- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
speddy şimdi gördüm çok güzel şeyler almışsın tatlım güle güle giysin inş. bebeğin
Eki Görüntüle 773283 Eki Görüntüle 773284 Eki Görüntüle 773285 Eki Görüntüle 773286
biraz önce aldım bunları
allahım pişman etmesin inş. amin
bbilim bunlar çok güzell
rabbim huzurla, sağlıkla, sıhhatle giydirmeyi nasip etsin evladınaa :26::26:
çok teşekkürler çok sağol inş.
seninde gönlündekini versin allahım hayırlısıyla...
Eki Görüntüle 773283 Eki Görüntüle 773284 Eki Görüntüle 773285 Eki Görüntüle 773286
biraz önce aldım bunları
YERİM onun totosunu inşallah bilim va ikimize de kullanmak nasip olur
ya çok şeker şeyler almışsınız kızlar ya allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..
ben daha birşey almadım.. 22sinde cinsiyetini öğrendikten sonra harekete geçmeyi düşünüyorum
sizin aldıklarınızdan da fikir ediniyorum..
internetten en kaliteli ve güvenilir siteler nereler bilgi verebilirseniz çok fazla dışarda gezip alacak vaktim yok netten alıcaz artık bazı şeyleri..
güzelmiş canım güle güle giysin inş. bebeğin
kaç aylık peki bunlar kolsuz olduğuna göre yaza giyeceğine göre 3-6 aylık olmalı
biraz önce aldım bunları
Kizlar cok guzel, cok tatli sheyler almishsiniz. Allah giydirmeyi nasib etsin inshallah. Bakdikcabben de hemen alish verish yapmak istiyorum, ama annemler falsn izin vermiyo)) erkenmish daha)))
Almaya başlayınca durduramayacaksın kendini canım merak etmede neden kelimelerin arasında gereksiz here h harfi koyuyorsun?
Inwallah canim. benim klavyeden o. Aslinda h harfi koymuyorum da. Sh yani-ş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?