2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

kuzum e bebek pahalı geldi bana biraz
bebek bakım çantasını alan varmı?

almadım tatlım ben

tombikim kuşum hayırlı olsun..cok güzel oglusunun cicileri...sağlıkla giysin inşallah

bunlarıda muşta okuyan kız kardeşim almış resmini attı bende sizle paylaşmak istedim
kendi aldıklarımıda en kısa zamanda çekip koyacam inşallah

çok güzel aldıkların çok beğendim Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.O kutu içindeki hastahane çıkışı sanırım onu çok beğendim nerden aldın markası ne.? ben daha hastahane çıkışı almadım da karar veremiyorum beğenemiyorum pek.

kızlar ınternetten hangı sıtelerden alışverış yaptınız ve malından memnunmusunuz aldıklarınız kumaşları ıyımı bi turlu cesaret edemıyorum ama bı denıcem

oyy sağlıkla giydir inşallahhhh
çok şanslı senin bebişko.hediyeleri şimdiden başlamış

kızlar ınternetten hangı sıtelerden alışverış yaptınız ve malından memnunmusunuz aldıklarınız kumaşları ıyımı bi turlu cesaret edemıyorum ama bı denıcem

tatlım ben limangokids ve butikbebeden aldım.alırken markasına dikkat ediyorum kuzum

Canım hastane çıkışı evet, markası bebitof hello baby den almıştım ama başka yerlerde de görüyorum. penyesi gayet güzel 10 parça 49,90 tl ye almıştık :) aslında bebitofta baya çeşit var bulursan bakmadan geçme, biz aldığımızda daha cinsiyet belli değildi ondan krem rengi tercih etmiştik. maviler pembeler de çok tatlı :)

markasına derken cnm her markayı bılmıyoruz ama su poposu yazılı altlar çok guzel mesela

ya onları ben de çok seviyorum bugün gördüm ama büyüktü baya küçüğü kalmamıştı ben de acele etmedim bakıcam bulurum herhalde daha :)

Kızlar hepsi çom tatlı gülegüle güzel sağlıklı günlerde giysinler..bende aldım bikaç şey ama koyamadım bitürlü..bayramda istanbula gidince yiğenimkileri de toplucam inşallah:) bu ara kidycity diye bi site var kanz ın tulumlarını uygun fiyata bulabilirsiniz kumaşları çok kaliteli..bebeshopda da chicconun outlet ürünleri oluyor..ben sezonlarına göre çok uygun fiyata çok tatlı şeyler aldım,.

şimdi aldım bu hastane çıkışını çok uyguna geldi :) limango kidsten aldık.

Eklentiler

• $disney.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…