2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Merhaba ;

2014 şubat anaları ,

aldıklarımızı ekleyelim yalnız yanına yada altına nereden aldığımızı ve fiyatını yazalım hepimize fikir olsun..

Alacaklarımız içinde buraya ekleyip birbirimize soralım.

Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, çoğu biberonda ortaya çıkan vakum ve hava kabarcıklarının
oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarını azaltır. Kusmayı minimum seviyeye indirir. Aşırı emme gücü
gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar. Mama
veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek C, A ve E vitamin kaybını önlemeye yardımcı olur.

Bu iki ürün de Civilden

oh maşallah güle güle giysin bebişin inş.

ben şu biberona takıldım ama içinde tam ağız kısmında bir vakummu var ?? yeğenimdede gaz sorunu vardı buna benzer bir biberon önermişti doktor ve almıştık onun gibi sanırım

birde tatlım söylemeden edemicem ilk başta bebeğe biberon verilmemesi taraftarıyım hani süt yetmyiorsa bile illa mama takviyesi verilecekse ya kaşıkla yada kaşıklı biberonla verilirse bebeğin memeden soğumaması açısından faydalı olur diye düşünüyorum

içinde boru hattı var onun sayesinde akışını bebek kendisi ayarlıyor bundan olabilir ama belki sizin aldığınızın markası farklıdır

biberon konusunda da bana kalsa hiç almayacaktım bile ama sonra biraz araştırma yaptım bazı bebekler ilk doğduğunda ememiyor yada anneden süt gelmeyebiliyormuş bu nedenle dr direk biberon ile 1 kere yada belki 2 kez bilmiyorum mama vermek durumunda kalıyormuş bebeğin aç kalması direk sarılık olmasını tetikliyor. yada belki bebek ememez benden sağarız hiç bilmiyorum nasıl olacağını bu nedenle özellikle geniş ağız doğal akış yani anne meme ucu ile birebir aynı olan bu biberonu tercih ettim

eğer bebeğim normal emer inş benden de süt gelirse biberon ancak süt saklamak için işimize yarar ( inşallah )

Dr.Brown Doğal Akış Geniş Ağızlı Pp Biberon 120ml. bu olucak demi canım 0+ ay diyor doğumdan itibaren kullanılabilir diyor.. başka da var ama onlar daha da büyüdüğünde kullanılıyor sanırım demi :26:

Ohoo maşşallah siz başlamışsınız alışverişe ben daha hiçbirşey almadım tek tel bile sadece annemle hırka patik vs. ördük..

ben de öyle düşündüm bu Vicks V965 Dijital Ateş Ölçer iyi gibi 3 rengi varmış yeşil sarı kırmızı yanıyomuş tehlikeli ateşe göre yani iyi gibi geldi bana :26:

mantıklı canım

Ohoo maşşallah siz başlamışsınız alışverişe ben daha hiçbirşey almadım tek tel bile sadece annemle hırka patik vs. ördük..

bizimkiler de cinsiyete göre patik hırka öreceklermiş bekliyoruz

Ben de kızımda dr. Brown biberon kullanmıştım. İlk 2 hafta göğsümü alamamıştı biz de onu vermiştik ve gerçekten memnun kalmıştık. Hayırlı olsun.

Bu arada benim 3. bebeğim ama 2 den sonra çocuk yapma düşüncem olmadığı için herşeylerini dağıtmıştım. Yani sil baştan ilk bebek gibi almam gerek her şeyden. Bakalım nasıl olacak...

bende bunu muhtemel ihtimalle doktorumuzun kız bebek demesiyle aldım
13.haftamdayım şuan kesinleşmesine 2-3 hafta kadar var ama ben dayanamadım aldım işte

bende bunu muhtemel ihtimalle doktorumuzun kız bebek demesiyle aldım
13.haftamdayım şuan kesinleşmesine 2-3 hafta kadar var ama ben dayanamadım aldım işte

Bilim sen bizi batırırsın Sen heveslenip aldıkça bizide heveslendiriyorsun

Güle güle giysin inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…