2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani

canım sana ası kartı vermedimi saglık ocagı ayda bir defa olmak gerekiyor.

ARkadaslar sizce buyuyen bebek karyolasi mi almaliyim yoksa normak bebek besigi mi? Buyuyen bebek karyolasi sonradan tek kisilik yatak, calisma masasi ve komodin oluyor. Fakat bunu alirsam, ilerde kullanir mi yoksa ayri mobilya mi ister acaba? Tecrubeli anneler, minikler 4-5 yasindan sonra da kullanabilir mi bu buyuyen besikleri?

Ay aynı yaaa daha bu sabah işe gitmek için hazırlanıyoruz ne giyiyim hangi kemer yok çorap ne renk kapıda seslenir hangi ayakkabı :)) bahanede hazır sen zevklisin yalannnnnn:) böyle alıştırılmışlar. Ben oğlumu öyle bi yetiştiricemki inşallah herşeyni kendi halledebilsin. Bende başladım bu sabah yediklerime dikkat etmeye bakalım sonuç alırız inşallah hep beraber

:))) bu kadar benzerlik olur. Ama gercekten ben evde olmadigimda en uyumsuz seyleri giyer. Siyah pantolon kacivert gomlek. Spor giyinmisse klasik kemer :D alisveriste de bana sectirir.
Tabii ki pek cok sey yetistirmeyle alakali. Erkek anneleri size guveniyorum. Oyle bir yetistirin ki ogullarinizi, herseyi kizlarimizdan beklemesinler :)))

inşallah alıcaz canım. kilo alımın nasıl ben 5 kilo aldım ya ilk 4.5 ay cok iyi gidiyordum birden bire almaya basladım.
65 kilo oldum.

Ahhh sorma... İlk 16 hafta 2-3 kilo almistim. Simdi 6.5 kilo aldim :( ben 70 oldum :(( dunden beri dikkat etmeye basladim, artik makarna, pilav, patates, dondurma cok az yiyecegim. Asil bundan sonra alacakmisiz cunku. 5 kilo cok da kotu degil canim. Yine de dikkatli olalim :)

arkadaşlar ben geceleri 4-5 kez uyanıyorum wc için her kalkısımda bi yudum su içiyorum hemen çıkıyo söyle bi dalamıyorum uykuya bua arada ben 85.5 ile hamile kaldım su ana kadar 1 kilo bile almadım sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum zaten doktorumda ses çokarmadı canım sıkıldı

Merhaba yeni katıldım aranıza.. 25 OCak 'ta doğum kısmetse. ben biraz abarttım galiba 5 ay sonunda 10 kilo aldım. 4. ayda acaip bi iştah patlaması karbonhidrat çekti canım mantılar, yemeklere ekmek banmalar.. sonuç bu :) hamilelik için 13-15 kilo almak lazımken ben kotayı şimdiden doldurdum:)
Aslında çok fazla yememiz gerekmiyor ama bebeğe yarasın diye extra birşeyler yapmak geliyor insanın içinden..

Merhaba yeni katıldım aranıza.. 25 OCak 'ta doğum kısmetse. ben biraz abarttım galiba 5 ay sonunda 10 kilo aldım. 4. ayda acaip bi iştah patlaması karbonhidrat çekti canım mantılar, yemeklere ekmek banmalar.. sonuç bu :) hamilelik için 13-15 kilo almak lazımken ben kotayı şimdiden doldurdum:)
Aslında çok fazla yememiz gerekmiyor ama bebeğe yarasın diye extra birşeyler yapmak geliyor insanın içinden..

Aramıza hosgeldin tini_mini_anne
bizlerde kilolardan muzdaribiz.. ben 4 kilo aldım ama boyum 1.59 , kilo 68 :)

Çok yorgunum, hem psikolojik hem fiziksel...

Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...

Benim tayinim oldu ama resmi evraklarım daha kurumuma gelmedi...

İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...

Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...

Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...

Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....

Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...

İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...

Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...

Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...

Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....

Dilzarcım bebegim,

Tasindin heh , sıkma canını güzelim, biz hep burdayız seni dinleriz hep. Hamileligin bitsin , sunu bir oku güleceksin yazdıklarına.. Tek dertlerin bu olsun be canım ,rabbim sağlık sıhat versin, gerisi oluyor bir sekilde.

