2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tomurcuk cok sanslisin :)) tabii ki hayat musterek, her zaman esime soyluyorum bunu. Dogduktan sonra da gece kalkacagim bebekle ilgilenecegim falan diyor. Umarim yapar. Benim esim tatli dilden cok anliyor, bir camasir asmasi icin on kere pohpohluyorum :) dogumdan sonra da duzenli kadin getirecegim dedim, simdiye kadar ben yapiyordum, peki dedi. Lutfen askim, ah ne kadar iyisin askim diyerek gonlunu yapmaya calisacagim, bakalim :))

Günaysın canım eşlerimizde aynı :))) benimkide ancak tatlı dilden anlıyo tartışma çıkarsam daha çok yapmıyor. Dediğin gibi belki doğumdan sonrada devam eder bi ümit :) herkes yani arkadaslarım bebek olunca bi çok şey değişir diyorlar bakalım. Verelim gazı yapsınlar artık inşallah

Günaydinnn sekerleerimmm milet dogum iznine ayrilirkennnnn ise baslayannnn bennnn yorgunnnn ama mutluyummmmm

Canimmmm benim kocamdan allah razı olsun hep boleydi simdiii daha fazla yapiyorrrr allah raziii olsunnn ayakkabimi giydiriyor cigerim:) basta ne cektirdi ama eskiler bilir nese gectiii gitti sukur
Ikimizde ziraat muhendisiyizz o rahat benim bebikim aksama kadar heder oluyor

Insallah bu rüya bitmesin......
Bu arada hic kilo almadim:) inşallah bebeğim iyidir....annesi verene kurban

Yeni işin hayırlı olsun , hatırlıyorum canım senin eşinin ailesiyle problemlerin olmuştu sanırım. Şuan iyi olmana çok sevindim yeni bi iş çok iyi gelmiştir. Kilo konusunda maşallah diyorum sana bizde bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyoruz. Sen normalde çok yiyen birimiydin yani hamilelikten önce ? Ben hayatımı diyetlerle geçirdim kimi zaman kendim diyet yaptım 3 kerede farklı diyetisyene giderek verdim ve geri aldım doktorum vucudumun az kaloriye alıştığını söyledi şuan normal yediğim için alıyormuşym. Pirinç pilavını yıllardır hiç yememiştim düşün hamilelikle yedim bakalım almayız çok inşallah

Daha önce ankarada yaşıyordum, Prof.Dr Murat Sönmezer'e gidiyordum. Muhteşem bir hekimdir. Hatta şimdi oğlumu ona borçluyum. Gebeliğimi Ankara'da geçirmediğime ve doğumumu onun yaptırmamasına çok üzülüyorum. İnsana inanılmaz güven verir, hastası ile çok ilgilenir. Güleryüzlüdür. Kendinii bilime adamıştır, ha bire yeni şeyler bulur ve bilime katkı sağlar.
canım teşekkür ederim araştırcam o doktoru:16:

herkese günaydın güzel anneler.... bu hafta mide yanmalarımız çok fazla ne gaviskon ne süt ne elma bunlar çok işe yarıyordu ama bu hafta sadece bi yarım saat geçiriyor sonra yine başlıyor niye böyle olduk anlamadım... umarım geçer çok fena bi durumm..................:26:
bu arada kızlar eşimin işiyle ilgili bi takım gelişmeler oluyor gibi özelde çalıştığı için bazen iş değiştirmek kaçınılmaz oluyor haliyle ve sanırım böyle bi durumumuz olacak.. ama tövbe tövbe hazırlanacak evraklar vs. ortadan kayboluyor sürekli bi şeyleri çıkartmakla uğraşıyoruz 1 haftadır beraber oradan oraya koşturuyoruz önümüzde 2 haftalık bi süreç daha var netleşmesi için olursa bizim iyi olacağını düşünüyoruz ben çok dua ediyorum işin rast gitmesi için sizlerdende ricam dua eder misiniz bize hiç değilse hayırlı ve iyi olması için içinizden geçirseniz bile yeter.....hamilelerin duası kabul olur derler hepimiz birleşip dua edersek sanırım daha da hızlanırr:31::31:

günaydınnn tatlı annelerrr, mini mini yavrularr!!!

dünden beri o programı uyguluyorum :) sizin nasıl gidiyor dengeli beslenme? patates, pilav ve makarnayı çok az yiyelim artık. bence benim kilo alışım onlardan. bir de hergün dondurma yiyordum =P haftada 2 gün sütlü tatlı yiyebilirmişiz bu programda, onu yazmayı unutmuştum. ben sordum, onun yerine dondurma yesem dedim :) 2 top yiyebilirmişim.

