2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ayyy çok güzel olmuş ve farklı piyasadakiler hep aynı.. Nasıl yaptın parçaları nerden alıyosun kuşları filan

toplamda 15 tlye bile tutmadı internette benzerlerini 130 tlye satıyorlar melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
kuşları keçeden keserek içlerinide silikonla doldurarak yaptım keçeyi kumaşçılardan alabilirsin dalıda yapma çiçek yapan bir dükkandan aldım yeşil renkteydi üzerini krem kurdele ile kapladım

toplamda 15 tlye bile tutmadı internette benzerlerini 130 tlye satıyorlar melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
kuşları keçeden keserek içlerinide silikonla doldurarak yaptım keçeyi kumaşçılardan alabilirsin dalıda yapma çiçek yapan bir dükkandan aldım yeşil renkteydi üzerini krem kurdele ile kapladım

Canım tebrik ederim malesef ben hiç anlamıyorum bu el beceri işlerinden. Keçe ne onu dahi bilmiyorum :) ama sana özel farklı olması çok güzel.. Ellerine sağlık

O dediğin butter nerden aldin cnm

Eczanelerde satılıyor canım, internette de gördüm. Pahalı bir ürün ama çok katı olduğu için çok uzun kullanılır gibime geliyor. Ben bir aydır sadece sabahları sürüyorum ve 1/5 i ya bitmiştir ya bitmemiştir. Muhtemelen doğuma kadar yetecek. Lieracı sadece akşamları sürüyorum ve ayda bir kutu bitiriyorum.

Kızlar beyazlarım çok çıktı. Siz ne yapıyosunuz saçlarınızı boyuyomusunuz? Organik boya filan diyolar varmı önericeğiniz bi marka ?? İşyerinde Saçımı toplamaktan sıkıldım artık

benim doktorum 2 sefer organik boya ile boyatabilirsin dedi, bende geçen ay düğünümüz var diye boyattım ama güvendiğim bir kuaförde organik boya ile. ikinci hakkımı kullanmayı düşünmüyorum.organik boyalar cosmo home gibi mağazalarda var ama kutusu 30 TL civarı markasını hatırlayamadım.

Kızlar beyazlarım çok çıktı. Siz ne yapıyosunuz saçlarınızı boyuyomusunuz? Organik boya filan diyolar varmı önericeğiniz bi marka ?? İşyerinde Saçımı toplamaktan sıkıldım artık

Banada doktorum boyatabilirsin dedi, bende dışarıda dip boya yaptırıyorum. ZAten yaptırmasam bembeyazz.sen iyi dayanmışsın.. Ucuncu ayımda kardeşim nişanlandı, yuzum genç olmasa beni damadın babaannesi diye tanıştıracakları :O:52::52::52:

benim doktorum 2 sefer organik boya ile boyatabilirsin dedi, bende geçen ay düğünümüz var diye boyattım ama güvendiğim bir kuaförde organik boya ile. ikinci hakkımı kullanmayı düşünmüyorum.organik boyalar cosmo home gibi mağazalarda var ama kutusu 30 TL civarı markasını hatırlayamadım.

Banada doktorum boyatabilirsin dedi, bende dışarıda dip boya yaptırıyorum. ZAten yaptırmasam bembeyazz.sen iyi dayanmışsın.. Ucuncu ayımda kardeşim nişanlandı, yuzum genç olmasa beni damadın babaannesi diye tanıştıracakları :O:52::52::52:

Sormayın kızlar zaten kendimi çirkin hissediyorum bide bu beyazlarla çok fena. Gören aaa beyazınmı var Herkese açıklama yapıyorum.. Bugüne kadar topladım hep. Bende bi doktoruma sorayım belki oda bi marka söylet

canım ya benim doktorum kilo konusuyla pek ilgilenmiyor. ben de toplamda 5 kilo aldım şu anda 25 haftalığız. Benim ilk hamileliğim nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama bence 5 kilo ideal. hatta ben iştahım var, yemek yiyebiliyorum diye seviniyorum bile :56: benim gibisi de yoktur herhalde aranızda. herkes diyet listesi falan konuştu, ben sessizce okudum onları:9: yararlı şeyleri yemeye dikkat ediyorum ama onun dışında kiloma dikkat etmiyorum, kızartma falan yiyorum yani.

ama siz doktorum kızdı falan dedikçe de endişelenmeden edemiyorum. kaç kilo almış olmamız gerekiyordu ki? :44:

canım aslında kilo artışında bir sorun yok ama bir ayda birden iki kilo alınca sonra durduramazsın falan dedi doktor yoksa korkacak bişi yok yani. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz veririz kiloları sonra Allah'ın izniyle.