Allah hepinize sağlık versin bebeğim , yeni pozisyonun belli olur, kızın yeni odasına & arkadaşlarına alışır. Eşin işine alışır... Bunlar geçici seyler, 3 hafta sonra hic birini hatırlamayacaksın..

Karnındaki yavrun nasıl? Sen ondan haber ver.

Dilzarcım bebegim,

Tasindin heh , sıkma canını güzelim, biz hep burdayız seni dinleriz hep. Hamileligin bitsin , sunu bir oku güleceksin yazdıklarına.. Tek dertlerin bu olsun be canım ,rabbim sağlık sıhat versin, gerisi oluyor bir sekilde.

Allah hepinize sağlık versin bebeğim , yeni pozisyonun belli olur, kızın yeni odasına & arkadaşlarına alışır. Eşin işine alışır... Bunlar geçici seyler, 3 hafta sonra hic birini hatırlamayacaksın..

Karnındaki yavrun nasıl? Sen ondan haber ver.

Sağol canım,

Evet biliyorum geçer... Bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum... Dün çok mutluydum, bu gün böyleyim,

Bebiş iyi herhalde, babası bile hissediyor artık, dün gece ben uyurken, bana merhaba dedi diyor.., bu hafta gitmeden son kez Dr beye gidip ayrıntılıyı ve şeker yüklemesini yaptıracağım...

Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize....

aaaa bu ne böyle dilzarcım. kendine gel. ne güzel iş yeri değişikliği yapıyosun. yeni insanlar, yeni ortamlar göreceksin. bende bikaç gündür aşırı yoğunum ev taşıma işinden dolayı. inan yorgunluktan belime ağrı saplanıyo, belden de sol bacağıma vuruyo ve yürüyemiyorum desem yeridir. ama öyle mutsuz olacak bi durum yok. maddi manevi sıkıntı hepimizde var canım. bi ara bende çok takıyordum bu sıkıntıları. sonra dedimki öyle ya da böyle bir şekilde herşey hallolur, sen yeterki gönlünü ferah tut, güçlü ol. hem karnındaki bebek için hem de kızın için. Eşinin de senin desteğine ihtiyacı vardır. güzel şeyler seni bekliyor canım pozitif ol. çık dışarı akşamları bol bol yürüyüş yap. inan kendini daha iyi hissedersin. ben öyle yapıyorum en azından.

Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bana sağlık ocağı net bi tarih vermedi. 50 mg yükleyecekmiş

24-28. hafta arasında yapılıyor genelde 26. haftada.... kendi dr. um yapacak bana sağlık ocağı değil sağlık ocağındaki ebe şeker yüklemesinden sonra test sonucuyla bize de geleceksiniz dedi sadece:34:

canım üzme kendini sabah bahsettim benimde eşimin iş değişikliği durumu var çok netleşmedi henüz şehir değişikliği olacak bi durum değil ama eşim 2 haftadır sık sık şehir dışına gidip gelmek zorunda kaldı bu hafta yine yok bende annemlerde kalıyorum... bu arada işler bi türlü rast gitmedi evrakları vs. kaybettik oradan oraya koşturduk yetiştirmek adına çok yorulduk daraldık.. Hala eksik olan şeyler var hala bişeyler netleşmedi...............yemek düzenim gitti atıştırmalarla geçişti 1 haftadır. üzme kendini herşey yoluna girecek nasılsa ben kendimi bol bol dua ederek,okuyarak rahatlatıyorum... eminim herşey hepimiz için çok daha güzel olacak sabah da dedim birbirimize bol bol dua edelim hepimizin duası kabul olur inşallah:34:

Son düzenleme:
26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani

Canım ben 21 ağustosta yaptırmıştım ilk dozu. Dün sağlık ocağından aradılar 2. dozunu da dün yaptırdım.

Sağol canım,

Evet biliyorum geçer... Bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum... Dün çok mutluydum, bu gün böyleyim,

Bebiş iyi herhalde, babası bile hissediyor artık, dün gece ben uyurken, bana merhaba dedi diyor.., bu hafta gitmeden son kez Dr beye gidip ayrıntılıyı ve şeker yüklemesini yaptıracağım...

Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize....

Siz simdi nereye tasindiniz Dilzarcım? Hangi ildesiniz?

Back
X