Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım maalesef 3.30 a kadar oturdum içime bir sıkıntı oturdu resmen halada devam ediyor sinir oluyorum bebek büyüdükçe daha zor olacak daha zor nefes alacaz napcam şimdiden kara kara düşünüyorum
8 yl falan oldu benim
kendi katımdaki arkadaşlarım çok iyi sağolsunlar ama dengesiz çok bizim burada ya
aslında planım şu 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz verirse dönerim ama yok vermezse kendisi çıkarır zaten
kendim istifa etmeyi düşünmüyorum
Sağol canım ama bana sanki 2 hafta önce falan daha iriydi gibi geldi. Kıyafetten herhalde. Zaten alışveriş merkezinde aynalı yerlerden geçerken bikaç adım geri gidip bi daha bakıyorum bu ben miyim diye
[/B]
Bizimkilerin öyle uzun tatillere alerjisi var. ya arife gününü ya da sonraki cumartesini illa birinden birini gaspederler. Ben bir şekil yapmayı planlıyorum bakalım. Olmadı rapor alıcam.bu özel hastane devlet hastanesini farkını bende ilk kez duydum :26::26::26::26:
siz bayramda çalışacakmısınız ki ???
Teşekkür ederim canım, göbüş mevzusuna gelince inan ki az bir görünsün o zaman hevesle hemen ekliycem şimdi ortada bişiy yok nerede saklanıyor ben de merak ediyorum, hani hala eski pantolonlarım oluyor hatta bol geliyorlar. İşyerinde bilmeyen, duyunca inanmayan insanlar var öyle diyim yani.sincap34 üm o negüzel bir kızın var yaa
göbüşkonu ekle bir ara
Sağol canım ama bana sanki 2 hafta önce falan daha iriydi gibi geldi. Kıyafetten herhalde. Zaten alışveriş merkezinde aynalı yerlerden geçerken bikaç adım geri gidip bi daha bakıyorum bu ben miyim diye
Sağol canım
Valla 2-3 gündür görüyorum ben bu kabusları. Dün gece habire yokuş çıktım pis sular falan gördüm. Yokuş iyi ama pis su kötü. Allah'ım hayra çıkarsın..:26:
Bizimkilerin öyle uzun tatillere alerjisi var. ya arife gününü ya da sonraki cumartesini illa birinden birini gaspederler. Ben bir şekil yapmayı planlıyorum bakalım. Olmadı rapor alıcam.
Teşekkür ederim canım, göbüş mevzusuna gelince inan ki az bir görünsün o zaman hevesle hemen ekliycem şimdi ortada bişiy yok nerede saklanıyor ben de merak ediyorum, hani hala eski pantolonlarım oluyor hatta bol geliyorlar. İşyerinde bilmeyen, duyunca inanmayan insanlar var öyle diyim yani.
Bizimkilerin öyle uzun tatillere alerjisi var. ya arife gününü ya da sonraki cumartesini illa birinden birini gaspederler. Ben bir şekil yapmayı planlıyorum bakalım. Olmadı rapor alıcam.
Teşekkür ederim canım, göbüş mevzusuna gelince inan ki az bir görünsün o zaman hevesle hemen ekliycem şimdi ortada bişiy yok nerede saklanıyor ben de merak ediyorum, hani hala eski pantolonlarım oluyor hatta bol geliyorlar. İşyerinde bilmeyen, duyunca inanmayan insanlar var öyle diyim yani.
Gunaydin hanimlar.baktim gobusler konmuş bende koyayim dedim 17+2 haftalik ikizlerim.en basindan beride 4,5 kilo aldim.
Eki Görüntüle 811794 Eki Görüntüle 811795
ay maşallah onlara yaaa
canım senin kanaman tamamen kesildimi ? şuan daha iyisindir inş.
cinsiyetler konusunda bir gelişme varmı peki ?
Gunaydin hanimlar.baktim gobusler konmuş bende koyayim dedim 17+2 haftalik ikizlerim.en basindan beride 4,5 kilo aldim.
günaydın canlarım çok şükür ağrılarım azaldı yatmaya devam .bu arada bişi farkettim kızlar yahu bu benim nazlı oğlum ilk günden beri beni korkuta ağlata resmen yaşlanmışım yahu saçlarım acaip beyazlamış yüzüm çökmüş eee ağla ağla biyere kadar:) artık daha tevekküllü davranıcam inşalalh hereşy düzelecek sonuçta kadere inanıyorum ve ben ne yaparsam yapayım bu değişmeyecek
senin iş stersli birileriyle uğraşmak zor hele bu aşamada dahada zor haklısın açıkcası ben olsam bende çekemezdim canım
şuan bile çekmek zor geliyor bana ama mecbur hissediyorum ben kendimi ya sabır çekiyorum her gün ama benimde elimde olsa durmam
Maşallah canım yaaa... Bende göbekten eser yok biz kızımla saklambaç oynuyoruz resmen.
Teşekkür ederim bilimcim bu görüntüyü yakalayana kadar doktoru epey uğraştırdı bi de, yüzünü göstermiycekmiş...
Eyoooo... yaşasın tatil ama biz sanırım o kadar uzun tatil yapmıycaz. :2:
bu özel hastaneden alınan rapor ile devlet hastanesinden alınan rapor farkını ilk defa duydum canım yaaa... Şaştım kaldım şimdi.
Benzer memnuniyetsizlikler bende de var, birsürü insanın iş yükü omuzumda, ama şu anda çalışmamak gibi bir şansım yok taksitlerimiz var. Hele bir de doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyorum desem hemen çıkış yaparlar... Taksitleri de maalesef öpücükle ödeyemiyoz kiii:44:
bu arada Kronikim, yakın bölgedekiler olarak eylülde görüşelim demiştik Laurana ile, o bir düzelsin de bir şekil yapalım artık diyorum.
bol bol yat dinlen spse inş. herşey düzelecek şubatta doğurdum diye yazacaksın burayagünaydın canlarım çok şükür ağrılarım azaldı yatmaya devam .bu arada bişi farkettim kızlar yahu bu benim nazlı oğlum ilk günden beri beni korkuta ağlata resmen yaşlanmışım yahu saçlarım acaip beyazlamış yüzüm çökmüş eee ağla ağla biyere kadar:) artık daha tevekküllü davranıcam inşalalh hereşy düzelecek sonuçta kadere inanıyorum ve ben ne yaparsam yapayım bu değişmeyecek
Evet canim cok şükür kanama fln yok ama yinede dikkat ediyorum kendime.cinsiyetleri bir kiz bir erkek olucak Allahin izniyle.
Ohhh maşallah hem oğluna hem kızına hemde sana
oyyyyyy ikizlerine kurbannn.çok güzel görünüyorsunuzzz hep beraberrr
Kızlar Şubat anneleri topiğinde cinsiyet yanılması çok oldumu kesin erkek diyip sonraki kontrolde kız çıkan yada tam tersi kızdan erkeğe dönen varmı aranızda( benimkii bitmek bilmeyen kız bebek umudu:)
bol bol yat dinlen spse inş. herşey düzelecek şubatta doğurdum diye yazacaksın buraya
hayırlısıyla doğumunu yaparsın inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?