2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
iyi pazarlar hanımlar,
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür oğlumuz sağlıklıymış.doktor bize yüzünü de gösterdi.büyük ihtimalle babasının kopyası bir oğlum olacak:)

kızlar 11.haftamda agrıyan bir dişim vardı suan 26.haftamın içindeyim o dişim az önce kırıldı
ceyrek dişim dibine kadar kırıldı napıcam ya
bir fikri olan var mı:53::53::53:

merhaba kızlar bir merhaba diyeyim dedimde :3::3:yatıyorum devamlı biliyorsunuz neyse arkadaşım benimde dişim kırıldı gitmedim doktora hoş gidememde çünkü devamlı yatıyorum yataktan kalkmam yasak:18::18:neyse ben kaçtım sonra görüşürüz zaman buldukça silerle faceden zaten görüşüyorum sizleri seven paşa kulunuz:38:

:))) evet kesin daha da kilo alirdi. Dr gelisimini tamamladi demis. Boyu 50 cm. Bilmem ki melekyavrum, ozel birsey yapmis mi sorarim :)))

4 kilonun üzerinde doğan bebekler için genelde annede şeker yüksekliğinden kaynaklandığını söylerler. Benim kuzenimin kızı 5 kilo doğdu hemde normal doğumla hastanede meşhur olmuştu başka doktorlar görmeye geliyodu :)) Kuzenimde hamilelik şekeri çıkmıştı ondan dediler hatta bebek içinde ileride şeker hastası adayı demişti doktor

merhaba kızlar bir merhaba diyeyim dedimde :3::3:yatıyorum devamlı biliyorsunuz neyse arkadaşım benimde dişim kırıldı gitmedim doktora hoş gidememde çünkü devamlı yatıyorum yataktan kalkmam yasak:18::18:neyse ben kaçtım sonra görüşürüz zaman buldukça silerle faceden zaten görüşüyorum sizleri seven paşa kulunuz:38:

Paşacım iyi haberlerini almak çok güzel şuan sanırım 21. Haftandasın maşallah diyorum az kaldı alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Herkese günaydın iyi pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişleri :16:
Yine bir pazar ve yarın iş günü :( o yüzden canım hiçbirşey yapmak istemiyo :(

bende kızıma Pierre cardin 307 almıştım tam yatıyor çift taraflı fiyatı da uygundu 4 sene kullandım hala yeni gibi ikinci almayacağım alternatif olabilir kızlar

canım bende pier carden dusunuyorum modeline karar veremıyorum 307 e bakmak ıstedım acaba 317 mı bulamadımda 317 nasıl sence

Ben oldum ve daha sonra duyduğuma göre şişli etfalde bir kadın öldü aminosentezde :( oyüzden çok iyi bir yere yaptır cok önemlı bir işlem ve sunu solemelıyım kı hayat bir ince ıplık her an herşey olabiliyor.işelmde acı hissediyorsun canlı canlı yapıyor bıçak sokuyor gıbı cubuk bıseyle sıvı alınıyor :( Allah yardımcın olsun

Ama sana çok iyi bir doktor bakabılırım artık doktor ustası oldum :) gitmediğim yer kalmadım sımdı cok tatlı bır prof doktorum var kendısıne hayatımı borçluyum

Soracagın bırsey olursa yaz yardımcı olmaya calısırım

Tatlım ben ankaradayım doktorum çok iyi birisi korktuğumu felan söyledim ona güvenmemi söyledi .

Kızlar dün bütün gün idrarımı yaparken bir yanma oldu ben de endişelendim akşam doktorumu aradım suda eriyen bir ilaç verdi. Onu içtim yatarken. Gece de hiç uyuyamadım :( Şimdi de başım ağrıyor...puffff bu ilaçların inşallah bebişe zararı yoktur. Hamileliğimden beri bu kaçıncı ilacım :(((

ben oldum canım, korkmana gerek yok. iyi, işinin ehli bir doktor yaparsa bir sorun olmaz. içini ferah tut. sormak istediklerin olursa sorabilirsin.

Aslında korkmuyorum gbi ama iğne fobim var . Peki sen ne için yaptırdın amniyosentezi ? Canın çok yanıyormu peki amniyosentezden sonra yattınmı kanama sıvı sızıntısı vs bişey oldumu işlem ne kadar sürdü işlem bittikten sonra hastanede ne kadar yattın ?

arkadaşlar bebek arabasında neye karar verdınız hıcbırı dört dörtluk deıl arastırıyorum işin içinden cıkamadım valla tavsıye bolumlerını okuyorum oralar bıle karısık bırıne guzel gelen dıgerıne gelmıyor napcaz bız böyle anlamadım

kızlar dişimi yaptırıp geldim malesef cok çürümüş
doktorum yaptırabilrsin dedi
lokal anestezi ile dişime geçici dolgu kondu ama ctesi tekrar bakıcak insallah agrı sızı olmaz
kanal tedavisine baslıcak yüksek ihtimal
:43::43:

kızlar dişimi yaptırıp geldim malesef cok çürümüş
doktorum yaptırabilrsin dedi
lokal anestezi ile dişime geçici dolgu kondu ama ctesi tekrar bakıcak insallah agrı sızı olmaz
kanal tedavisine baslıcak yüksek ihtimal
:43::43:

Melekyavrum gecmis olsun, kanal tedavisi gerekiyor demek :( neyse 3 ay aci cekmektense yaptirman cok daha iyi olur.

Back
X