hakettim de ondan
ben deesert bişi yazmadın be yavrum yani bence
canım sabah sabah bilgisayarcı sinirimi bozdu dün güya buraya gelmiş yukarda arıza varmış çıkmak istemiş bende yukarda kimse yok demişim
yukardakiler diyorki böyle böyle olmuş düpedüz iftira bilgisayarcı sırf üstünden atmak içn bana bok atıyor aradım bi dolu laf saydım sonrada diyorki ben öyle demedimki sizin yukardikelere diyor yalancı pislik
hayır iş yeriyle zaten sorunlarım var bunu yaşıyorum bazen bişi oluyor millet üzerinden atmak için biz bbilime dedik oldu valla şamar oğlanına döndüm burda bende ses etmiyorum zaten gidicem diye ama burama kadar geldi artık (bura alnım)
canım geçer inş. bendede vardı kanama alanı tam 11 haftada sonra geçti progestanıda 13.haftada bıraktım zaten seninkide geçecek inş. cute
Değişme o isim.senin gerçek ruhunu saklayan bir perde olarak kalsın
Yarın gece istanbul sınırları içine girerim nasipse kronikim buluşalım emme 3g ile hüznümün bazına bağlanalım kıyamam ya kıskandırmayalım sonra nispetin babasını yapar neye uğradığımızı şaşırırız :18:
benım satım 11 temuz ama doktora gore adetten once hamıle kalıp uzerıne gormusum ama bence onde gıdıyor benım oglumda onde gıdıyordu 15 gun 36 haftalık dogru cıgerlerı ıcın kuvezde hıc kalmadı sarılıktan kaldı benım cocuklar hayata tutunan cocuklar ınsallahsat ın nedir tatlım
ablam da daçok lekelenme olmuştu.yaşıda 39.progestan kullandı.biraz tansiyonunu düşürdü ama çok iyi geldi.endişe etme tatlım.endişeedilecek bişey olsaydı sana rapor verirdi
Ben yaşadım canım. Üstelik benim kanamam yoğun ve kanama alanı genişti. Progestan kullandım ve 10 gün yattım. Atlattık çok şükür..Sende bol bol dinlen kendini yorma. Hepsi geçer Allah 'ın izniyle.
öyle elbiseler güzel oluyor bende almıştım bi tane kurbana onu giycem şimdi inş. altınada bir kalın çorap alırım gebe çorabı
güle güle giy sende canım
SPSE morhipoda var elbise modeli bi tane ve oldukça işinizi görürmü bilmem ama sen işe gidiyorsun öğretmensin birde elbise lazım olabilir hoş maraşın ilçeleri genelde çok soğuk olur ama elbistan falansa
tatlım çok uygun buldukça alıyorum
senin bu düşüncene göre bu kadar bebek alışverişi yapmanında mantığı yok.sonuçta elbise satan dükkanlara kıran girmiyor gidip alınabilir
laaa nispet yapmam alaaaarım (ağlarım) boğazınızda kalır
Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.
laynnn birinizde demiyorki jacko daha aldıklarını eklememiş diye
nalçaklarrrrr :) ühüüüüüüüü
ayrıca bu özel mesajdaki 5 dk olayı da ayrı gerio beni
ayrıca linkerli bozup göndermesi de daha ayrı bi gerginlik sebebim.
ayrıca henüz kimse gelmedi tekim bu da çok can sıkıcı
yemek vakti gelsin pilizz
Değişme o isim.senin gerçek ruhunu saklayan bir perde olarak kalsın
Yarın gece istanbul sınırları içine girerim nasipse kronikim buluşalım emme 3g ile hüznümün bazına bağlanalım kıyamam ya kıskandırmayalım sonra nispetin babasını yapar neye uğradığımızı şaşırırız :18:
bence 1 paket 1 numara olmamlı ya cunku bebekelre buyuk bez kullanınca bacak araları acılıyor
benım hafatm buyuk degılmı bılım ya ne dersın o korkutuyor benı ınsallah benımde gecer allahın ızınıyle allahım
bu facew deki grubun linki ne bacılar
kk linki yiyip gösterio resmen ben nası bulcam onu
senin oğlun erken doğdu ama cute 35 haftalıkmıydın doğum yağtığında ?
yukarda yazdığım gibi benimde 11.haftada oldu bi lekem ve hemen gittim kesenin yanında kanama alanı var dedi
neden oldu bilmiyorum da öyle işte sonra bi daha lekede gelmedi zaten şükür geçti
yukarda yazdığım gibi benimde 11.haftada oldu bi lekem ve hemen gittim kesenin yanında kanama alanı var dedi
neden oldu bilmiyorum da öyle işte sonra bi daha lekede gelmedi zaten şükür geçti
ya balım sen neden eziyet ediyosun kendine....sağlıkla bi doğumunu yap da sonra toparlarsın kendini.....böyle üzme kendini ama yaaa
ttalım sen nasılsın?dün ne kadar çalıştın?ağrın geçti mi?
kız spsem dur üzülme ben varım senin gibi olan:)
ilk 12 haftada 5 kio almıştım hatırlarsınız...sonracıma yürüyüşe başladım, yogaya başladım, karbonhidratı azaltıp, tatlı vb. seylerin sadece tadına bakmaya başladım ve sonuç 8 haftada yalnızca 1 kilo aldım. yani 68 kilo ile başlayan hamilelik serüvenim 74 ile devam ediyor. hedef artık her ay 1-1,5 kilo almak.son ay da 2 kilo olabilir. ki normal olanı da bu zaten.
yalnız o ilk aldığım 5 kilo kollarıma, bacaklarıma ve göbeğime gitti, yani çok gereksiz kilolardı.hiç almasam çok iyiydi.bundan sonra hamile kalırsam kesinlikle en başından dikkat edeceğim.
sezemom canımbilim morhipoda hangi kampanya acaba canım
bbilimim bi sey sorucam,
bebenin doğum ağırlığı annenin beslenmesiyle mi alakalı yoksa annenin-babanın genetik yapısıyla mı? (tabii zamanında doğum olursa) ?
ben yıllardır muzdaripim reflüden.hamile olunca ilaçlarımıda bıraktım..düşün artık halimiben midem boğazım yandığı zaman saraçoğlunun tavsiyesi üç yudum soğuk süt içiyorum gerçekten rahatlatıyor..yanma tekrarladıkça üç yudum soğuk süt ama ne eksik ne fazla olmasın.inşallah sendede işe yarar..
sağol canım eşimde biraz önce aradı senin dediğini söyledi bugün denicem inşallah yanmaz. sanada geçmiş olsun canım. hamilelikte ne zormuş ya vallahi anaların hakkı ödenmez diyolar ya çok doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?