- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Eki Görüntüle 761899
Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, çoğu biberonda ortaya çıkan vakum ve hava kabarcıklarının
oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarını azaltır. Kusmayı minimum seviyeye indirir. Aşırı emme gücü
gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar. Mama
veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek C, A ve E vitamin kaybını önlemeye yardımcı olur.
Eki Görüntüle 761900
Eki Görüntüle 761901
Bu iki ürün de Civilden
oh maşallah güle güle giysin bebişin inş.
ben şu biberona takıldım ama içinde tam ağız kısmında bir vakummu var ?? yeğenimdede gaz sorunu vardı buna benzer bir biberon önermişti doktor ve almıştık onun gibi sanırım
birde tatlım söylemeden edemicem ilk başta bebeğe biberon verilmemesi taraftarıyım hani süt yetmyiorsa bile illa mama takviyesi verilecekse ya kaşıkla yada kaşıklı biberonla verilirse bebeğin memeden soğumaması açısından faydalı olur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 761899
Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, çoğu biberonda ortaya çıkan vakum ve hava kabarcıklarının
oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarını azaltır. Kusmayı minimum seviyeye indirir. Aşırı emme gücü
gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar. Mama
veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek C, A ve E vitamin kaybını önlemeye yardımcı olur.
biberon guzelmis bundan bende alabilirim...
Eki Görüntüle 761899
biberon guzelmis bundan bende alabilirim...
limangodan aldım e bebekte falanda bazen indirime giriyor
Dr.Brown Doğal Akış Geniş Ağızlı Pp Biberon 120ml. bu olucak demi canım 0+ ay diyor doğumdan itibaren kullanılabilir diyor.. başka da var ama onlar daha da büyüdüğünde kullanılıyor sanırım demi :26:
EVET CAnım böyle geçiyor
viole
bana kalırsa sağlam bir ateş ölçer al her bebek emzik emmiyor çünkü.
ben de öyle düşündüm bu Vicks V965 Dijital Ateş Ölçer iyi gibi 3 rengi varmış yeşil sarı kırmızı yanıyomuş tehlikeli ateşe göre yani iyi gibi geldi bana :26:
Ohoo maşşallah siz başlamışsınız alışverişe ben daha hiçbirşey almadım tek tel bile sadece annemle hırka patik vs. ördük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?