- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canım hergün ücretsiz değil işte bazen kampanya yapıyorlar ücretsiz oluyor ama bu hafata başındna beri hergün ücretsizdi
bu arada morhipoda sezemom indirimde bakmak isteyen varsa gebe pantolonları ve üstler var hatta elbise var fiyatı oldukça uygun ihtiyacı olan varsa baksın derim
Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.
Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.
güzelmiş canım yarın olur belki dediğin gibialmadım zaten acelesi yok hoşuma gittiği için alayım demiştim
belki yarın falan olursa kampanyası bitmemiş olur bakarım
bunu alcaktım
Eki Görüntüle 807386 Eki Görüntüle 807387
laynnn birinizde demiyorki jacko daha aldıklarını eklememiş diye
kızlar kaç kilo aldınızzzz?
Yükledim yükledim ahanda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...cin-hepimize-fikir-olsun-25.html#post31959882
2 kilo aldım henüz kuzum
canım hergün ücretsiz değil işte bazen kampanya yapıyorlar ücretsiz oluyor ama bu hafata başındna beri hergün ücretsizdi
bu arada morhipoda sezemom indirimde bakmak isteyen varsa gebe pantolonları ve üstler var hatta elbise var fiyatı oldukça uygun ihtiyacı olan varsa baksın derim
bbilimim günaydın,
aslında kurban bayramı için güzel bir elbiseye ihtiyacım var ama alışveriş sitelerinin hiç birine giremioz biz ofisten
belki bayram indirimi fln olur ilerde bir bakalım,
ben de bugün 2 sene önce aldığım bol kesim elbiselerimden birini giydim, modeli çok güzel hatta alırken" hamile kalırsam o zaman da giyerim" diyerek almıştım. çok güzel oldu en azından bu ay rahat rahat giyerim.
Kızlar günaydın.bende kızıma cici almayı cok seviyorum.bircok kişi daha cok erken alma desede dayanamıyorum cok güzel kıyafetler var.ama onlarda öyle alma dedikçe kızım allaha emante diyorum yinede aklımı cok kurcalıyor.
şişko spse şiko spse
canım bulursan bulan olursa banada bi haber verin ya:)
taaa göğüslerinin ucumu çatlıyor aaa şaşırdım bende hiç olmadı göğsün normal heryeri çatlarda ucunu duymamışım ben
evet krem sürersin sanırım canım yada çatlak için ne kullanıyorsan o
birde belki duymuşsunuzdur yeri gelmişken söyleyeyim bende size ben oğlumda yaptım bunu ondan mı bilmem yoksa yapısalmı hiç göğüs çatlağım olmadı emzirirken yara olmadı
doğuma giderken bir soğan götürcen yanında bebek doğduğunda ilk emzirirken emzirmeden önce onu kesip suyunu sürcen hemen meme ucuna sonra bebeği emzircen öyle soğanlu falan demiyo kuzu zatenhiç bişicikte olmuyo çatlakta olmuyo
3 kilo aldım şuanda
gögüs ucu çatlakları için lashinos mudur nedir ondan kullanacağız ama 38. haftadan sonra diye biliyorum .
laynnn birinizde demiyorki jacko daha aldıklarını eklememiş diye
şişko spse şiko spse
Benim bu çatlak değilmidir acıyor ve kaşınıyor
al çiçemmm.boşver onları
bbilimim günaydın,
aslında kurban bayramı için güzel bir elbiseye ihtiyacım var ama alışveriş sitelerinin hiç birine giremioz biz ofisten
belki bayram indirimi fln olur ilerde bir bakalım,
ben de bugün 2 sene önce aldığım bol kesim elbiselerimden birini giydim, modeli çok güzel hatta alırken" hamile kalırsam o zaman da giyerim" diyerek almıştım. çok güzel oldu en azından bu ay rahat rahat giyerim.
yok canım henüz yok ama oğlumda 7.ayımdan sonra beyaz şeffaf sıvı gelmeye başlamıştı göğsümden seninki direk sütmü şeffaf değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?