Bu soğan olayını duymuştum benimki çatlak değilmi diyorsun ama çok acıyor ve kaşınıyor ya
Benim bu çatlak değilmidir acıyor ve kaşınıyor
Ben de ne zaman eklemiş dedim senin yazıyı görünce
Bu soğan olayını duymuştum benimki çatlak değilmi diyorsun ama çok acıyor ve kaşınıyor ya
Benim bu çatlak değilmidir acıyor ve kaşınıyor
Ben de ne zaman eklemiş dedim senin yazıyı görünce
Göğüs ucu çatlakları için en iyi çözüm 5-6ayva yaprağı yarın çay bardağı suda kaynatıp altını kaptınca içine zeytin yağı koyarak bi karışım hazırlanıyor.ve cok ii geliyor bebek emsede sıkıntı olmuyor sonuçt doğal bişey.arkadaşımın göğüs ucu neredeyse kopacaktı bunu uyguladık iyileşti.
Göğüs ucu çatlakları için en iyi çözüm 5-6ayva yaprağı yarın çay bardağı suda kaynatıp altını kaptınca içine zeytin yağı koyarak bi karışım hazırlanıyor.ve cok ii geliyor bebek emsede sıkıntı olmuyor sonuçt doğal bişey.arkadaşımın göğüs ucu neredeyse kopacaktı bunu uyguladık iyileşti.
bunu ablama söyleyeyim yaaa.kopacak nerdeyse göğsünün ucuGöğüs ucu çatlakları için en iyi çözüm 5-6ayva yaprağı yarın çay bardağı suda kaynatıp altını kaptınca içine zeytin yağı koyarak bi karışım hazırlanıyor.ve cok ii geliyor bebek emsede sıkıntı olmuyor sonuçt doğal bişey.arkadaşımın göğüs ucu neredeyse kopacaktı bunu uyguladık iyileşti.
Günaydın herkese :)
benimki çatlak gibi değil tam olarak.ucu böle yarık yarık duruyor
Benimki çatlak gibi değil tam olarak.Ucu böle yarık yarık duruyor
günaydın kuzummmmmgünaydın kızlar fazla yazamasamda sık sık takip ediyorum.
bende toplamda 3 kilo aldım bu aralar iştahım çok iyi hep bir şeyler yemek istiyorum nolcak halimiz:18:
morhipoda hangi markada var
benimde 2-3hafta önce aynısı olmuştu.resmen sızladı içime kadar.göğüsler büyüdüğü için oluyor cok normal ama bu karışımda zaten göğüs ucu yaraları için zeytinyağda tam bi çilt toparlayıcı olduğu için iiii gelir
benimde 2-3hafta önce aynısı olmuştu.resmen sızladı içime kadar.göğüsler büyüdüğü için oluyor cok normal ama bu karışımda zaten göğüs ucu yaraları için zeytinyağda tam bi çilt toparlayıcı olduğu için iiii gelir
kıyamam la sana
bez almaya başlayan varmı ? Bugün a101 e prima bezler 15.90 2 numar 3-6 kg 60 adet nasıl iyimi alıcam ben kaldıysa eğer
Deneyim bunu :26::26::26:
Öp kokla sarıl bana sevgiye ihtiyacım var
Lepi posta kutunu boşaltır mısın
bez almaya başlayan varmı ? Bugün a101 e prima bezler 15.90 2 numar 3-6 kg 60 adet nasıl iyimi alıcam ben kaldıysa eğer
gel buraya oyyyyy
zate benim üç çuçukum var sen bir,adally iki, m kemal üç
iyi ki de varsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?