Zanımca yerleşme kanması ve sen hamilesin cnm..bi an evvel test yaptırmalısın..27 yaşındayım sat 24 aralık 2013 bat 23 ocak.
Beni de ekler misiniz. 9 audır olmuyor bebeğim. Geçen ay kimyasal geçirdimm. Bu ay olur inş. Bu gün sarı bir akıntı geldi ama sapsarı içinde de kılcal damar gibi iki üç pıhtı ksn. Belim ağrıyor göğüslerimde damar var. Kasıklarımda sızı var. Saatte 4 5 kez idrara çıkıyorum. Allah rızası için cvp verin kızlar nolur çok üzhünüm korkuyom test yaptırmaya:18:bu arada uykusuz gibi uyuyom. Kalkıyom tekrsr uyuyom
Zanımca yerleşme kanması ve sen hamilesin cnm..bi an evvel test yaptırmalısın..
haber et bize de mutlaka
Zanımca yerleşme kanması ve sen hamilesin cnm..bi an evvel test yaptırmalısın..
haber et bize de mutlaka
İdrar testi yaptım çıkmadı. Kan testinde mi çıkar diyorsun
bu topiği kim yönetiyor ve listeyi kim yapıyor bilmem. beni de ekleyinnnn diyen geliyor-ben de dahil- ama ortada liste yok gibi
o zaman liste benden müsadenizle.
vesdeniz BAT 26 ocak
nirodha 23 ocak
GULCHAN 31 ocak
the_reason 29 ocak
kanda cıkar benceİdrar testi yaptım çıkmadı. Kan testinde mi çıkar diyorsun
topik benim .. bikaç gündür kişisel işlerimden dolayı ilgilenemedim hep aklımda girip cvp yazıyorum ama liste biraz meşakkatli ona ayrıca zamn ayırmak gerekiyor bugün yapıcaktım zaten.
İşte buraya geldim:)
Kimseye söylemedim daha bu site hariç.
Bi de dayanamadım işyerimdeki yanımda çalışan kadına söyledim:)
Annemlere falan kimselere söylemedim. Hele bi çarşamba olsun kan testimin normal çıktığını öğreneyim de. Ondan sonra söyleyeceğiz:)
canım ben topikte yeniyim pek kimseyi tanımıyorum ama sen çiçeği burnunda hamilesin yani?ay hayrlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin.
HOŞGELDİN TAZE HAMİŞŞİşte buraya geldim:)
Kimseye söylemedim daha bu site hariç.
Bi de dayanamadım işyerimdeki yanımda çalışan kadına söyledim:)
Annemlere falan kimselere söylemedim. Hele bi çarşamba olsun kan testimin normal çıktığını öğreneyim de. Ondan sonra söyleyeceğiz:)
HOŞGELDİN TAZE HAMİŞŞARKADAŞLAR KAMURAN85 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :118: :102::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
inşallah canım benim :))) vallaha çok sevindim ben yaa ciddiyim inan kiiutandırma kız beni:))))))))))))
ben de sana aynısını yapıcaaammmmmmmm :))))))))))))
senin yaş kaç listeye eklemk için ?canım ben topikte yeniyim pek kimseyi tanımıyorum ama sen çiçeği burnunda hamilesin yani?Ay hayrlı uğurlu olsun, rabbim tamamına erdirsin.
inşallah canım benim :))) vallaha çok sevindim ben yaa ciddiyim inan kii
Ayyy öyle doğıuma lkadar böyle heyecan devam eder artık..sürekli beklemeler...kesesi kalp atışı cinsiyeti derken ... bi gün bi bakmışşsın kollarında...Hissedebiliyorum kiiii:))))))))
Bugün bi test daha aldım. Sabah yine yapıcam. İçim iyicene rahat etsin:)
Çarşamba da kana gidicem. Günler de geçmiyor anacım:))
Ayyy öyle doğıuma lkadar böyle heyecan devam eder artık..sürekli beklemeler...kesesi kalp atışı cinsiyeti derken ... bi gün bi bakmışşsın kollarında...
Hoşgeldin canım sen de:)
Ben bu sabah öğrendim hamile olduğumu. İnşallah Allahım tamamına erdirir..
Allahım sana ve tüm isteyenlere de bebiş nasip etsin inşallah:)
senin yaş kaç listeye eklemk için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?