bebek arabası casual marka içinde 1 yaşına kadar kullanabileçeği araba oto koltuğu var. bebek arabasının busetine çıkartıp oto koltuğunu koyabilirsin. türkiyedi fiyatı 750- 600 çivarı.diğer ürün fisher price 3 1in diye bir ürünü oda hem ev tipi ana kuçağı oluyor hem salıncak hemde daha sonradan 4yaşına kadar kullanabileçeği sallanan sandelye. oda 400-250 arası türkiyede. hepsini araştırdım internetten ve birebir gördüm.
benim aldığım site facede pamukkale bebe diye biyer. yurtdışından getiriyor. 45 50 günde geliyor. havale ile yaya kredi kartıyla alıyorsun. daha önce haalm alışveriş yaptı ona güvenerek aldım. ama kimseyede git al diyemem o sorumlulu alamam. kadınla sürekli telden ve faceden ürün hakkında bilgi alıyorsun.gelelim kaça aldığıma travel sistem bebek arabası 250tldi hafta sonuna özel 150 tl yapmışlar. yurtdışında indirim varmış onu hemen ürüne yansıttı fiyatını. diğer fisher price 80 tl inmiş hepsine 215 verdik. sparişi vereli 8gün oldu. ürünler elime geçince yazarım. mennun kalırsam bir kaç şey daha alıcam mama sandalyesi ve dönence gibi.