2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Merhabalar 8+3 um.ben de 1.60 boyundayim.hamile kaldigimi ogrendigimde 63.8 kg dim simdi ise 65 kg im yani 1.2 kg aldim.ama bende ne bulanti ne tiksinme ne de istah artisi hicbir sey olmadi.

ya benim bu kilo işine canım sıkıldı bugün çok doktora ilk gittiğimde aç karnına tartılmıştım 58.8 çıkmıştı o günden beri evde sabahları aç karnına tartılıyorum 59,5 çıkıyorum ben de 700 gram almışım diye seviniyordum. bugün öğlendi randevum tok karnına gittim tabi zaten bağırsaklarda çok afedersiniz tembellik oluştu o yüzden tuvalete de çıkmamıştım 60.8 çıktım doktor da dikkat edin çok hızlı kilo alıyorsunuz dedi. kızmadı güldü adamcağız ama benim biraz canım sıkıldı. zaten bulantıdan dolayı gereken şeyleri yiyemiyorum hep kuru ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. o yüzden de kilo alıyor olabilirim tabi. aslında kiloları çok takmıyorum kafaya ama tabi gereksiz şekilde almamak lazım ne yapıcam bilmiyorum. et,tavuk,balıktan midem bulanıyor sağlıklı bişey yiyemiyorum ki uff

bende hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kg almışım haftaya kontrolde bakalım ne kadar aldım..mide bulantım olmadığı için rahatlıkla herşeyi yiyebiliyorum..

10. hafta için gayet iyi bi kilo artışı, 1 kilonun lafı olmaz

Kızlar ben de 58'le başladım şu an 54'üm !
İşin komiğin ilk gebeliğimde de hamile kaldığımda 58 kiloydum sonunda 74 olmuştum onda da aynen böyle ilk aylar yiyemeyip zayıflamıştım.
Ama bu sefer daha bi zayıfladım sanki

Ben çok zayıf bir insandım evlendim ne güzel tam 10 kilo aldım normal kiloma kavuştum diyodum 58,4 le hamile kaldım şimdi 55 kiloyum gittikçe kilo veriyorum çünkü hiçbirşey yiyemiyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor..Nolacak benim bu halim bilmem (

bende 1,63 boyundayım özelde ilk gittiğimde 63,5 kilo geldim sonra 63,9 olmuşum sağlık ocağına gittim 60 kilo geldim çok sevindim ama galiba tartı bozuktu :))))) doktor kilomu sorduğunda 60 dedim sizin burda öle çıkıyo özelde 63 çıktı dedim siz 60 olarak kayıtlara geçin dedim gülüyo kadınız haliyle 3 kilo kilodur ama vücut kendini belli etmeye başladı heryerim fışkırıyo azcık dikkat etsem iyi olcak ne bulursam yiyomm

demekki bu haftalarda kilo alandan çok kilo verenimiz varmış bunuda görmüş olduk
ben yarım kilocuk aldım sadece umarım tüm gebelik boyunca en çok 10nu görürüm totalde

bende 12. haftadayım 400 gr aldım.52 kiloydum.52.400 oldum çok az aldım ya alamıyorum.

kızlar bende 12. haftaya girdim 1 kilo verdim yemek yiyemiyorum bulantım var çünkü 3. ayımın bitmesini bekliyorum
bitticekmiş inşallah

Merhabaa...
Ben bugün tam 12. haftadayım.. 61 kiloyla hamile kaldım mide bulantısı yiyememe derken bugün 60 kiloya düşmüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…