bende kızıma aldım aynı grubu biz on aylık olduk ....
Eki Görüntüle 862580 Eki Görüntüle 862579 Eki Görüntüle 862578 Eki Görüntüle 862577 Eki Görüntüle 862576
İşte kızıma almayı düşündüğüm takım :) Haftaya odasının badanasını yapıp mobilyalarını alacağız kısmetse. Nasıl sizce?
sanırım carter s urunlerı var orada cok güzel oluyorlar ben hepsınıde begendımmm
benimde oğlum olucak bu beşiği çok beğendim yeşil hem kız hem erkeğe gider dedik mağazada da öyle söylediler ama siz aldınızmı merak ettim bu arada ben sadece beşiği alıcam oda yapmıycam
Henüz alamdık malesef. Kayınvalidem trafik kazası geçirdi geçen hafta. Tam iyi derken yoğun bakıma alındı bugün,solunum cihazına bağlı şu an.Bu halde bir yere de kıpırdayamıyorum,eşim iki arada koşturmaya çalışıyor...Durumlar karışık yani bizim.Ama bu takımda karar kıldım ben de.Ben beşik,dolap ve raflı şifonyerini almayı düşünüyorum. Yatak odam ve dolabım çok sıkışık olduğundan mecbur bebek eşyaları için bir dolap alacağım.Bari takım olsun almışken diyorum.
çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin,evet bende çok beğeniyorum bu takımı kısmetse şubatta doğum yapıcam aralık ayında vericem siparişini inşallah sizin yazınızı görünce sormak istedim de gerçekten cok güzel bir beşik oldukça kullanıışlı baktıklarımın içinde en çok bu içime sindi ama bakalım.
Bu hafta siparişini vereceğiz biz. Eğer ellerinde varsa 4-5 günde, yoksa maksimum 20 gün içinde teslimatı yapıyorlarmış. Bir de bu markanın ürünleri boyalı değil kaplama ile yapılıyor. Bu sayede koku problemi de olmuyor. Zaten genelde yurtdışında satış yapan bir markaymış.her şeyi bebek sağlığına uygun o yüzden içim rahat bir şekilde alacağım bebeğimin odasını.
Bugün eşimle alışverişe çıktık. Mothercare'in outletinde teşhir mobilyalarının satılacağını söylemişti arkadaşımız, onlar sabahtan gitti, bizi arayıp kapış kapış gidiyor, çabuk gelin dedi. Zor zar bulduk, fiyatlar çok komik, bir yatak beğenip aldık, bir de dolap bakıyorduk, tam o sırada kadının biri geldi ve bunu alıyorum dedi. Gıcık oldum. Biraz tartıştık ama siz henüz karar vermemiştiniz, dedi. Sonra biz de ekteki takımın dolabı ile şifonyerini aldık, yatagı gelince arayacaklar. Sonra bir sürü tulum aldık. Sarev'den çok güzel organik battaniye ve Kanz'dan hem tulum hem de battaniye aldık. Diğerlerinin resmini daha sonra yüklerim.
Eki Görüntüle 790138
bebek arabası casual marka içinde 1 yaşına kadar kullanabileçeği araba oto koltuğu var. bebek arabasının busetine çıkartıp oto koltuğunu koyabilirsin. türkiyedi fiyatı 750- 600 çivarı.diğer ürün fisher price 3 1in diye bir ürünü oda hem ev tipi ana kuçağı oluyor hem salıncak hemde daha sonradan 4yaşına kadar kullanabileçeği sallanan sandelye. oda 400-250 arası türkiyede. hepsini araştırdım internetten ve birebir gördüm.
benim aldığım site facede pamukkale bebe diye biyer. yurtdışından getiriyor. 45 50 günde geliyor. havale ile yaya kredi kartıyla alıyorsun. daha önce haalm alışveriş yaptı ona güvenerek aldım. ama kimseyede git al diyemem o sorumlulu alamam. kadınla sürekli telden ve faceden ürün hakkında bilgi alıyorsun.gelelim kaça aldığıma travel sistem bebek arabası 250tldi hafta sonuna özel 150 tl yapmışlar. yurtdışında indirim varmış onu hemen ürüne yansıttı fiyatını. diğer fisher price 80 tl inmiş hepsine 215 verdik. sparişi vereli 8gün oldu. ürünler elime geçince yazarım. mennun kalırsam bir kaç şey daha alıcam mama sandalyesi ve dönence gibi.
Canım bu pamukkale bebe den almış olduğun ürünler geldi mi tavsiye eder misin güven sorunu yaşıyorum bende
Selam arkadaşlar, ben kızlarıma Facebook'da PAMUKKALEBEBE adı altında bir siteden güvenip , alış veriş yapma hatasında bulundum. Şikayet etmek için İnternet'e baktığımda kadınlarkulubun'de adı geçince dikkatimi çekti.pamukkalebebe'den "bebek arabası aldım , çok ucuz ve güzel" yazanların dürüst olmadığını bilmenizi isterim. 45-50 gün içinde gelecek dedikleri ürünler 8 ay oldu gelmedi. Benim gibi yüzlerce insan var. Sizlerin de aynı oyuna gelmemeniz için uyarmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?