s.a kızlar

bayadır giremiorum
24. haftadayım son kontrole gittiğimde 3 boyutlu incelemeye yolladı 120 tl istediler yapmadım

siz 3 boyutlu gördünüz mü girmeyi düşünüyorum ayrıntılı inceleme yapılıyormuş

birde sorum ben 2 li testten başka birşey yaptırmadım(sağlık ocağında aşıya çağırdılar) doktorum testlere gereksiz diyor

anlatımlarıyla bizide ikna etti istemedik siz neler yaptırdınız mutlaka yapılması gereken birşey varmıydı

s.a kızlar

bayadır giremiorum
24. haftadayım son kontrole gittiğimde 3 boyutlu incelemeye yolladı 120 tl istediler yapmadım

siz 3 boyutlu gördünüz mü girmeyi düşünüyorum ayrıntılı inceleme yapılıyormuş

birde sorum ben 2 li testten başka birşey yaptırmadım(sağlık ocağında aşıya çağırdılar) doktorum testlere gereksiz diyor

anlatımlarıyla bizide ikna etti istemedik siz neler yaptırdınız mutlaka yapılması gereken birşey varmıydı

ayrıntılı önemli ben gittim bebekte bişi varmı erken tanı oluyo bi arkadaşımızın bebeğinin yarık dudakla doğcağını öğrendi doğduktan sonra ameliyat olcak bebek gerekli yani istdaysan uygun hastaneleri diyebilirim

iyi akşamlar. bugün şeker yüklememizide yaptırdık. çok şükür normal çıktı. maşallah.inşallah yaptıracak olan herkes sorunsuz geçirir. tavsiyem 500ml suya karıştırarak yapın. daha fazla olursa su iç iç bitmiyor. ben 3-4 yudumda bitirmeye çalıştım. çıkarmamak içinde hep havadar yerlerde dolaştım. çok zormuş çok şükür. 758 gram olmuşuz 24 hafta 5 günlüğüz. maşallah. darısı diğer kontrollerin başına.

3 boyutlu inceleme nedir?
bahsettigin o mu?
ben de 2li taramadan baska bisey yaptirmadim.
bir de detayli organ tarama yaptirdim.

ayrıntılı önemli ben gittim bebekte bişi varmı erken tanı oluyo bi arkadaşımızın bebeğinin yarık dudakla doğcağını öğrendi doğduktan sonra ameliyat olcak bebek gerekli yani istdaysan uygun hastaneleri diyebilirim

Aaaarkadaslar benim size bir sorum olacak..lutfen cvp yazarmisiniz.ben 6 aylik hamileyim toplam 12 kilo aldim cok yemiyorum ama ne yesem kilom artiyor benim gibi olan varmi???

Kızlar ben cok kotu grıp oldum bogazım tekrar agrıyor.. bal yıyorum ıhlamur ıcıyorum ama olmuyorrr:((( azcık da atesım var gıbı

Hamilelikte ilaç kullanmaya pek yanaşılmaz ama ateş yada boğaz iltihabı bebeğe daha çok zararlı canım. Artık 2. Trimestriyi bitiriyoruz kullanabileceğimiz ilaçlar var bence bi doktora git yazacağı ilaçlarıda kadın doğumcuna göster ona göre kullan. Bu gecede ateşini ölç artarsa sabahı bekleme

Kızlar, selam,
Geçmişi okuyamadım:(( Günlerdir o kadar yorgun düşüyorum ki, erkenden uyuyorum, bu yüzden foruma da giremedim. Görüşmeyeli nasılsınız, bebişler nasıl? Umarım herşey yolundadır.

Daha önce bir kitaptan bahsetmiştim, bilmem hatırlar mısınız. Arkadaşımın ablası okumuş ve 40 günde bebeği bir düzene koyduğundan ve sonra çok rahat ettiğinden bahsetmiştim. Yoğun çabalarım sonucu, kitabın adını öğrendim ve okumaya başladım. Şu ana kadar benim kafamdaki sistemle çok uyumlu geldi. Ben, çocuk merkezli bir ebeveyn olmak istemiyorum. Yani çocuğun her dediğini yapan, başına çıkartan ve sonra da hayatı felç olan bir ebeveyn. Her ne kadar psikolog olsam ve danışmanlık yapıyor olsam da bu kitap sanırım başucu kaynağım olacak.Sizlerle de paylaşmak istedim.

Kitabın ismi, Tracy Hogg-Melinda Blau "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"

Eğer kitabı alamayacak durumda olursa, ana başlık kısmında kitaptaki en önemli bilgileri sizinle de paylaşabilirim. Amacımız mutlu çocuklar, mutlu aileler:))

Haftasonu eğitimim var, bu yüzden erkenden yatacağım. Herkese iyi geceler...Umarım geçmişte çok şey kaçırmamışımdır. Bebişleri de öpüyorum, sağlıkla büyümeye devam etsinler:))

kızlar merhaba,
ben bebişime hazır pamuk yorgan almayı düşünüyorum. fakat boyutları 90*145. bebişler için uzun değilmi? yoksa normal mi?

Kızlar her sabah 6 da evden çıkan biri olarak vaktimin çoğunu uyuyarak geçirir oldum
giremiyorum pek
umarım herkesin keyfi yerindedir
biz bebişimle bu sıralar iyiyiz çok şükür
sizlerde ne var ne yok

Back
X