2014 Şubat Anneleri

almadım zaten acelesi yok hoşuma gittiği için alayım demiştim
belki yarın falan olursa kampanyası bitmemiş olur bakarım

bunu alcaktım

Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.

yok canım henüz yok ama oğlumda 7.ayımdan sonra beyaz şeffaf sıvı gelmeye başlamıştı göğsümden seninki direk sütmü şeffaf değilmi?

Kızlar günaydın.bende kızıma cici almayı cok seviyorum.bircok kişi daha cok erken alma desede dayanamıyorum cok güzel kıyafetler var.ama onlarda öyle alma dedikçe kızım allaha emante diyorum yinede aklımı cok kurcalıyor.

bbilimim günaydın,

aslında kurban bayramı için güzel bir elbiseye ihtiyacım var ama alışveriş sitelerinin hiç birine giremioz biz ofisten
belki bayram indirimi fln olur ilerde bir bakalım,
ben de bugün 2 sene önce aldığım bol kesim elbiselerimden birini giydim, modeli çok güzel hatta alırken" hamile kalırsam o zaman da giyerim" diyerek almıştım. çok güzel oldu en azından bu ay rahat rahat giyerim.

canım bulursan bulan olursa banada bi haber verin ya:)

al çiçemmm.boşver onları

Bu soğan olayını duymuştum benimki çatlak değilmi diyorsun ama çok acıyor ve kaşınıyor ya

3 kilo aldım şuanda

gögüs ucu çatlakları için lashinos mudur nedir ondan kullanacağız ama 38. haftadan sonra diye biliyorum .

Benim bu çatlak değilmidir acıyor ve kaşınıyor

laynnn birinizde demiyorki jacko daha aldıklarını eklememiş diye

Ben de ne zaman eklemiş dedim senin yazıyı görünce

şişko spse şiko spse

kız spsem dur üzülme ben varım senin gibi olan:)

ilk 12 haftada 5 kio almıştım hatırlarsınız...sonracıma yürüyüşe başladım, yogaya başladım, karbonhidratı azaltıp, tatlı vb. seylerin sadece tadına bakmaya başladım ve sonuç 8 haftada yalnızca 1 kilo aldım. yani 68 kilo ile başlayan hamilelik serüvenim 74 ile devam ediyor. hedef artık her ay 1-1,5 kilo almak.son ay da 2 kilo olabilir. ki normal olanı da bu zaten.

yalnız o ilk aldığım 5 kilo kollarıma, bacaklarıma ve göbeğime gitti, yani çok gereksiz kilolardı.hiç almasam çok iyiydi.bundan sonra hamile kalırsam kesinlikle en başından dikkat edeceğim.

Benim bu çatlak değilmidir acıyor ve kaşınıyor

ben doktora çatlak kremi sorduğumda bana kalçana , karnına ve gögüslerine sür demişti.
kalça kilo ile büyüyor , karın zaten bebekten genişliyor gögüste süt doluyor
seninkiler de ciddi büyüme var ise çatlama olabilir sancı çekmektense al krem sür ne kaybın olacak ki

öyle elbiseler güzel oluyor bende almıştım bi tane kurbana onu giycem şimdi inş. altınada bir kalın çorap alırım gebe çorabı
güle güle giy sende canım

SPSE morhipoda var elbise modeli bi tane ve oldukça işinizi görürmü bilmem ama sen işe gidiyorsun öğretmensin birde elbise lazım olabilir hoş maraşın ilçeleri genelde çok soğuk olur ama elbistan falansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…