2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

bir yemek odam bile yokkk
kızçem vallahi benimde yatak odam öyle heryerde bebeğin birşeyi varşu dolapları gelsede yıkamaya başlasam korkumdan bebegın hıcbıseyıne elımı atamıyorum sonra o sekıl sıkıştıramam kenara köşeye diye
biz yatakta 4 kişi yatıyoruz şuan
benim herif ben birde bebek 4.de ayak ucumdaki kızım kedimizçocuma oda yapınca malum pisicik evsız yurtsuz kaldı ya
imdi bebe doğunca yatak odaısda yasaklancak garıbıme yatcak biyer bulmam lazım bu evde
aman kuzum dozer varsa dıkkat et.
Allahtan benım herıf tüyspor malum bende 80lere dayanınca duvar kenarında sıkısıverıyo garıbım

bugün butik bebeden kızıma yüz görümlüğü olarak kontrolden sonra bunları aldım.

arkadaşlar bebek arabası alıcam bu aralar ama bi türlü karar veremiyorum bebek arabası alanlar fotolarını koysada bizede fikir olsaaa

Bizimde bazı cicilerimiz işte arkası yarın diyelim bari

Eklentiler

• $cici2.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $cici3.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $cici4.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $cici5.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 89
merhabalar,

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah
ben sıfır çok uygun fiyata bebek kıyafetleri satıyorum aşağıdaki linkten göz gezdirebilirsiniz
belki ihtiyacınız olan birşeyi uygun fiyata alırsınız

[urrl]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar da diğer cicilerimiz.Işık kötü olduğu için renkler tam çıkmamış (ama çok eğlenceliler)

Eklentiler

• $cici1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $cici2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $cici3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 87
  • $cici4.webp
    8 KB · Görüntüleme: 94
  • $cici6.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $cici7.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $cici8.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
  • $cici9.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 87

hay masallahhhh::) aynısını bugun 90 a alıyordumm:)

Güle güle kullanın canım. Fazla fazla almışsın bence eksik yok :) bî de pamuk al il ay poposunu silmek için.
Bebek arabası çok güzel. Kaça aldınız? Çift yönlü olabiliyor mu? Bi de 180 derece yatabikiyormu?

teşekkür ederim canım. bugün pamukla deterjan siparişi verdim, unutmuşum onları almayı :) bebek arabasını unnado dan geçen hafta 479 liraya aldık. evet çift yönlü kullanılıyor tam yatıyor canım. biz beğendik kullanırkende memnun kalırız inşallah. :)

Fiyatıda çok uygunmuş. Şekli de orjinal :) inşallah memnun kalırsınız. Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…