2014 Şubat Anneleri

Az bile demişsin. Sen benim çektiğimi biliyo musun be kadın diye başlıcaktın ona. Kendi kızı olsa kaldırmaz ama. Biri kaldırmaya kalksa çemkirir daha. Töbe töbe neleri var yarabbim.

Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii

Hanimiş hanimişşşşş?

guanydın kızlar nasılsınız

biz iyiyiz çok şükür umarım sizdede yaramaz bişi yoktur

Bende iyi gibiyim.Belim ağrıyor. Bilimcim sen bilirsin göğüs ucu çatlakları(çatlakmı denir bilmiyorum) şimdiden başlarmı? Benim göğüs ucum böle açık duruyor ve inanılmaz kaşınıyor Krem mi kullanmalıyım :26::26::26:

ayyyyy ne pişkin insanlar var ya
manyak kadın
bizim burdada var onlardan ama gebe bir kadından yer isteyecek kadar yüzsüzü olmaz bizim buralrda zaten açıkcası bizim buralarda yer verende çok oluyor

Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii
selam jackim hayırlı olsun neler aldınız bakalım

taaa göğüslerinin ucumu çatlıyor aaa şaşırdım bende hiç olmadı göğsün normal heryeri çatlarda ucunu duymamışım ben
evet krem sürersin sanırım canım yada çatlak için ne kullanıyorsan o

birde belki duymuşsunuzdur yeri gelmişken söyleyeyim bende size ben oğlumda yaptım bunu ondan mı bilmem yoksa yapısalmı hiç göğüs çatlağım olmadı emzirirken yara olmadı

doğuma giderken bir soğan götürcen yanında bebek doğduğunda ilk emzirirken emzirmeden önce onu kesip suyunu sürcen hemen meme ucuna sonra bebeği emzircen öyle soğanlu falan demiyo kuzu zaten hiç bişicikte olmuyo çatlakta olmuyo

Günaydınn cümleten hamişlerr :))

herkes ciciler almaya başlamış.Ben fazla bir şey almıcam ama dayanabilirmiyim bilmiyorumm.Kızımdan kalan hiç giyilmemiş eşyaları çok var isteyipte giydiremediğim şeyler şimdi 2.kızıma nasip oldu

bazı kadınlar gerçekten insanı sinir hastası ediyor :26::26:
bütün gün geziyorlar akşamda yorulmuş olup otobüste uyukluyorlar

Aynen öyle.Ben beyazıttan biniyorum kapalı çarşıya alışverişe geliyolar tam iş çıkış saati akıllarına ev geliyor.Başına dikilip of pof diyorlar

Az bile demişsin. Sen benim çektiğimi biliyo musun be kadın diye başlıcaktın ona. Kendi kızı olsa kaldırmaz ama. Biri kaldırmaya kalksa çemkirir daha. Töbe töbe neleri var yarabbim.

Bu tartışmamızın bir kısmı sadece. Olay saçını başını yolarıma kadar geldi. Bende ben seninkini yolarım dedim Sokak kavgası gibi

ayyyyy ne pişkin insanlar var ya
manyak kadın
bizim burdada var onlardan ama gebe bir kadından yer isteyecek kadar yüzsüzü olmaz bizim buralrda zaten açıkcası bizim buralarda yer verende çok oluyor

Burası İstanbul.Yanımdaki bayanda ay teyzem kalkayım sen otur dedi durdu ama kalkmadı bana duyuruyor aklınca

vakitsizlik ve sıkıntı
ben de aşağıda yazdım bana da oğluna yer tutup kadının teki yer vermedi
hamileyim dedim ora dolu dedi gene
başka bi kadın verdi yer
sonrada bu musubet kadın 40 yaşlarında gezmeden döndüğü belli iki kişiye oğluyla yer verdiler
valla tutukluk yaşadım sanırım yoksa ben bilirdim diceğimi
sen iyi etmişin

ayy hadi ekle de biz de görelim
kızlar kaç kilo aldınızzzz?
20 hafta bitio 4.5 kilo

kızlar kaç kilo aldınızzzz?

3 kilo aldım şuanda

gögüs ucu çatlakları için lashinos mudur nedir ondan kullanacağız ama 38. haftadan sonra diye biliyorum .

butikbebeden bişeyler alacaktım kargo parası çıktı bu ne ya şimdi =?
hergün kargo ücretsiz değil miydi ?

günaydın canlar;

o erkekleri kaynar kazana atmalı:) ay çok sinirlendim şimdi

bizim ev de işe çok yakın ama o kadar trafik oluyor ki bu caddede, ara caddelerden anayola kaynayanlar yüzünden toplam 3-4 kilometrelik yolu bugün 20 dakikada gelebildim. bir de yağıış vardı tabii. bizim ofisteki sivrizekalardan birisi ne dese beğenirsiniz "sen bisikletle gelsene işe..." ötekisi de demez mi " yok hamileyken bisiklete binilmez, yürüyerek gel en iyisi" ...lan siz zekalar dağıtılırken neredeydiniz, te allaaam yaa...

mal deseydin ikisine de

canım hergün ücretsiz değil işte bazen kampanya yapıyorlar ücretsiz oluyor ama bu hafata başındna beri hergün ücretsizdi

bu arada morhipoda sezemom indirimde bakmak isteyen varsa gebe pantolonları ve üstler var hatta elbise var fiyatı oldukça uygun ihtiyacı olan varsa baksın derim

Son düzenleme:

kendim gibi birini arıyorum ama bulamıcam galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…