böyle konu açalım diye fikir sunacaktım benden önce davrandın
12. haftamdayım bende 500 gram aldım
yeme sıkıntım geçti çok şükür yumurta dışında az az sık sık sürekli yiyorum :78:
ayyy kilo almadım daha hatta başında 2 kg vermiştim öyle kaldım....mide bulantılarım bir geçsin kendimi kebapçıya atcam çok özledim....
kalp kalbe karşıymış bebeğim
senle nerdeyse aynı gidiyoruz ozaman bende halen yerken isteksizlik var çok sık kusmuyorum ama ara ara kusuyorum ben
sık sık ve az yersem sorun olmuyor ama çok yersem veya kendimi uzun süre (4 saatten fazla) aç bırakırsam vay halime oluyor
o zaman kebapçılar düşünsün laurana
ben gebe olduğumdan beri hiç tavuk yemedim ya tavuk ve balık bana çok pis kokuyor bana :44:
49 kiloyla hamile kaldım....3 kilo verdim...
sua n 12.haftamdayım ve 47 kiloyum.....bi kilo almışım.sanırım artık alıcammmm
Merhaba canlarYazmazsam eksik kalırım.
10. Haftamdayım 700 gram almıştım 100 gramı geri vermişim yani şu anda 600 gram ile devam ediyorum.
Perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorcuğum :44:
11. haftamdayım 1 kg verdim yiyemiyorum
neden utanıyorsun anlayamadımşimdi ben ne yapayım ağlayayım o zamansizlerin doğuma giderkenki kilodan bile fazlayım 71,5kg idim şu an 68,5 kg.çook utanıyorum,umarım sonuna kadar tatlı şeylerden tiksinirimde çok almam.
şimdi ben ne yapayım ağlayayım o zamansizlerin doğuma giderkenki kilodan bile fazlayım 71,5kg idim şu an 68,5 kg.çook utanıyorum,umarım sonuna kadar tatlı şeylerden tiksinirimde çok almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?