2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

oooo sizler sanslısınız zayıfsınız bnm bulantı kusmam olmadı ılk zaman cok yedım ozmnda 2kılo fln aldım heralde smdı yıne sıkıntılı dgl hamılelıgım ama tabı yıyemıyorum ole cok tıksıntı var 10+2 yim dıyetısyene goruncem cnku bayagı alıcak gıbıyımmm

Son düzenleme:
Ben 11. Haftadayım mide bulantım çok nadir oldu oda acıktığım zamanlarda:) 52.2 kilo ile başladım hamileliğe şuan 53 kiloyum zaten ideal kilom 55 ti 65 e kadar yolu var fazlasını almam inşallah

Merhabalar. Ben de 49 ile hamile kaldım ama çok bulantı kusma oldu 2 kilo vermiştim şimdi 13. haftadayım ve 48.5 olmuşum. Çok iştahlı bir insan sayılmam ama anladım ki hamilelikte kilo almak çok kolay o yüzden yağ ve şekerden zayıf besin değeri yüksek şeyler yememiz gerekiyor. yağ ve şeker bebeğe hiç fayda sağlamadığı halde sadece annenin karın çevresinde birikiyormuş o yüzden bazılarında hamilelik daha ilk haftalarda belli olurken bazıları 4 aya yaklaştığı halde karnı pek çıkmıyor. bir de ben tavuk yiyemiyorum aklıma dahi getiremiyorum ama nerede okusam et tavuk balık hamilelikte olmazsa olmaz yazıyor tavuk da protein açısından zengin olduğu için. ben hamileliğimin sonuna kadar da yiyemeyebilirim inşallah bir sıkıntı olmaz

ben tavuğu 1 yıldır yemiyorum canım zaten yenecek gibi de değiller tavık mu yaratık mı belli değil..doğal bulursam yerim yoksa bebişe zarar..yani yemediğin daha iyi.. yetrince et yumurta balık vs.açığı kaptırsın inş..

tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 7 sene sonra Rabbime binlerce kez şükür..bebiş sağlıklı olsun da varsın gelsin kilolar hiç dert değil evi damı yiyebilirim:))

merhabalar.... bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım tedavi sırasında şuana kadar olabildiğim en yüksek kiloya ulaştım.62 kiloyla hamile kaldım bana göre çok fazla çünkü boyum 156.bulantı ve kusmalardan dolayı sürekli kilo verdim şuan 54 kiloyum yani toplam 8 kilo ve 13.haftadayım ne yalan söyleyeyim bi yandan sevindim ama mahvoldum o dönemde şuanda hala kusmalar devam ama o kadar değil bebekte şükürler olsun ki gayet iyi...

2 kilo 300 gram almışım vatana millete hayırlı uğurlu olsun

merhabalar;
toplamda 1kilo 300 gram aldım 60.6 ile başladım 61.9'um fakat bi ara 59.8 i görmüştüm
gerçekten de hamilelik benim bünyemde kilo yapıor anladım aldıklarımı da son 1 ayda aldım 13. haftamdayım

aha buldum varmis zaten boyle bi topik harikasiniz kizlar,

simdi benim durumum soyle ki, yaklasik 62.5 ile hamile kaldim,sonra bi ara 61 e kadar dustum, ama sonra hemen toparladim masallah.
bugunlerde 63.5 geliyorum, yani 1 kilo almisim bile, vatana millete hayirli olsun, daha sadece 10+4 uz.
bakalim nolcak en cok kilo alan ben olabilirim valla aranizda :18:

tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 7 sene sonra Rabbime binlerce kez şükür..bebiş sağlıklı olsun da varsın gelsin kilolar hiç dert değil evi damı yiyebilirim:))

selam canım bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaallah. bende 4 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım . ve tabi şimdiden 3 kilo aldım bile . seninle aynı fikirdeyim umurumda bile değil kilolarım yeterki bebişim sağlıklı olsun

63 kilo ile başladım şu an 12+5 teyim 58,7 kiloyum. midem yenin yeni düzelmeye başladı. sanırım bundan sonra almaya başlarım.

merhaba ben de şubat annesi olucam. 11 haftalığız. 56 ile hamileydim şimdi 54üm. pek yiyemiyorum midem bulanıyor. ilk defa bugün kahvatı yapabildim. bakalım biraz daha iyi gibiyim. ilk hamilelğimde çok rahattım şimdi oldukça zorlanıyorum. yine de şükür. allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

12 haftalığız :) 66 kilo ile başladım şu an 63 teyim :) bu tekrar toparlamış halim , ama şu mide bulantılarım bi geçsin varyaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…