2014 Şubat Anneleri

ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya

jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben

lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?

teşekkürler kızlar...ben dönence araştırayım en iyisi....

Bugün herkesler kötü uyandı sanırım.
Bende bende..

günaydın hatunlar,

biz de eşimle 5.30 civarı uyandık ve aşağıdakilerin sıpasının gürültüsünden uyuyamadık bir daha. eşim erkenden gitti işe. ben de döne döne yarı uykulu yarı uyanık uyumaya çalıştım. bugün de doktor kontrolüm var, haydi hayırlısı bakalım

ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya

e bebeğin sitesinde yazıyordu dün çamlıcamıymı başka bir yermiydi ordaki mağazalarında deppo açıcaklarmış stokları bitirmeye çok uygun fiyatlar diyordu dün gördüm daha orda fiyatların çok çok uygun olacağına eminim

jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben

lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?

canım boyu 90 cm kadar en azından 6 7 ay yatar sallanabilio hafifmiş ve küçük
ben böyle bişi salona falan da kolayca götürebilmek için istiyorum bambam beşik diyede geçio
gg den bakabilirsin 80 lira bişi zaten en ucuzu

canım günaydın, böbreğinin ağrıdığından eminsen bir idrar testi yaptır derim.bazen de idrarımızın rengi, duruluğu ve kokusundan anlayabiliriz sıkıntı olup olmadığını, çok geçmiş olsun.

yanllış alıntılamışım yaaaa
KRONİK SENİN GÖBEĞİ ALINTILAMIŞTIM GÜYAAAAAAAAAAAAAA

bende şimdi gördüm bunu maşallah kronik sen bizden hafta olarak gerisin ama maşallah göbeğin hiç te öyle demiyor

Son düzenleme:

canım işine karışmak gibi olmasında 6-7 ay kısa bir süre sonra başka bir ürüne ihtiyaç duyabilirsin
iyi düşün derim bunu

MAŞALLAH SİNCAP BUNU ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK TATLI KIZIN MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…