2014 Şubat Anneleri

allah tüm erkekleri üç aşağı beş yukarı aynı yaratmışş bendede benzer model var

yuh be kardeşim oku oku bitiremedim:) amma çok yazmışsınız:)

güzelim görmedim mesajını yoksam cevap vermezmiyim sana....rabbim kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah ama başka topiklerde 32. haftada olup hala plesentası aşağıda olan ama doktorun takma kafana çıkar o dediği durumları okudum inşallah çıkar.
kız bumu göbek maşallah sanabende bunun iki katı varbide başka hiçbiyer değil karnım fırlamış dışarıya çok komik görünüyorum
hehe ben kendimi kurbaaa gibi hissediyorum hatunnn

kızımmmmm sen nete sivilcem var diye bakarsın seni cilt kanseri çıkarır,hala öğrenemedin mi saçma sapan bilgiler var nette....sakın ama sakın bakma...ben bi ara kafayı yemiştim gırtlak kanseriyim heralde diye hem de nete dayanarak halbuki sadece boğazlarımı tahriş etmişim:))))

gunaydın kızlar umarım iyisinizdir

speeddy nice mutlu yıllara canım ailenle hep birlikte olun inş.

göbekler süper kızlar bu arada laurana ve sppedy
çok thanks bilimim nat geo wild"im benim:))) sen de çek görek

Şişşşşşştttttt.

Göbekleri görelim bayanlar. Tartı öyle demiyor ama benim çiko küçülüyo mu ne?

Eki Görüntüle 811790

Gunaydin hanimlar.baktim gobusler konmuş bende koyayim dedim 17+2 haftalik ikizlerim.en basindan beride 4,5 kilo aldim.

Eki Görüntüle 811794 Eki Görüntüle 811795

prolett maşallah yani ne güzel çıkmış öylee,bu arada kombinine bayıldımm:))) benim annem kızıyor bana yaa yok neymiş ayıpmış bol giyinmeliymişim töbeee seviyorum ben böyle şeyleri ama:)))) tayt üzerine seviyorum bol şeyleri de ona da kızıyor yok neymiş ha tayt ha bacak hehehe te allam yaaatuana maşallah sen de ne zayıf hatunsun beeee

bizimki de öyle genelde bu modeller böyle oluyor sanırım
her gün göbeğini ölçüyor onu geçtiğimi görünce seviniyor

uleyn size yazarken vakit öğlen olmuş:)))) gece 4.30 dan beri ayaktayım nedense bilmiyorum oldu bikerem...yemek yapmaya gidiyorum ben kızlar....ocağa koyayım gelirim buraya,pişince de yer yatarım biraz:))) zombiii gibiyim yaaa......

