benim mutlaka bi çözüm bulmam lazım bu olaya, resmen nefes alamıyorum. küçücük bebişim de rahatsız olur herhalde. sen kullanıyor musun şu anda canım? Aslında forumda bi başlık açıp sorayım ben kullanan var mı diye, birileri çıkar mutlaka.
canım ben de sıcak buhar üfleyenler bi çok açıdan tehlikeli die biliyorum. ben şimdiden almak istiyorum. en azından kendimize de kullanırız rahat ederiz belki, eşim de çok rahatsız oluyor çünkü.
aynen canım Allah onların rızkını verir inşallah. ben de mobilya almadım. park yatak, bebek arabası aldım. sağolsunlar bizim aileleler yardımcı oluyor baya, görümcem arabasını aldı, ablam annem sürekli ne alalım die soruyor. kıyafetleri de hallettik, hep beraber
bizim bütçeyi çok sarsmadı çok şükür.
sterilizator, buhar makinesi, mama isitici, bebe telsiz- bu tarz aletlerden ise ihtiyacım oldukça alıcam. mesela şu anda buhar makinesine ihtiyacım var onu alıcam. inşl bebişlerimiz güzel emerse mama ısıtıcıya falan gerek kalmaz diorum.
bu arada bugün bir makine bebiş kıyafeti yıkadım, kuruyunca ütülerim artık cicileri

bir makine daha var, etiketlerini falan söktük görümcemle