebe kalmisim .belki normal bi durum ama bilemedim yaaaa!!

merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...

CANIM benımkıde normalınkınden 1 hafta önde dr erken döllenmeden dedi

benim de aynı,

ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,

adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,

ya da toramanlar geliyo :) içimizde birer dev yavrusu var,

tek tek alıntı yapmayı beceremedim hepiniz çok şeker,çok içten,çok candansınız insan kendini yalnız hissetmiyor doğrusu. ilginize ve desteğinize verdiğiniz yanıtlara ne kadar teşekkür etsem az, bir daha böyle bir sıkıntı yaşanmaz umarım hep bebeklerimizden bahsederiz hepinizi çok öpüyorum... çok sık giremiyorum bu aralar mide bulantım azdı ara ara bakıyorum bebişlerinize iyi bakın canlar....

benim de aynı,

ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,

adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,

ya da toramanlar geliyo :)

guldurdun beni cok sagoll!!! :)) evet ayni durum benimde bende adet gordum resmen 5 gun surdu :) :) herzamnki gibi bakalim ne olacak benim ilk cocugumda da bole bise oldu utrasondan bakip muhtemel dogum tarihini ogrenince hesapladim gene tam hatirlamiyorum ama o da adet olunca olmustu :)) ki ben eminim o zamn biz bise yapmadik esimle :))yada oda ayni bole adetten once oldu ne karisik isler yaa :)

Geç döllenme olmuşsundur.

benim de aynı,

ya da toramanlar geliyo :)

guldurdun beni cok sagoll!!! :)) evet ayni durum benimde bende adet gordum resmen 5 gun surdu :) :) herzamnki gibi bakalim ne olacak benim ilk cocugumda da bole bise oldu utrasondan bakip muhtemel dogum tarihini ogrenince hesapladim gene tam hatirlamiyorum ama o da adet olunca olmustu :)) ki ben eminim o zamn biz bise yapmadik esimle :))yada oda ayni bole adetten once oldu ne karisik isler yaa :)

hakkatten karışık işler en güzeli tüp bebek dermişim.Doktor koyuyo bide hesaplayıp söylüyo:52::52::52:Anammm ülkeme kurban olayım ben çatlardım kız iyi dayanmışın,burda zırt pırt doktora gidiyoz ozaman biz,işimiz iş yani.Aman neyse sağlıklı haberini almışsın ya gerisi boş,bi şekilde de döllenme olmuş bebek olmuş işte annesi boşver hesap kitabı tadını çıkar göbüşündeki mucizenin:49:

Melababebek nasılsın?tahlil sonucun çıktımı?
seda geçmiş olsun dikkat et canım kendine .
Afiş alınganlık yapma canım beni neden kimse takmıyor diye dün ikili test yaptırdınmı diye sordum cevap vermedin:)))

Hoşgeldin canrobin :)

Arkadaşlar da cevaplamış ama söyleyeyim ben de evet gayet normal bir durum :34:
kendi kendime alıntı yapayım bari, kimse bana bakmıyor, kimse beni sevmiyor:14::14::14::14::14::14:

Bugün neden hamişler bu kadar alıngan yahu, kızlaarr kendinize geliiinnnnnnnnnn yapmayın böyle şeyler :16:

Melababebek nasılsın?tahlil sonucun çıktımı?
seda geçmiş olsun dikkat et canım kendine .
Afiş alınganlık yapma canım beni neden kimse takmıyor diye dün ikili test yaptırdınmı diye sordum cevap vermedin:)))

Sağol canım teşekkür ederimm :54:

Kızlar birşey soracağım ben normalde ultrasona göre 3 gün önden giderdim ,şimdi aynı gün çıkıyorum yani ultrasona göre 3 gün geriye düşmüşüm,hiç böyle olanınız var mı?

Kızlar birşey soracağım ben normalde ultrasona göre 3 gün önden giderdim ,şimdi aynı gün çıkıyorum yani ultrasona göre 3 gün geriye düşmüşüm,hiç böyle olanınız var mı?

Ben olmadım ama okuduğum kadarı ile önden gidip sonradan normal zamanını yakalayan ya da geriden gelip öne geçen bebekler var endişelenme bence:34:

Back
X