2014 Şubat Anneleri

hakettim de ondan

ben dee sert bişi yazmadın be yavrum yani bence

sağol tatlım yazmadım belkide işte hepimiz gebeyiz basity şeylere kırılıyoruz bazen belki öyle olmuştur dedim

ayrıca benim birilerini pataklayasım var bu iş yerinde

isyanımvar ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benım hafatm buyuk degılmı bılım ya ne dersın o korkutuyor benı ınsallah benımde gecer allahın ızınıyle allahım

laaa nispet yapmam alaaaarım (ağlarım) boğazınızda kalır

sat ın nedir tatlım
ablam da daçok lekelenme olmuştu.yaşıda 39.progestan kullandı.biraz tansiyonunu düşürdü ama çok iyi geldi.endişe etme tatlım.endişeedilecek bişey olsaydı sana rapor verirdi
benım satım 11 temuz ama doktora gore adetten once hamıle kalıp uzerıne gormusum ama bence onde gıdıyor benım oglumda onde gıdıyordu 15 gun 36 haftalık dogru cıgerlerı ıcın kuvezde hıc kalmadı sarılıktan kaldı benım cocuklar hayata tutunan cocuklar ınsallah
korkuyorum bılıyormusun huzunbaz buyudu haftam Allah kotu yazılar yazmsın cok alıstım ona
Ben yaşadım canım. Üstelik benim kanamam yoğun ve kanama alanı genişti. Progestan kullandım ve 10 gün yattım. Atlattık çok şükür..Sende bol bol dinlen kendini yorma. Hepsi geçer Allah 'ın izniyle.

ay ınsallahh prolet ben sana usg resmını eklesem kanama alannını gostersem cok korktum gorunce kesenın dıbınde hemen gercı oylemı oluyor bılmıyorum ben calısıyorum rrapor vermedı
ama oturuyorum sureklı yerımden sadece tuvalet ıcın kalkıyorum

sağol canım bir bakayım bende

tatlım çok uygun buldukça alıyorum
senin bu düşüncene göre bu kadar bebek alışverişi yapmanında mantığı yok.sonuçta elbise satan dükkanlara kıran girmiyor gidip alınabilir

güzelim hepiniz kendinize göre haklısınız,

burada bazılarımız ev hanımı, bazımız çalışıyor, bazımız doğumdan sonra çalışmayacak. doğumdan sonra çalışmayacaklar şimdiden bebeğin ihtiyaçlarını alıyor ki sonradan sıkıntı yaşamamak adına. eşlerden kredi kartı istemek ya da para istemek bazen zor oluyor:)

mesela ben de öğlen yemeği için verilen multineti ileride bebek bezi almak için kullanmıyorum. yani herkes kendine göre birtakım hesaplar yapıyor, kolayına nasıl gelirse öyle davranıyor.

ust kısımında kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor doktor hersey olabılır kan kuruyup yapısabılır dedı
benım anlamadıgım bu kanama alanı ıllada kanayacakmı yanı?
hıc nalamıyorum bu ıslerden

Kızlaar sütü gelen varmı benim geliyor 2 haftadır dr normal dedi inşallah doğumdan sonrada devam ederr.

ana erken değilmi yahu benim bildiğim 7 ayda başlar süt damlamaya :26:

laynnn birinizde demiyorki jacko daha aldıklarını eklememiş diye

alıntı yaptım bekliyodum jacko aldıklarını eklememiş

Günaydın hanımlar

Bugün güne çok güzel başladım bulantısız halsizlik yok gaz yok galiba o hamileliğin balayına yeni geçmiş bulunuyorum

bide benimde hiç çatlıcak gibi durmuyo hiçbiyerim yinede alıp başlasammı kreme kararsız kaldım kullanasam çatarmı ki

bu facew deki grubun linki ne bacılar
kk linki yiyip gösterio resmen ben nası bulcam onu

