ahahahaaa çok zekiceymiş yavrum yaa
yerim o tekmeleri ben
valla bizim evde de yemek odasında çocuğun yıkanmış çamaşırlar yok askılık yok ütü masası heryer dağıldı
bütün düzeni değiştirdi sıpa
benim koca da ezer çocuğu şimdi bile dozer gibi üstüme üstüme geliyo gece tedirgin yatıyorum
Eki Görüntüle 862580 Eki Görüntüle 862579 Eki Görüntüle 862578 Eki Görüntüle 862577 Eki Görüntüle 862576
işte kızıma almayı düşündüğüm takım :) haftaya odasının badanasını yapıp mobilyalarını alacağız kısmetse. Nasıl sizce?
Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 778533
parlak patikler nasıl ?
bezlerimizi bakım malzemelerimizi, bebek arabamızı aldık. eksik ne kaldı, neler alınması gerekiyor daha beyim durdu benim :)
Eki Görüntüle 869000 Eki Görüntüle 869001 Eki Görüntüle 869002 Eki Görüntüle 869003 Eki Görüntüle 869004 Eki Görüntüle 869005
Güle güle kullanın canım. Fazla fazla almışsın bence eksik yok :) bî de pamuk al il ay poposunu silmek için.
Bebek arabası çok güzel. Kaça aldınız? Çift yönlü olabiliyor mu? Bi de 180 derece yatabikiyormu?
teşekkür ederim canım. bugün pamukla deterjan siparişi verdim, unutmuşum onları almayı :) bebek arabasını unnado dan geçen hafta 479 liraya aldık. evet çift yönlü kullanılıyor tam yatıyor canım. biz beğendik kullanırkende memnun kalırız inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?