Bu kayınvalideler de herşeye karışmasa olmaz sanki:)) Şimdi her birimizin aile yapısı, kültürü farklı. Bu yüzden birimize uyan, diğerimize uymayabilir, hepimiz kendi kültürümüz ve yapımız kapsamında önlem alırız diye düşünüyorum. Bizim arkadaşımızın ablası ile eniştesi, hastaneden eve geldiklerinde evdeki herkesle aynı anda konuşmuşlar, siz gidince biz 3 kişilik bir aile olarak yaşamımızı sürdüreceğiz, bu yüzden bizim kendi içimizde bir düzen oluşturmamız gerekiyor ki, siz gidince afallamayalım diye, bu yüzden kimsenin bizim odamıza girmesini istemiyoruz, bebeğin uyanık olduğu zamanlarda biz sizin yanına getiririz, seversiniz, darılmayın, kırılmayın ...falan filan demişler. Bu da bana mantıklı geldi. benim ailem hiçbirşeye karışmaz. Ama eşimin hem annesi hem babası çok bilmiş oldukları ve sürekli akıl vermeyi çok sevdikleri için, bir şeyi 100 kere söyleme huyları olduğu için, ben de böyle bir konuşma ile önlem almayı planlıyorum. Düşünün kayınvalidem bana şimdiden bebeği nasıl yıkayacağımı anlatıyor:))