nalçaklarrrrr :) ühüüüüüüüü

ayrıca bu özel mesajdaki 5 dk olayı da ayrı gerio beni
ayrıca linkerli bozup göndermesi de daha ayrı bi gerginlik sebebim.
ayrıca henüz kimse gelmedi tekim bu da çok can sıkıcı

yemek vakti gelsin pilizz

Bu kadar gerileceğini bileydim atmazdım mesaj filan

kıskansın kıskansın. Bişeycik yapamaz kızımı vermem sonra ona

bence 1 paket 1 numara olmamlı ya cunku bebekelre buyuk bez kullanınca bacak araları acılıyor

senin oğlun erken doğdu ama cute 35 haftalıkmıydın doğum yağtığında ?

benım hafatm buyuk degılmı bılım ya ne dersın o korkutuyor benı ınsallah benımde gecer allahın ızınıyle allahım

yukarda yazdığım gibi benimde 11.haftada oldu bi lekem ve hemen gittim kesenin yanında kanama alanı var dedi
neden oldu bilmiyorum da öyle işte sonra bi daha lekede gelmedi zaten şükür geçti

36+4 gunluk dogdu canım 3 kılo dogdu 2.500 kıloya dustu 6 gun sonra bız kullanmaya basladık bezı hastaneden o zaman cıkmıstık yenıdogan oluyor dımı bezler
valla bende o tarz seylerı alıcam dougmdan sonra sıkıntılı gunler bızı beklıyor olacak ama ınsallah rabbım o gunlerı nasıp etsın

anladım canım benım bugunde bıraz bıraz devam eıdyor gecede bıraz gelmıs ınsallah hersey yoluna gırer sızınkıler gıbı

bbilimim bi sey sorucam,

bebenin doğum ağırlığı annenin beslenmesiyle mi alakalı yoksa annenin-babanın genetik yapısıyla mı? (tabii zamanında doğum olursa) ?

ya balım sen neden eziyet ediyosun kendine....sağlıkla bi doğumunu yap da sonra toparlarsın kendini.....böyle üzme kendini ama yaaa

ttalım sen nasılsın?dün ne kadar çalıştın?ağrın geçti mi?

bacım bugün gidicem gene okula ama sabahtan boştumya çok şükür dinlenebildim dünki 12 st in üstüne böle oluyor önceki gün kadar kötü olmadım çok şükür.inşalalh okulda bir kaç haftaya konuşucam müdürle biraz zamanı esnetmemem lazım.
kilo konuusnda çok üzgünüm ama olan oldu artık napayım bundan sonra daha dikkatli olabilirim inşalalh.

bilim morhipoda hangi kampanya acaba canım

bilim morhipoda hangi kampanya acaba canım
sezemom canım
bbilimim bi sey sorucam,

bebenin doğum ağırlığı annenin beslenmesiyle mi alakalı yoksa annenin-babanın genetik yapısıyla mı? (tabii zamanında doğum olursa) ?

bu sorunun cevabını bende bilmiyorum tatlım ya
ama bebeğin fazla iri olması annede ilerde şeker olabileceğini gösteriyor bunu biliyorum sadece

benim oğlum 3600 gr doğdu bende iri doğmuşum mesela belki onun etkisi vardır
görümcem 4100 ge doğurdu kızını ama kızı ayda 500 grdan fazla kilo almadı sütü yaramadı onun mesela birde görümcemde şekere yatkınlık var annesi babası dayısı teyzesi hep şeker hastası doktor ona ilerde sendede çıakbilir demiş

sağol canım eşimde biraz önce aradı senin dediğini söyledi bugün denicem inşallah yanmaz. sanada geçmiş olsun canım. hamilelikte ne zormuş ya vallahi anaların hakkı ödenmez diyolar ya çok doğruymuş

bu üç yudum soğuk süt olayını bende duydum ama denemesim evde olduğumda deneyeyim bakalım

kelebekim dur daha ne ki asıl zorluk doğduktan sonra başlıyor özellikle bebeğine bişi olur korkusu varya o anneliğin en ağır yükü işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…