2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

İki yelek ile beyaz takım (alt açma oluyor nevresim oluyor) babaannesi zamanında büyük oğlumun çocuğu olursa diye örmül ve almış
Patikleri de eşimin dayısının kızı benim kardeşim sağolsun 15 dk da ördü

Aman da aman maşallah prenseslere yakışır

Bak siz böyle prenses falan deyince kime benzeyeceğini daha çok merak eder oldum. Kaşı dayısına gözü babasına derken ortaya toplama birşey çıkarmayı düşünüyorum Teşekkür ederiiz.

Ayy erkek Bebeklerine ne cici şeyler var. Ne cici şeyler örülmüş, alınmış. Maşşallah. Bu ara da ne maharetli kardeş ve akraba onlar öyle. Benim elimden hiç böyle şeyler gelmiyor. Ancak fotolara bakıyorum. Anneannem azıcık kendine gelsin de, beğendiklerimi gösterip ördürmeye başlayım bende :) Sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip olsun yakışıklıyı.

Valla prensesler anneye benzerler
Eşimde hep şey der ağzı bana yanakları sana benzesin yüzünde gözüne yer kalmasın der deli
Sağolasın canım yaparlar sağolsunlar herkes birşeyler örer eşim ailenin ilk çocuğu ve ilk torunu o yüzden özeniyorlar sanırım Allah razı olsun nasip olsun da herşey en güzeli olsun bebeklerimiz için inşallah

Ayy hayır kaşları bana benzemesin. Bizim tarafta en çok dayısının özelliklerini almasını tercih ederim. Zira iki kız kardeşiz ama güzelimiz erkek kardeşimiz Kaşlar yay gibi, gözler hafif çekik falan. Zayıflık olarak da teyze çok ideal. İşin garip tarafı eşimle hiç bir akrabalığımız hatta uzaktan yakından tanışıklığımız yok ama benim erkek kardeşimle benziyorlar birbirlerine :)

Valla biizmki tek oğlan, ilk torun falan ama.. Neyse işte herkesin düşüncesi, davranışı farklı. hep böyle zevkle devam etsinler inşallah.
Aminn :)

Bizde de dayı da hala da teyze de baba da tombik poyraz beyimizinde zayıf olma olasılığı nedir bilemiyorum ama sağlıktan başka birşey dilemiyorum haklarında hayırlısı ne ise o olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…