2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

ya çok şeker şeyler almışsınız kızlar ya allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..
ben daha birşey almadım.. 22sinde cinsiyetini öğrendikten sonra harekete geçmeyi düşünüyorum
sizin aldıklarınızdan da fikir ediniyorum..
internetten en kaliteli ve güvenilir siteler nereler bilgi verebilirseniz çok fazla dışarda gezip alacak vaktim yok netten alıcaz artık bazı şeyleri..

Son düzenleme:

butikbebe ,unnado,limangokids,mompery , civilim, e bebek genelde buraya bakıyorum

güzelmiş canım güle güle giysin inş. bebeğin

kaç aylık peki bunlar kolsuz olduğuna göre yaza giyeceğine göre 3-6 aylık olmalı

Vallahi bilmiyorum canım. Kuzenim Bursa'da henüz elime geçmedi. Fotoğraflarını gördüm sadece.
Hevesini kırmamak adına da birşey demedim. :)
Teşekkür ederim.

şimdi hepimiz hevesliyiz alıyoruz almak istiyoruz ama bilinçli almak gerek alırken aylıklara göre giyebileceği mevsimi iy bağdaştırmak gerek geçenlerde temmuz-ağustos annelerini falan ziyaret ettim topicleri aldıkları şeyler olan
bebeklere hastane çıkışı alınmış uzun kollu olsa temuz ağustosta doğmuş bir bebek onları giyemez bile giyse bile bi kaç gün sonrasında çıt çıtlı badiyle dolaştırmak gerek tabi ilinde önemi var ama genelde bu mevsimde çocuk pişer yani hastane çıkışıyla

bizimse hastane çıkışı yönünden şansımız iyi güzel güzel giydiririz bolcana yelek lazım birde örgü veya penye yelek ama benim tercihim örgü yelek olacak genelde.

hatta tulumlar iline ve evine göre kadife bile olabilir sıcak tutması açısından

Kizlar cok guzel, cok tatli sheyler almishsiniz. Allah giydirmeyi nasib etsin inshallah. Bakdikcabben de hemen alish verish yapmak istiyorum, ama annemler falsn izin vermiyo)) erkenmish daha)))

Kizlar cok guzel, cok tatli sheyler almishsiniz. Allah giydirmeyi nasib etsin inshallah. Bakdikcabben de hemen alish verish yapmak istiyorum, ama annemler falsn izin vermiyo)) erkenmish daha)))

Almaya başlayınca durduramayacaksın kendini canım merak etme de neden kelimelerin arasında gereksiz here h harfi koyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…