2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Wollex New York Seyahat Sistem Bebek Arabası

Bunu alıp kullanan var mı arkadaşlar

evet bebek arabasınıda aldık, onunda resmini eklemiştim bir önceki konuda. wei-b 1012 trio sistem bebek arabası..

yanlız bebek arabası alrken markayı modeli belirledikten sonra bulunduğunuz şehirde o ürünü satan ne kadar yer varsa gezin ve iyi pazarlık yapın. fiyatlar çok ama çok farkediyor arada 200 tl oynuyor diyebilirim, hemen bir yerden alıp çıkmayın.. hatta fiyatta indirim yaptırdıktan sonra hediye çekiniz var mı diyede sorun, bazı yerler atıyorum her 250tl'ye 50tl hediye çeki veriyor, onada mağazadan başka ihtiyaçlarını alıyorsun.

biz hepsini gezdik nerdeyse. 550 tl ye aldık taksitle.

evet bebek arabasınıda aldık, onunda resmini eklemiştim bir önceki konuda. wei-b 1012 trio sistem bebek arabası..

yanlız bebek arabası alrken markayı modeli belirledikten sonra bulunduğunuz şehirde o ürünü satan ne kadar yer varsa gezin ve iyi pazarlık yapın. fiyatlar çok ama çok farkediyor arada 200 tl oynuyor diyebilirim, hemen bir yerden alıp çıkmayın.. hatta fiyatta indirim yaptırdıktan sonra hediye çekiniz var mı diyede sorun, bazı yerler atıyorum her 250tl'ye 50tl hediye çeki veriyor, onada mağazadan başka ihtiyaçlarını alıyorsun.

biz hepsini gezdik nerdeyse. 550 tl ye aldık taksitle.

Peki bu marka hakkında bişey biliyo musun canım, duydun mu hiç

İstanbulda olan arkadaşlar eminönünde havuzluhan diye bir bebek alışveriş merkezi gibi bi yer varmış. Tüm herşey varmış giyim araba tekstil yatak emzik mevlüt süslemeleri vs aklınıza ne gelirse . Gideniniz varmı nasıl gitmeye değermi. Park yatak vs de varmış

İstanbulda olan arkadaşlar eminönünde havuzluhan diye bir bebek alışveriş merkezi gibi bi yer varmış. Tüm herşey varmış giyim araba tekstil yatak emzik mevlüt süslemeleri vs aklınıza ne gelirse . Gideniniz varmı nasıl gitmeye değermi. Park yatak vs de varmış

Evet arkadaşım. Ben daha gitmedim ama kuzenim bugün doğum yaptı. Geçen ay oda gitti bebek arabasından Mevlüt takımına kadar herşeyini oradan alıp gelmiş. Tavsiye ederim.

Evet arkadaşım. Ben daha gitmedim ama kuzenim bugün doğum yaptı. Geçen ay oda gitti bebek arabasından Mevlüt takımına kadar herşeyini oradan alıp gelmiş. Tavsiye ederim.

Teşekkürler bayramdan sonra gideyim o zaman inşallah tabi.. Artık mağaza mağaza gezemiyorum her yerim ağrıyo. Kıyafetlerini aldım ama onun dışında herşey duruyor. Acaba bizim içinde bi şeyler varmı ? Emzirme südyeni, lohusa pijaması gecelik vs

Gunaydınnnn kızlarrrr,nasılsınız?

Ben gene erkenciyim bugun...Kahvaltı hazırlayacam krep mi yapsam diye düşünüyorum:))) acıktım bile karnım gurulduruyor bugun pazar ve ben hiç sevmiyorum ...Ütü var:)))ve hava soğuk üşüyorummmm

Ben gene erkenciyim bugun...Kahvaltı hazırlayacam krep mi yapsam diye düşünüyorum:))) acıktım bile karnım gurulduruyor bugun pazar ve ben hiç sevmiyorum ...Ütü var:)))ve hava soğuk üşüyorummmm

Günaydınnn, burda hava çok güzel yani istanbulda ama çıkmam dışarı bugün evde tembellik yapmak istiyorum :)) hımm krepmi yapıyosun çok severim ama kilolara dikkattt.

Kızlar lcw den hamile taytı aldım. Normalde lcw nin kalıp model vs çok beğenmem ama hamileler için güzel şeyler var hemde ucuzzzz. Bu kışı çizme tayt kombini ile geçirmeyi düşünenlere duyurulur 20 liraya aldımm

Kızlar lcw den hamile taytı aldım. Normalde lcw nin kalıp model vs çok beğenmem ama hamileler için güzel şeyler var hemde ucuzzzz. Bu kışı çizme tayt kombini ile geçirmeyi düşünenlere duyurulur 20 liraya aldımm

Bende çok memnunum hamile taytından canım
lcw de bulunan hemen hemen her üründen aldım mecburen
diğer markalar ya çok el yakıyor ya da hep standart ürünleri var
gebe'den falan da aldım giyecek ama bütceyi aşıyo biraz

günaydınlar...:21: :))

ayy bende ütü yapacam bugün..baya biriktirdim..:(( offf

ben artık kışlık giyiniyorum gerçekten çok üşüyorum...

Günaydın canım
afiyet olsun
bende erken kalktım da nete oturmam zaman alıyor
ne çok yapacak iş var sabah sabah
pazar günlerini bende hiç sevmiyorum, sebebi yarın işe gidecek olmam
:37:

Bende çok memnunum hamile taytından canım
lcw de bulunan hemen hemen her üründen aldım mecburen
diğer markalar ya çok el yakıyor ya da hep standart ürünleri var
gebe'den falan da aldım giyecek ama bütceyi aşıyo biraz

Evet gebe pahalı , lcw nin fiyatları gayet makul kalıyor onların yanında..

Günaydın canım
afiyet olsun
bende erken kalktım da nete oturmam zaman alıyor
ne çok yapacak iş var sabah sabah
pazar günlerini bende hiç sevmiyorum, sebebi yarın işe gidecek olmam
:37:

bende pazar günlerini hiç sevmiyorum.yarın çalışacaz gene:(
ama 32. haftamıza az kaldı..izne ayrılmayı dört gözle bekliyorum:))

Back
X