- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Ya bu çok güzelmiş maşallah :) bende kızıma alsam keşke :)
Eki Görüntüle 818822 Eki Görüntüle 818835 Eki Görüntüle 818834 Eki Görüntüle 818833 Eki Görüntüle 818832 Eki Görüntüle 818831 Eki Görüntüle 818830 Eki Görüntüle 818829 Eki Görüntüle 818828 Eki Görüntüle 818827 Eki Görüntüle 818826 Eki Görüntüle 818825 Eki Görüntüle 818824 Eki Görüntüle 818823 Eki Görüntüle 818820 Eki Görüntüle 818821 Eki Görüntüle 818836
bunlarda benim oğluşumun:)))
hepsi çok guzel cnm mavi nohut battaniyeyi nerden ve ne kadara aldın?
Güzel günlerde kullanın
dostlar şu resim ekleme işini bi anlatsanız bana ya
canım mesaj yazdığımız yerde ikinci sırada ağaç şeklinde olan ambleme tıkla ınsert ımage yazıyo oraya tklayıp dosya seçerek yüklüyosun
oyyy ne güzel ciciler bunlar annesiii maşallahEki Görüntüle 824043 Eki Görüntüle 824044 Eki Görüntüle 824045 Eki Görüntüle 824046
bunlar butikbebeden
Eki Görüntüle 824047
bu badiler mağazadan
Eki Görüntüle 824099
Anneannesinin kızıma aldıklarından. Bebeğimi içinde düşünmek bile heyecanlandırıyor :)
şeker gibi bunlar yahu
Eki Görüntüle 824099
Anneannesinin kızıma aldıklarından. Bebeğimi içinde düşünmek bile heyecanlandırıyor :)
Aman da aman maşallah prenseslere yakışır
Eki Görüntüle 824395 Eki Görüntüle 824396
İki yelek ile beyaz takım (alt açma oluyor nevresim oluyor) babaannesi zamanında büyük oğlumun çocuğu olursa diye örmül ve almış
Patikleri de eşimin dayısının kızı benim kardeşim sağolsun 15 dk da ördü
Bak siz böyle prenses falan deyince kime benzeyeceğini daha çok merak eder oldum. Kaşı dayısına gözü babasına derken ortaya toplama birşey çıkarmayı düşünüyorumTeşekkür ederiiz.
Ayy erkek Bebeklerine ne cici şeyler var. Ne cici şeyler örülmüş, alınmış. Maşşallah. Bu ara da ne maharetli kardeş ve akraba onlar öyle. Benim elimden hiç böyle şeyler gelmiyor. Ancak fotolara bakıyorum. Anneannem azıcık kendine gelsin de, beğendiklerimi gösterip ördürmeye başlayım bende :) Sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip olsun yakışıklıyı.
Valla prensesler anneye benzerler
Eşimde hep şey der ağzı bana yanakları sana benzesin yüzünde gözüne yer kalmasın der deli
Sağolasın canım yaparlar sağolsunlar herkes birşeyler örer eşim ailenin ilk çocuğu ve ilk torunu o yüzden özeniyorlar sanırım Allah razı olsun nasip olsun da herşey en güzeli olsun bebeklerimiz için inşallah
Ayy hayır kaşları bana benzemesin. Bizim tarafta en çok dayısının özelliklerini almasını tercih ederim. Zira iki kız kardeşiz ama güzelimiz erkek kardeşimizKaşlar yay gibi, gözler hafif çekik falan. Zayıflık olarak da teyze çok ideal. İşin garip tarafı eşimle hiç bir akrabalığımız hatta uzaktan yakından tanışıklığımız yok ama benim erkek kardeşimle benziyorlar birbirlerine :)
Valla biizmki tek oğlan, ilk torun falan ama.. Neyse işte herkesin düşüncesi, davranışı farklı. hep böyle zevkle devam etsinler inşallah.
Aminn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?