2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]sonuç:102::124::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaykut[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kamuran85[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]13 ocak[/TD]
[TD]bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gültaha[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumhis5[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]listeria[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]13 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbay[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarlyy[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orcin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kujo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ashall[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panikatakben[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]19 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmer59[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]30 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]the_reason060606[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nirodha[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masums[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozlemozlemim[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]6 şubat[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_14[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eses[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vesdeniz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyyy ne güzel olmuş listemiz. inşaAllah bizler de müjdeler olsun diye çığırışırız burdan nasıl yapılıyor bu liste canım ya eline sağlık

ayyyy ne güzel olmuş listemiz. inşaAllah bizler de müjdeler olsun diye çığırışırız burdan nasıl yapılıyor bu liste canım ya eline sağlık
rica ederim baya uğaştım ama.. cvp yazdıgımız bölümde dikkatli bakarsan harflerin kalınlığınin falan altında tablo var ona tıklıyosun

ayyyy çok güzel olmuş inşallah şans getirir hepimizeee :)

rica ederim baya uğaştım ama.. cvp yazdıgımız bölümde dikkatli bakarsan harflerin kalınlığınin falan altında tablo var ona tıklıyosun

eline sağlıkkk... bir de müjdeli haberler verip orda hamile ikonu görsek ne güzel olur değil mi

Kızlar ben 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz henüz bebeğimiz gelmedi sat 31 aralık bat 28 Ocak inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Allah kimseyi evlatla sınamasın. Beni de listenize eklerseniz sevinirim.

merhaba kader arkadaşlarım :)

benim sat 31 aralık beklenmeyen adet tarihim 26 ocak :) Yaşım 24.

5. deneme ayımız ve ben bu ay hormon teslerimi ve eşime de spermiyogram testini de yaptırdık.Bir problem çıkmadı şükürler olsun.Doktorum önemli günlerimi söyleyerek bekleyin dedi.

Bana bir ay 10.12. ve 14. günlerde olmazsa diğer ay 11.13 ve 15. günlerde gün aşırı deneyin dedi.İlişkiden sonra 1 saat kalkma dedi ve folic plus verdi.Bu ay bende müjdeli haberi veririm inşallaahhhhhh

Son düzenleme:

:) çok gençsin ve bir probleminiz de yokmuş şükürler olsun. hadi hayırlısı. stres yapmadan yola devamm

slm kızlar yaş 24. sat 20 aralık bat 25 ocak bekleyemedim çok test yaptım hepsi negatif en son dayanamadım bugün yine yaptım negatif ama bu ay psikolojikmi bilmiyorum bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ya çok yıkılcam ya da çok mutlu olcam bakalım iki gün bi geçse

:) çok gençsin ve bir probleminiz de yokmuş şükürler olsun. hadi hayırlısı. stres yapmadan yola devamm

çok teşekkürler canım.

bu sabah işe gelirken sağ kasığımda acayip bi ağrı oldu zor yürüdüm şirkete kadar neyin nesi anlamadım.İlaçta alamıyorum bişey vardır diye umarım adet sancısı değildir.adet olmak istemiyorum ya sizde de oluyor mu hiç kasıklarda ağrı ?

Kızlar benide yazın 31 ocakk.. inşlhh olmam da ovülosyon testi işe yaramış olur :)))

YUMURTLAMA günü hesaplayarak mı yaptınz peki canım yoksa adet bitimi gün aşırımı devam ettiniz?

yumurtlama günü hesaplayacak doktora gittim 19mm olmus sol yumurtalık dedi 2 gün sonra başka doktora gittim sag yumurtalık 21mm dedi ovulasyon testi ilede yaptım bakalım ama umutlu degilim sende yumurta takibi sanırım

yumurtlama günü hesaplayacak doktora gittim 19mm olmus sol yumurtalık dedi 2 gün sonra başka doktora gittim sag yumurtalık 21mm dedi ovulasyon testi ilede yaptım bakalım ama umutlu degilim sende yumurta takibi sanırım

evet canım testle yaptım ben bakalım ne olucak sonuç? diğer aylar ayın 20 sinden sonra ilşkye girmiyordum bitmiştir dye meğer ben geç yumurtluyormuşum testte gördüm bunu yumurta zannedersem dün çatlad çizgi dün silikleşti çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…