Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wollex New York Seyahat Sistem Bebek Arabası
Bunu alıp kullanan var mı arkadaşlar
evet bebek arabasınıda aldık, onunda resmini eklemiştim bir önceki konuda. wei-b 1012 trio sistem bebek arabası..
yanlız bebek arabası alrken markayı modeli belirledikten sonra bulunduğunuz şehirde o ürünü satan ne kadar yer varsa gezin ve iyi pazarlık yapın. fiyatlar çok ama çok farkediyor arada 200 tl oynuyor diyebilirim, hemen bir yerden alıp çıkmayın.. hatta fiyatta indirim yaptırdıktan sonra hediye çekiniz var mı diyede sorun, bazı yerler atıyorum her 250tl'ye 50tl hediye çeki veriyor, onada mağazadan başka ihtiyaçlarını alıyorsun.
biz hepsini gezdik nerdeyse. 550 tl ye aldık taksitle.
İstanbulda olan arkadaşlar eminönünde havuzluhan diye bir bebek alışveriş merkezi gibi bi yer varmış. Tüm herşey varmış giyim araba tekstil yatak emzik mevlüt süslemeleri vs aklınıza ne gelirse . Gideniniz varmı nasıl gitmeye değermi. Park yatak vs de varmış
Evet arkadaşım. Ben daha gitmedim ama kuzenim bugün doğum yaptı. Geçen ay oda gitti bebek arabasından Mevlüt takımına kadar herşeyini oradan alıp gelmiş. Tavsiye ederim.
[h=1]Wollex New York Seyahat Sistem Bebek Arabası[/h]Bunu alıp kullanan var mı arkadaşlar
Gunaydınnnn kızlarrrr,nasılsınız?
Ben gene erkenciyim bugun...Kahvaltı hazırlayacam krep mi yapsam diye düşünüyorum:))) acıktım bile karnım gurulduruyor bugun pazar ve ben hiç sevmiyorum ...Ütü var:)))ve hava soğuk üşüyorummmm
ben aldım canım internetten siparis verdik geldi ben çok beğendim ama tabi daha kullanamadım :) sadece arka tekerlekleri biraz büyük![]()
Kızlar lcw den hamile taytı aldım. Normalde lcw nin kalıp model vs çok beğenmem ama hamileler için güzel şeyler var hemde ucuzzzz. Bu kışı çizme tayt kombini ile geçirmeyi düşünenlere duyurulur 20 liraya aldımm
Ben gene erkenciyim bugun...Kahvaltı hazırlayacam krep mi yapsam diye düşünüyorum:))) acıktım bile karnım gurulduruyor bugun pazar ve ben hiç sevmiyorum ...Ütü var:)))ve hava soğuk üşüyorummmm
günaydınlar...:))
ayy bende ütü yapacam bugün..baya biriktirdim..( offf
ben artık kışlık giyiniyorum gerçekten çok üşüyorum...
Bende çok memnunum hamile taytından canım
lcw de bulunan hemen hemen her üründen aldım mecburen
diğer markalar ya çok el yakıyor ya da hep standart ürünleri var
gebe'den falan da aldım giyecek ama bütceyi aşıyo biraz
Günaydın canım
afiyet olsun
bende erken kalktım da nete oturmam zaman alıyor
ne çok yapacak iş var sabah sabah
pazar günlerini bende hiç sevmiyorum, sebebi yarın işe gidecek olmam![]()
Evet gebe pahalı , lcw nin fiyatları gayet makul kalıyor onların yanında..
bende pazar günlerini hiç sevmiyorum.yarın çalışacaz gene
ama 32. haftamıza az kaldı..izne ayrılmayı dört gözle bekliyorum:))