Günaysın canım eşlerimizde aynı :))) benimkide ancak tatlı dilden anlıyo tartışma çıkarsam daha çok yapmıyor. Dediğin gibi belki doğumdan sonrada devam eder bi ümit :) herkes yani arkadaslarım bebek olunca bi çok şey değişir diyorlar bakalım. Verelim gazı yapsınlar artık inşallah

:))) evet çok benziyorlar, sen anlattın ya "senin elinden içmek istiyorum" diyormuş. çok güldüm, sanki benim eşim konuşuyor :) benim eşim sabah benden 1 saat önce çıkıyor, benden 1 saat sonra dönüyor, o yüzden şimdiye kadar yapabiliyordum çoğu şeyi. sabah bile dolaptan giysilerini almaz, uygun çorap ve kemere kadar çıkarıp yatağının üstüne koyarım. bebek doğduktan sonra bu kadar fazla yapamam herhalde, bir şekilde alışacaktır bizimkiler de herkes gibi :) zaten şimdiden sürekli söylüyorum alış diye :)

herkese günaydın güzel anneler.... bu hafta mide yanmalarımız çok fazla ne gaviskon ne süt ne elma bunlar çok işe yarıyordu ama bu hafta sadece bi yarım saat geçiriyor sonra yine başlıyor niye böyle olduk anlamadım... umarım geçer çok fena bi durumm..................:26:
bu arada kızlar eşimin işiyle ilgili bi takım gelişmeler oluyor gibi özelde çalıştığı için bazen iş değiştirmek kaçınılmaz oluyor haliyle ve sanırım böyle bi durumumuz olacak.. ama tövbe tövbe hazırlanacak evraklar vs. ortadan kayboluyor sürekli bi şeyleri çıkartmakla uğraşıyoruz 1 haftadır beraber oradan oraya koşturuyoruz önümüzde 2 haftalık bi süreç daha var netleşmesi için olursa bizim iyi olacağını düşünüyoruz ben çok dua ediyorum işin rast gitmesi için sizlerdende ricam dua eder misiniz bize hiç değilse hayırlı ve iyi olması için içinizden geçirseniz bile yeter.....hamilelerin duası kabul olur derler hepimiz birleşip dua edersek sanırım daha da hızlanırr:31::31:

inşallah çok daha iyi ve hayırlı bir iş olur canım. sizin için daha iyisi olur. bebiş de kısmetiyle gelmiş olur :D

inşallah canım Allahın izniyle görücez ben umutluyum Rabbimden her daim.
benim kızımında eli hep agzındadır.pazartesi doktorla randevumuz var bakalım.
2 hafta önce gtmiştik en son.bir türl
ü yüzünden cekmedi ellerini.göstermedi yüzünü net olarak doktor ne kadar ugrassada.

ben de haftaya çarşamba gideceğim doktora. en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti. bizim seninle doğumlarımız da aynı zamanda olacak sanırım :) 4-5 gündür karnımda pıtır pıtır birşeyler hissediyorum, rahatladım artık çok şükür :) inşallah haftaya gittiğimizde her ikimiz de güzel haberler alırız. boyunu kilosunu çok merak ediyorum. gelişimleri iyidir umarım :)

dünden beri o programı uyguluyorum :) sizin nasıl gidiyor dengeli beslenme? patates, pilav ve makarnayı çok az yiyelim artık. bence benim kilo alışım onlardan. bir de hergün dondurma yiyordum =P haftada 2 gün sütlü tatlı yiyebilirmişiz bu programda, onu yazmayı unutmuştum. ben sordum, onun yerine dondurma yesem dedim :) 2 top yiyebilirmişim.

