2014 Şubat Anneleri

benim bir bez dağım var :)

hepsini prima premium dan aldım.mendillerde var
iki tane 1 numara 50 lik
4 tane 2 numra 66 lık
4 tana 3 numara 80 lik
taksidi bitsin devam edicimmmm

1 numara neden aldın hiç gerek yok
o genelde pramatüre bebekler için oluyor 2-5 kg arası sanırım

3-6 dan başlamak en iyisi ki onu bile en çok 2 paket kullanırsın tatlım
3 nolar boşa gitmez ama

Benim göbüş yaygın bi şekilde cıktı yemeklerden sonra yanlar cok ağrıyor.vazelinleniyorum sürekli yoksa yırtılıp içeriden bişey cıkacak gibi oluyorum..
benim de öyle oluo hatta kambur durasım gelio çok gerilmesin diye
ama hem kambur hem göbekli güzel olmicağından dikleşiom:)

gel buraya oyyyyy
zate benim üç çuçukum var sen bir,adally iki, m kemal üç
iyi ki de varsınızzzz

ben neyim iki gün az geldik unutulduk
benim bir bez dağım var :)

hepsini prima premium dan aldım.mendillerde var
iki tane 1 numara 50 lik
4 tane 2 numra 66 lık
4 tana 3 numara 80 lik
taksidi bitsin devam edicimmmm
maşallah maşallah
ben bezden başlasam heralde komik olur
önce giysi alayım da:44:
2 numara 3-6 alıyım dimi ilk etapta
aql bacım aklında kalcağına evde kalsın

3 nolar boşa gitmez ama

hayır tatlım premature 0 numara .1 numara 2-5 kilo

3 nolar boşa gitmez ama

Primanın 0 bedeni var prematüreler için :26::26: Yengem bir paket alsan iyi olur demişti bana 1 numara :44::44::44:

hayır tatlım premature 0 numara .1 numara 2-5 kilo

Primanın 0 bedeni var prematüreler için :26::26: Yengem bir paket alsan iyi olur demişti bana 1 numara :44::44::44:

tamam 2-5 kilo arasıda pramatüre sayılır allahtan bişi olmassa bebekleriniz 3 kiodan aşağı doğmaz
ama allah bilir tabide
hayır birde gıtlıkmı var onu anlamadım yani karar sizin bişi diyememde her bakkalda her markette bez yığını var zaten gerek olursa gidip almak zor değil gibime geliyor benim birde fiyatlar çokta inmiyor indiğinde ortalama aynı en çok 3-5 tl fark eder

Son düzenleme:
zemzem suyu ve hurma ile ilgili bilgisi olan varmı? Yeni doğan bebeğin ağzına 1 kaç damla zemzem damlatmak hurmayı ezip damağına sürmek sünnetmiş malum hac zamanı hacılar hazırlanıyor sipariş vericem hurmayı hem kendim hem bebişim için oğlumda hiç duymamış ve yapmamıştım kısmetse unutmazsam hastane çantamda hazır bulunduracağım, 7.aydan sonra hergün hurma yemeği düşünüyorum doğumu kolaylaştırıyomuş bu tarz bilgileri olan varmı?

tatlım çok uygun buldukça alıyorum
senin bu düşüncene göre bu kadar bebek alışverişi yapmanında mantığı yok.sonuçta elbise satan dükkanlara kıran girmiyor gidip alınabilir

Doğum sonrası masrafı azaltma çabası diyelim bizimki Benim açımdan öyle en azından.

ben oğlumda 2 no aldım iki paket birini kullandık birini yarım paket kullanabildim ancak gerisi boşa gitti sonra başka doğum yapmış birine verdim

o bakımdan dedim yani

tabi herkesin bebeğinin gelişimi bir dğeil
benim oğlum ayda 1,5 kilo alıyordu hatta ilk ayında 1800gr almıştı
40 günlükken 5800 grdı ssanırım

len sen ile ben ağır abiyiz :)

tatlım çok uygun buldukça alıyorum
senin bu düşüncene göre bu kadar bebek alışverişi yapmanında mantığı yok.sonuçta elbise satan dükkanlara kıran girmiyor gidip alınabilir

ona şöyle bakıyorum tatlım kalitelisini bulmak istediğin ürünü bulmak zor ama annene şurdan prima al desen gider alır gelir yani demek istediğim bu
ama tabi herkesin kendi tercihi sadece fazla alıp boşuna gitmesin diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…