- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Eki Görüntüle 767341 Eki Görüntüle 767342 Eki Görüntüle 767343 Eki Görüntüle 767344 Eki Görüntüle 767345 Eki Görüntüle 767346
Bebişimin ilk cicileri inşallah sağlıkla giymeyi nasip eder Rabbim bebeğime ve bebeklerimize
çok çok güzeller canım sağlıkla giysin bebeğin inş.
o uzun kollu badilerin tanesi ne kadardı mesela fikir olsun diye soruyorum
Eki Görüntüle 767341 Eki Görüntüle 767342 Eki Görüntüle 767343 Eki Görüntüle 767344 Eki Görüntüle 767345 Eki Görüntüle 767346
Bebişimin ilk cicileri inşallah sağlıkla giymeyi nasip eder Rabbim bebeğime ve bebeklerimize
güle güle giysin cicilerini
oyyyy bunları giydirirsen mıncık mıncık ederiz sölimmm......
güle güle giysin inş cnm.hayırlı olsun.
Çok sağolasın canım inşallah.O badilerin tanesi 3,5 tl idi canım orada en pahalı olan o tam takım ilk fotodaki o da 10 tl
fiyatlarıda oldukça uygunmuş iyi günlerde giysin inş.
çok tatlı şeyler almışınız kızlar güle güle gisinler inşallah bebişler..Ben korkuyorum bi şey almaya daha çok miniğiz..öğrenir öğrenmez bir sürü şey alırım diyodum yanılmışım alamıyorum..7 yıllık hasretim o kadar heves ettim ki şu bebek alışverişlerine inşallah sağlıkla gelir bebişimiz bize de nasip olur inşallah..
Bayyıldım ben bunlara
Çok güzeller canım güle güle giysin bebiş...Ama b,rkaç tanesi erkek için birkaç tanesi kız heralde pembe falan gördüm arada bakalım cinsiyet nolacak
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım pembeyi erkeğe yakıştırıyorum ben ama biraz daha büyüsün yürümeye başlasın alta dar paça kot üste pembe tişört süper oluyor ama bebişken giydirmem heralde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
Çok sağol canım benim ama ben kıza pembe erkeğe mavi olayına karşıyım kız olursa mavi de giydiricem erkek olursa pembe de
Yatrım gösterirse Allah!ın izni ile öğreneceğiz bakalım cinsiyeti
Güle güle giysin canım bebeğin inşallah hepsi birbirinden güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?