2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

bbilim

Nat.geo
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
7.047
18
158
Diğer
Merhaba güzel Şubat anneleri kaç haftadasınız kaç kilo aldınız
buradan paylaşalım

ben 12 haftamdayım henüz yarım kilo aldım çok şükür
tabi yiyemiyorum fazla bununda büyük etkisi var

evet sıra sizde sizler?

böyle konu açalım diye fikir sunacaktım benden önce davrandın

12. haftamdayım bende 500 gram aldım

yeme sıkıntım geçti çok şükür yumurta dışında az az sık sık sürekli yiyorum :78:

ayyy kilo almadım daha hatta başında 2 kg vermiştim öyle kaldım....mide bulantılarım bir geçsin kendimi kebapçıya atcam çok özledim....

kalp kalbe karşıymış bebeğim

senle nerdeyse aynı gidiyoruz ozaman bende halen yerken isteksizlik var çok sık kusmuyorum ama ara ara kusuyorum ben
sık sık ve az yersem sorun olmuyor ama çok yersem veya kendimi uzun süre (4 saatten fazla) aç bırakırsam vay halime oluyor

ayyy kilo almadım daha hatta başında 2 kg vermiştim öyle kaldım....mide bulantılarım bir geçsin kendimi kebapçıya atcam çok özledim....

o zaman kebapçılar düşünsün laurana
ben gebe olduğumdan beri hiç tavuk yemedim ya tavuk ve balık bana çok pis kokuyor bana :44:

aynen aynen valla

aç kalırsam da midem bulanıyor çok aşırı yersem kusuyorum.
benim kusmalarım da bitti sayılır sabah yine kustum çok fazla su içince de kusuyorum ben
ama bu halime şükür şimdi az az yavaş yavaş yiyebiliyorum

49 kiloyla hamile kaldım....3 kilo verdim...

sua n 12.haftamdayım ve 47 kiloyum.....bi kilo almışım.sanırım artık alıcammmm

Merhaba canlar Yazmazsam eksik kalırım.

10. Haftamdayım 700 gram almıştım 100 gramı geri vermişim yani şu anda 600 gram ile devam ediyorum.

Perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorcuğum :44:

o zaman kebapçılar düşünsün laurana
ben gebe olduğumdan beri hiç tavuk yemedim ya tavuk ve balık bana çok pis kokuyor bana :44:

hehehhe düşünsün o kebapçılar tabi yağlı müşteri geliyor maşallahım olacak inşallah da patlayana kadar yicem:))))) tavuktan ben de tiksindim yaa ama etten tiksinemiyorum eee nede olsa adanalıyım:))))

49 kiloyla hamile kaldım....3 kilo verdim...

sua n 12.haftamdayım ve 47 kiloyum.....bi kilo almışım.sanırım artık alıcammmm

11. haftamdayım 1 kg verdim yiyemiyorum

oh maşallah kızlar artık kiloları alırız üzülmeyin siz üçer beşer hemde

şimdi ben ne yapayım ağlayayım o zaman sizlerin doğuma giderkenki kilodan bile fazlayım 71,5kg idim şu an 68,5 kg.çook utanıyorum,umarım sonuna kadar tatlı şeylerden tiksinirimde çok almam.

62 kiloyum şu an 9.hafta hamile kaldığımda 64 kiloydum malum iştahsızlık

şimdi ben ne yapayım ağlayayım o zaman sizlerin doğuma giderkenki kilodan bile fazlayım 71,5kg idim şu an 68,5 kg.çook utanıyorum,umarım sonuna kadar tatlı şeylerden tiksinirimde çok almam.
neden utanıyorsun anlayamadım

şuanda kaç kilo olduğun değilde gebelik boyunca toplam kaç kilo alacağın önemli tüm gebeliğin boyunca
öyle değilmi ?

üstelik sen deneyimli bir annesin 2 yawrun vardı değilmi? çok çok normal bu kiloda olman lütfen kendine haksızlık etme

ayyy sen 2 çocuk annesi misin??? aman maşallah sana çok normal bu kiloda olman üzülme güzelim yaaa ben 58 kiloyum şuan boyum da 1.70 ve hedefim 72 kilo ile tamamlamak umarım çok kilo almam ve çatlamammm...

teşekkürler arkadaşlar moraliniz için ilk hamileliğime 57 kg.ile başladım.tatlı düşkünlüğü mahvetti beni.bunda enteresan şimdilik tatlıyla aram yok hep öyle devam eder umarım .akşamları göbeğim doğuma giden bayanlar gibi kocaman oluyor

ben de 10. haftadayım 1 kilo 300 gram almışım hiç almamam gerekiyomuş geçen gün biri söyledi ama o kadar su içiyorum belki suyun şişkinliğidir ne biliyim amaan ya alırsak alırız sonra veririz nolucak 60 dım şimdi 61,3 olmuşum

Merhaba kizlar benim hic kusma ve bulanti şikayetim olmadi ilk haftalar bazi şeylerden tiksindim şimdi o da geçti 12. Haftamdayim şu ana kadar 500 gram aldim umarim çok alnayiz..

Ben de zayıfladıkça korkuyorum bebiş gelişmiyo gibi geliyo doktora gideceğim günü iple çekiyorum ne alemde acaba diye.. Mümkün olsa eve bi ultrasın cihazı alıp bakıp duracağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…