2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

merhaba haanımlar bende şubat annesi olucam aldıklarınızı gördükçe kendimi zor tutuyorum
benimki belli değil 11. haftadayım netten alışverişte önerebileceğiniz siteler nedir

çok çok güzeller canım sağlıkla giysin bebeğin inş.

o uzun kollu badilerin tanesi ne kadardı mesela fikir olsun diye soruyorum

Çok sağolasın canım inşallah.O badilerin tanesi 3,5 tl idi canım orada en pahalı olan o tam takım ilk fotodaki o da 10 tl

fiyatlarıda oldukça uygunmuş iyi günlerde giysin inş.

Evet canım miniço işte sepette olanlardan iki tanesi de bizim burda ki sosyete pazarından şimdi cinsiyette belli değil ya alamıyorum deliricem artık bu hafta sonu artık mavilere yeşillere mi saldırırm pembelere morlara mı bakalım

çok tatlı şeyler almışınız kızlar güle güle gisinler inşallah bebişler..Ben korkuyorum bi şey almaya daha çok miniğiz..öğrenir öğrenmez bir sürü şey alırım diyodum yanılmışım alamıyorum..7 yıllık hasretim o kadar heves ettim ki şu bebek alışverişlerine inşallah sağlıkla gelir bebişimiz bize de nasip olur inşallah..

Valla ben de 6 yılı bitirdikten sonra kavuştum meleğime çok şükür Rabbim nasip etti senin adına da çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizede inşallah.Ben dayanamadım aldım üç beş parça asıl cinsiyeti öğrendikten sonra alıcam dayanamam hayatta ben valla

Bayyıldım ben bunlara
Çok güzeller canım güle güle giysin bebiş...Ama b,rkaç tanesi erkek için birkaç tanesi kız heralde pembe falan gördüm arada bakalım cinsiyet nolacak

Çok sağol canım benim ama ben kıza pembe erkeğe mavi olayına karşıyım kız olursa mavi de giydiricem erkek olursa pembe de
Yatrım gösterirse Allah!ın izni ile öğreneceğiz bakalım cinsiyeti

Çok sağol canım benim ama ben kıza pembe erkeğe mavi olayına karşıyım kız olursa mavi de giydiricem erkek olursa pembe de
Yatrım gösterirse Allah!ın izni ile öğreneceğiz bakalım cinsiyeti
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım pembeyi erkeğe yakıştırıyorum ben ama biraz daha büyüsün yürümeye başlasın alta dar paça kot üste pembe tişört süper oluyor ama bebişken giydirmem heralde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…