Sen neden artık sık gelmiyorsun :26::26::26:
Geçen gün orta yaş kadının biri başımda bekledi.Baya gittik yanındaki kadın omzuma vurdu yer ver diye ben hamileyim veremem teyze dedim tıkış tıkış otobüs kadın bana birdoğuracak hamile kalan sen varsın aman otur dediBende sokakta gezip iş çıkış saati otobüse bineceğinize biraz erken binin dedim Sabah 5 te kalkıp işe gelmişim yorulmuşum size yer veremem birde dedim Boşa demiyolar kadının düşmanı yine kadın diye o kadar oturan erkek var bana diyor kalk diye
Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii
guanydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür umarım sizdede yaramaz bişi yoktur
Geçen gün orta yaş kadının biri başımda bekledi.Baya gittik yanındaki kadın omzuma vurdu yer ver diye ben hamileyim veremem teyze dedim tıkış tıkış otobüs kadın bana birdoğuracak hamile kalan sen varsın aman otur dediBende sokakta gezip iş çıkış saati otobüse bineceğinize biraz erken binin dedim Sabah 5 te kalkıp işe gelmişim yorulmuşum size yer veremem birde dedim Boşa demiyolar kadının düşmanı yine kadın diye o kadar oturan erkek var bana diyor kalk diye
selam jackim hayırlı olsun neler aldınız bakalımGünaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii
Bende iyi gibiyim.Belim ağrıyor. Bilimcim sen bilirsin göğüs ucu çatlakları(çatlakmı denir bilmiyorum) şimdiden başlarmı? Benim göğüs ucum böle açık duruyor ve inanılmaz kaşınıyorKrem mi kullanmalıyım :26::26::26:
bazı kadınlar gerçekten insanı sinir hastası ediyor :26::26:
bütün gün geziyorlar akşamda yorulmuş olup otobüste uyukluyorlar
Az bile demişsin. Sen benim çektiğimi biliyo musun be kadın diye başlıcaktın ona. Kendi kızı olsa kaldırmaz ama. Biri kaldırmaya kalksa çemkirir daha. Töbe töbe neleri var yarabbim.
ayyyyy ne pişkin insanlar var ya
manyak kadın
bizim burdada var onlardan ama gebe bir kadından yer isteyecek kadar yüzsüzü olmaz bizim buralrda zaten açıkcası bizim buralarda yer verende çok oluyor
Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii
20 hafta bitio 4.5 kilokızlar kaç kilo aldınızzzz?
kızlar kaç kilo aldınızzzz?
Bende iyi gibiyim.Belim ağrıyor. Bilimcim sen bilirsin göğüs ucu çatlakları(çatlakmı denir bilmiyorum) şimdiden başlarmı? Benim göğüs ucum böle açık duruyor ve inanılmaz kaşınıyorKrem mi kullanmalıyım :26::26::26:
metrobüste 9 aylık kadına bile yer vermiyorlar , o hale geldik
geçen gün yaşadım. kadın doğurdu doğuracak artık zor nefes alıyor resmen.
metrobüsün sonundaki 8 koltukta 8 erkek ve 1 tanesi bile yerini vermedi
biri kitap okuyor bi kaç tanesi uyuyor biri telefonla ilgileniyor güyya..
günaydın canlar;
o erkekleri kaynar kazana atmalı:) ay çok sinirlendim şimdi
bizim ev de işe çok yakın ama o kadar trafik oluyor ki bu caddede, ara caddelerden anayola kaynayanlar yüzünden toplam 3-4 kilometrelik yolu bugün 20 dakikada gelebildim. bir de yağıış vardı tabii. bizim ofisteki sivrizekalardan birisi ne dese beğenirsiniz "sen bisikletle gelsene işe..." ötekisi de demez mi " yok hamileyken bisiklete binilmez, yürüyerek gel en iyisi" ...lan siz zekalar dağıtılırken neredeydiniz, te allaaam yaa...
3 kilo aldım şuanda
gögüs ucu çatlakları için lashinos mudur nedir ondan kullanacağız ama 38. haftadan sonra diye biliyorum .
butikbebeden bişeyler alacaktım kargo parası çıktı bu ne ya şimdi =?
hergün kargo ücretsiz değil miydi ?
3 kilo aldım şuanda
gögüs ucu çatlakları için lashinos mudur nedir ondan kullanacağız ama 38. haftadan sonra diye biliyorum .
butikbebeden bişeyler alacaktım kargo parası çıktı bu ne ya şimdi =?
hergün kargo ücretsiz değil miydi ?
vakitsizlik ve sıkıntı
ben de aşağıda yazdım bana da oğluna yer tutup kadının teki yer vermedi
hamileyim dedim ora dolu dedi gene
başka bi kadın verdi yer
sonrada bu musubet kadın 40 yaşlarında gezmeden döndüğü belli iki kişiye oğluyla yer verdiler
valla tutukluk yaşadım sanırım yoksa ben bilirdim diceğimi
sen iyi etmişin
ayy hadi ekle de biz de görelim
20 hafta bitio 4.5 kilo
5.aydayım toplam 3.5 aldım . İlk kızımda 10 kilo almıştım .
Aynen öyle.Ben beyazıttan biniyorum kapalı çarşıya alışverişe geliyolar tam iş çıkış saati akıllarına ev geliyor.Başına dikilip of pof diyorlar
Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?