:))) evet çok benziyorlar, sen anlattın ya "senin elinden içmek istiyorum" diyormuş. çok güldüm, sanki benim eşim konuşuyor :) benim eşim sabah benden 1 saat önce çıkıyor, benden 1 saat sonra dönüyor, o yüzden şimdiye kadar yapabiliyordum çoğu şeyi. sabah bile dolaptan giysilerini almaz, uygun çorap ve kemere kadar çıkarıp yatağının üstüne koyarım. bebek doğduktan sonra bu kadar fazla yapamam herhalde, bir şekilde alışacaktır bizimkiler de herkes gibi :) zaten şimdiden sürekli söylüyorum alış diye :)

Ay aynı yaaa daha bu sabah işe gitmek için hazırlanıyoruz ne giyiyim hangi kemer yok çorap ne renk kapıda seslenir hangi ayakkabı :)) bahanede hazır sen zevklisin yalannnnnn:) böyle alıştırılmışlar. Ben oğlumu öyle bi yetiştiricemki inşallah herşeyni kendi halledebilsin. Bende başladım bu sabah yediklerime dikkat etmeye bakalım sonuç alırız inşallah hep beraber

selam kızlar, kontrolden geliyorum. Elhamdüllillah herşey yolunda. şeker yüklemesi de yapıldı. birazdan gidip tekrar kan verecem. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden anne olmak zor işmiş..

Hayırlısı ile olsun arkadaşım.

Denedim önlüğü boynu gevşek bırakılarak üstten bebek rahatlıkla görülür ama kullanırmıyız bilmiyorum yinede bulunsun. Tatildeyken sahilde kullananları görmüştüm bulunsun derim yinede

millet varken acil durumlarda pansuman tedbir olarak bulunsun o zaman ben de alayım. teşekkürler:)

selam kızlar, kontrolden geliyorum. Elhamdüllillah herşey yolunda. şeker yüklemesi de yapıldı. birazdan gidip tekrar kan verecem. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden anne olmak zor işmiş..

Gözün aydın canım, telden girdiğim için göremiyorum kaçıncı haftanda yaptırmış oldun yüklemeyi ? Birde kaçlık yükleme yaptılar

millet varken acil durumlarda pansuman tedbir olarak bulunsun o zaman ben de alayım. teşekkürler:)

Görerek alsan daha iyi çünkü benim aldığımın boyun kısmının içinde plastk bi madde var oval duruyor bebeği üstten görürsün ama bazılarında o plastik yok sadece kumaş dolayısyla orası havada durmuyor

Günaydınlarr güzel annişler ve minik bebişlereeee :)
Nasıl gidiyor, her şey yolundadır umarım. Dün tetanoz aşısı vurunduk biz ve yeri çok ağrıyor. Yarın da kontrolüm var çok merak ediyorum kızım ne kadr büyümüş, noyu kilosu nasıl. inşallah her şey yolundadır.
Rabbim bebişlerimizi sağ salim elimize almayı nasip etsin inşallah.

Görerek alsan daha iyi çünkü benim aldığımın boyun kısmının içinde plastk bi madde var oval duruyor bebeği üstten görürsün ama bazılarında o plastik yok sadece kumaş dolayısyla orası havada durmuyor

o farktan haberim yoktu ama nette bisürü farklı marka modul olduğu için görerek alayım diye karar vermiştim. haftasonu bebek eşyaları olan mağazalara bakıcam fırsat olursa. o ayrıntıya da dikkat ederim o zaman:)

kızlar bir sorum olacak
hamilelikte olan doğuma hazırlık kursları varya onlara katılan var mı? bursada var mıdır bilmiyorum ama katılmak istiyorum. annelik, gebelik sorunları, doğumda ıkınma teknikleri, psikolojik hazırlık vb herşey anlatılıyormuş, bursada olup da bilen var mı?

26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani

26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani

Ben 29 ağustosta oldum 2. doz için tekrar 1 ay sonra 30 eylülde çağırdılar

ben de haftaya çarşamba gideceğim doktora. en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti. bizim seninle doğumlarımız da aynı zamanda olacak sanırım :) 4-5 gündür karnımda pıtır pıtır birşeyler hissediyorum, rahatladım artık çok şükür :) inşallah haftaya gittiğimizde her ikimiz de güzel haberler alırız. boyunu kilosunu çok merak ediyorum. gelişimleri iyidir umarım :)

inşallah alıcaz canım. kilo alımın nasıl ben 5 kilo aldım ya ilk 4.5 ay cok iyi gidiyordum birden bire almaya basladım.
65 kilo oldum.

ikincisini ilkinden 1 ay sonra vurunman gerekiyor.yani gitme vaktin gelmiş.ben de 22sinde vuruldum,bugün gideceğim işte.

Back
X