2014 Şubat Anneleri

canım çatlaktır belkide bilmiyorum ki ben bende olmadı dedim
ben biraz yağlı cilde dahip biriyim birde belki ondandır

speedyim geçmiş ola güzelim, ben de şu blogcu slingomom var ya onun sitesinden madecassol-hematan karışımını duymuştum. bu ikisi de çok uygun fiyata eczanede satılıyor ve karıştırılıp sürülüyormuş.emzirirken bebeğin ağzının değdiği yere sürmek iyi olmaz belki ama şu anda sen emzirmiyorsun zaten, iyileştirmek için kullanabilirsin canım...

Göğüs ucu çatlakları için en iyi çözüm 5-6ayva yaprağı yarın çay bardağı suda kaynatıp altını kaptınca içine zeytin yağı koyarak bi karışım hazırlanıyor.ve cok ii geliyor bebek emsede sıkıntı olmuyor sonuçt doğal bişey.arkadaşımın göğüs ucu neredeyse kopacaktı bunu uyguladık iyileşti.

ayva ağacının yaprağını mı kaynatıyorsun canım?

Benimki çatlak gibi değil tam olarak.Ucu böle yarık yarık duruyor

bunu ablama söyleyeyim yaaa.kopacak nerdeyse göğsünün ucu
Günaydın herkese :)

gğnaydın tatlımmm

günaydın kızlar fazla yazamasamda sık sık takip ediyorum.
bende toplamda 3 kilo aldım bu aralar iştahım çok iyi hep bir şeyler yemek istiyorum nolcak halimiz :18:

morhipoda hangi markada var

benimki çatlak gibi değil tam olarak.ucu böle yarık yarık duruyor

benimde 2-3hafta önce aynısı olmuştu.resmen sızladı içime kadar.göğüsler büyüdüğü için oluyor cok normal ama bu karışımda zaten göğüs ucu yaraları için zeytinyağda tam bi çilt toparlayıcı olduğu için iiii gelir

günaydın kızlar fazla yazamasamda sık sık takip ediyorum.
bende toplamda 3 kilo aldım bu aralar iştahım çok iyi hep bir şeyler yemek istiyorum nolcak halimiz :18:

morhipoda hangi markada var
günaydın kuzummmmm
bendede durum aynı yaaaa.yemek yemeyi seviyorum

benimde kaşıntı oluyordu.çatlak kreminden sürdüğümden beri kaşıntısı geçti

bez almaya başlayan varmı ? Bugün a101 e prima bezler 15.90 2 numar 3-6 kg 60 adet nasıl iyimi alıcam ben kaldıysa eğer

Deneyim bunu :26::26::26:

kıyamam la sana

Öp kokla sarıl bana sevgiye ihtiyacım var

Lepi posta kutunu boşaltır mısın

Benim göbüş yaygın bi şekilde cıktı yemeklerden sonra yanlar cok ağrıyor.vazelinleniyorum sürekli yoksa yırtılıp içeriden bişey cıkacak gibi oluyorum..

bez almaya başlayan varmı ? Bugün a101 e prima bezler 15.90 2 numar 3-6 kg 60 adet nasıl iyimi alıcam ben kaldıysa eğer

benim bir bez dağım var :)

hepsini prima premium dan aldım.mendillerde var
iki tane 1 numara 50 lik
4 tane 2 numra 66 lık
4 tana 3 numara 80 lik
taksidi bitsin devam edicimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…