dönenceler epey pahalıymış biz e bebekte baktık hafta sonu 200 TL bile var dedim ne oluyor hiç öyle beklemiyordum
araştır sen bak ona göre karar versin
sağol canım şimdi ona çiçek bakıyorum işyerine yollayım dedimama düzgün bişey bulamadım hala
lcw harika ürünelr var ama artık bakmıyorum ev kıyafet doldu taştı
dönenceler epey pahalıymış biz e bebekte baktık hafta sonu 200 TL bile var dedim ne oluyor hiç öyle beklemiyordum
araştır sen bak ona göre karar versin
sağol canım şimdi ona çiçek bakıyorum işyerine yollayım dedimama düzgün bişey bulamadım hala
lcw harika ürünelr var ama artık bakmıyorum ev kıyafet doldu taştı
jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben
lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?
geçmiş olsun caım kendini yorduysan olabiliomuş doktorum öyle demişti geçmezse ya da sık tekrarlarsa dikkatli olup doktora gitmen gerek
pis adam:) 20 lirayı laf etmiş
nette var aslında 195 e gördüm mophipo muydu neydi istiosan öyle alabilirsin
ben ce çok gerekli değil alt açma aparatı dönencede eklenebilir bişi ama ek maliyet tabi
Eki Görüntüle 811770
ben de odaya küçük bişi baıyorum ucuzda olsun istiyorum bi sitede buna benzer bi beşik önermişler
ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya
Bugün herkesler kötü uyandı sanırım.
Bende bende..
ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya
Canım sen benim düşünceli kızımı kaçırdın galibammm....
ay ben o göbeği severim ama yaaaa.... Canım Maaşallah ne güzel olmuş öyle...
aynen öyle denk gelirsen ancak uyguna bişey buluyorsun
jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben
lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?
günaydın kızlar dün akşam şiddetli bir kramp girdi kasıklarıma böbreğim de ağrıyordu 2 gündür ondan mı acaba şimdi daha iyiyim ama dün çok korktum bebeğimin hareketini hissedene kadar uyumadım
canım boyu 90 cm kadar en azından 6 7 ay yatar sallanabilio hafifmiş ve küçük
ben böyle bişi salona falan da kolayca götürebilmek için istiyorum bambam beşik diyede geçio
gg den bakabilirsin 80 lira bişi zaten en ucuzu
Kızlaaaarrr....
Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.
haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...
Eki Görüntüle 811066
bende şimdi gördüm bunu maşallah kronik sen bizden hafta olarak gerisin ama maşallah göbeğin hiç te öyle demiyor
Ama benim bebişin büyümesi 6 gün önden gidiyorYani şu an 19. haftayı bitirmeye 1 günü var
MAŞALLAH TATLIM
EKİM AYI GELİYOR DİYE SEVİNİYORUM YA TATİL OLACAK BİR HAFTA İŞE GELMİCEZZZZZZZZZZ
bende seviniyorum bayram seyran çabuk geçer ekim sonuda işten ayrılırım inşallah
kesinmi düşüncen iş yerine söyledinmi onlar ne dedi bu konuda ?
söyledim haberleri var.ekim sonu rapor alıp doğum izni başlayana kadar raporlu görüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?