2014 Şubat Anneleri

bol bol nefes egzersizi yap canım, burundan alıp biraz tutuyorsun ve ağızdan yavaş yavaş veriyorsun. önce diyafram yani karın daha sonra ciğerler havayla doluyor, ilk olarak karındaki nefesi boşaltıyorsun en son da ciğerdekini. bir süre sonra çok derin nefesler alıyorsun. bunu yatmadan önce yaparsan güzel bir uyku çekersin...bize de yoga dersinde buna benzer nefes egzersizleri öğretiyorlar...

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Benim 2 senem olmasına rağmen istifa etmem haklarımı yakmam diyorum. Senin yerinde olsam ve çalışmayacak olsam, ne yapar eder kendimi kovdururdum herhalde

Benim merak ettiğim 2 ay esnek çalışma hakkımız 6 ay ücretsiz izin kullanırsak da devam ediyor mu acaba?

Sağol canım ama bana sanki 2 hafta önce falan daha iriydi gibi geldi. Kıyafetten herhalde. Zaten alışveriş merkezinde aynalı yerlerden geçerken bikaç adım geri gidip bi daha bakıyorum bu ben miyim diye

[/B]

kıyafet çok farkettiriyor dün giydiğim elbise ile bende öyle oldum ne zaman büyüdü karnım diye düşündüm durdum
eve gelip eşortman giyince rahatladım

bu özel hastane devlet hastanesini farkını bende ilk kez duydum :26::26::26::26:

siz bayramda çalışacakmısınız ki ???
Bizimkilerin öyle uzun tatillere alerjisi var. ya arife gününü ya da sonraki cumartesini illa birinden birini gaspederler. Ben bir şekil yapmayı planlıyorum bakalım. Olmadı rapor alıcam.

sincap34 üm o negüzel bir kızın var yaa
göbüşkonu ekle bir ara
Teşekkür ederim canım, göbüş mevzusuna gelince inan ki az bir görünsün o zaman hevesle hemen ekliycem şimdi ortada bişiy yok nerede saklanıyor ben de merak ediyorum, hani hala eski pantolonlarım oluyor hatta bol geliyorlar. İşyerinde bilmeyen, duyunca inanmayan insanlar var öyle diyim yani.

aminnnn kuzummm yaaa.

buralarda ol da bekleriz biz göbüşkonu :)

canım neden rapor alıyorsun ki bi gün rahatsızım deyip gitmesen olmazmı boşuna maaşında kaestirme bence rapor alıp

günaydın canlarım çok şükür ağrılarım azaldı yatmaya devam .bu arada bişi farkettim kızlar yahu bu benim nazlı oğlum ilk günden beri beni korkuta ağlata resmen yaşlanmışım yahu saçlarım acaip beyazlamış yüzüm çökmüş eee ağla ağla biyere kadar:) artık daha tevekküllü davranıcam inşalalh hereşy düzelecek sonuçta kadere inanıyorum ve ben ne yaparsam yapayım bu değişmeyecek

ay maşallah onlara yaaa
canım senin kanaman tamamen kesildimi ? şuan daha iyisindir inş.
cinsiyetler konusunda bir gelişme varmı peki ?

Evet canim cok şükür kanama fln yok ama yinede dikkat ediyorum kendime.cinsiyetleri bir kiz bir erkek olucak Allahin izniyle.

Kızlar Şubat anneleri topiğinde cinsiyet yanılması çok oldumu kesin erkek diyip sonraki kontrolde kız çıkan yada tam tersi kızdan erkeğe dönen varmı aranızda( benimkii bitmek bilmeyen kız bebek umudu:)

Hadi hayırlısı canım yavaş yavaş hersey yoluna giricek yeterki sen hep pozitif düşün Rabbim nasib ettikten sonra hic birsey olmaz insallah.dun haberlerde gordum genc kızlar ceyizlik icin yun yikayip dovuyorlar derede byz gibi suda dedim biz corapsiz gezsek usutmeden cocugumuz olmaz onlar nelerle ugrasir agir kaldirmasi usutmesi ama bakarsin evlenince 5cocuk 10 cocuk dogurur.hamileykende birsuru agir isi yapar dogurana kadar masallah turp gibide ne cocuga ne anneye bisey olmaz.bizim pimpirikliligimizden geliyo hep basimiza.

Evet maalesef çok stresli.Çok gerginim zaten birde müşterilerin istekleri çok geriyor Birde çok düzensiz.Tek olduğum için gidip dinleneyim lüksüm yok.Bazen öğle yemeğimi yemem 2 yi buluyor

Görüşelim artık evet.Laurana kendini iyi hissettiğinde görüşebiliriz bana uyar.

Bizimde ev kredimiz var ama biraz kendimizi sıkarsak öderiz gibi görünüyor eşimin maaşıyla. Ayarlayalım laurana iyi

bol bol yat dinlen spse inş. herşey düzelecek şubatta doğurdum diye yazacaksın buraya
Evet canim cok şükür kanama fln yok ama yinede dikkat ediyorum kendime.cinsiyetleri bir kiz bir erkek olucak Allahin izniyle.

hayırlısıyla doğumunu yaparsın inş. canım

Kızlar Şubat anneleri topiğinde cinsiyet yanılması çok oldumu kesin erkek diyip sonraki kontrolde kız çıkan yada tam tersi kızdan erkeğe dönen varmı aranızda( benimkii bitmek bilmeyen kız bebek umudu:)

spseya kız dediler erkek çıktı başkada bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…