Aynen Speddy tartılayım bi diyorum bi bakıyorum benden önce tartıya çıkmış Aynı aynı sürüm
Bu arada dün yaşadıklarımı anlatmak istiyorum size dün ölmediysem başka da ölmem arkadaş...
Şimcik ben okuldan erken çıktım eşimle yeni aldığımız eve gittik birkaç yapılacak iş dolayısıyla sonracıma bahçede ayva gördüm ben koparıp aldım bi güzel yiyorum eşim şöyle bir dolanalım etrafı dedi iyi dedim arka kapıdan çıkacağız ben bi yandan ayvayı yiyorum bi yandan eşime laf yetiştiriyorum çenesi düşük önüne baksana yok dannnnn diye bir ses geldi sonrasında etraf titreşmeye başladı bi baktım eşim arkadan tutmuş beni tam düşmek üzereymişim beynim patlıyor ama ağrıdan dilim falan uyuştu o kadar yani meğer kapının üzerin de enlemesine bir demir varmış efenim o çıkan ses de benim kafam ve demirin buluşmasından çıkan sesmiş neysem biraz oturdum falan geçti ağrı dilimin uyuşukluğu da geçti..
Akşam hastahaneye gittik geldik bebişi görmeye benim başım nasıl ağrıyor ama çatlıcak eşimin de 1 hafta önce ayağı çatlamıştı doktoru buna ağrı kesici krem vermiş getirdi illa sürüyüm başına geçirir ağrısını ee dedim bende nasılsa içmicem e be salak hiç bilmediğin etmediğin ilaç kullanılır mı dimi neyse bu sürdü 2 dk geçti geçmedi benim alnım uyuşmaya başladı eşim bakıyo kıpkırmızı oldun dedi hemen koştum yıkadım yüzümü sabunladım ama nafile yanaklarıma yayıldı kızarıklık ve yanıyo yani anlatamam içten içten meğer 1000 kişiden bir,inde alerji oluyormuş böyle (sevinsem mi üzülsem mi bilemedim malum ne kadar özelim 1000 kişiden biriyim dimi ama eheuheu )) Neyse baktım boynuma kulaklarıma doğru yayıldı kızarıklık ama yanıyorum öyle böyle değil pancar gibi oldum hemen toparlandık hastahaneye gidelim dedik arabaya bindik baktım yanma azaldı dedim biraz bekleyelim biraz dolandık etrafta sonra arabanın ışığında baktık yüzüme geçiyor eve çıktık öylece sonra sonra geçti çok şükür ama baş ağrım hala devam etytim gece uyuyamadım dedim en azından bi işe yarayaydı bari ama ıı ıhh yok anacım sabah bile ağrıyla uyandım yani o kaa
Neyse efenim işin özü siz siz olun sakın bilmediğiniz etmediğiniz ne menem ilaçları oranıza buranıza sürmeyin benden söylemesi sonram şekil a olursunuz şekil a :ben

Evet canim cok hizli büyüyor bebislerde bende.

Evlendigimden beri 1 kg aşağı 2 kg yukari 4 sene gecti 47 kg evlendim.4 yil sonunda 48 kg hamile kaldim.herseyi yiyip asiri hareketi sevmeyen bol bol uyuyan biriyim ama kilo alamıyordum.hamilelik bahanesiyle simdi tartiya ciktikca cok mutlu oluyorum hic goremedigim 50leri gectim :)) benimki zayifliktan ote cilizliktii simdi ele avuca geliyorum en azindan:)

ama çokda güzel bir resimmiş o
bide ben seni şişko sanıyodum gayet fitmişin .hiç hoşlanmadım senden

Tesekkur ederim otcu fitim valla ne yalan soyleyeyim ayrica nerden sisko oldugum izlenimine kapildin merak ettim
Sen benden hoslanmasan da ben senden hoslandim

Son düzenleme:
dikkat et canım geçmiş olsun yaaa bilmediğin ialaçları kullanma emi:)

ilk çocuğum evet rabbim hayırlısını versin kız çok istiyorduk ama sağlıklı olsunda hiç önemli değil.çünkü en baştan beri bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyorum bu herşeyin önüne geçiyor.hayırlısı olsun valla bende 27 yaşındayım bilmiyorum daha önce çok erken gbime geliyordu bebek için ama ikincininde geç olmadan olması lazım sanki

Söyledim haberleri var.Ekim sonu rapor alıp doğum izni başlayana kadar raporlu görüncem
Canım sen öğretmen miydin? Ben özel sektördeyim bizde yok öle rapor mapor işleri önceden, ama bende kendi çapımda erken çıkıcam 32. haftamda, ben zaten Mart başı annişiyim hehe benim daha var, ama şaka maka ben bile gün sayıyorum kendimi yaklaşmış görüyorum foto finishe

canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, sağlıkla alırsın yavrunu inşallah kucağına, üzülme demek anlamsız ama yine de bebeğin için üzmemeye çalış, kendin için de biraz makyaj yap ruj sür allık mallık kendi kendine moral ver.

ay kuzum şebek gbiyim saçım başım karman çorman elim kalkmıyor karnımda çok çıktı eşimin değişik kıyafetleriyle doalnıyorum üstüm başımda perişan zaten pazar günü onun için gezdim üstümde başımda yok die ondan hastalandım yabirde makyaj yaparsam tam palyaço olurum heraldebebiş iyi olsunda inşallah.doktor geçmezse ara demişti aradım doğumdaymış zaten telefonda tam iletişim kuramıyosun yeteli ilgiyi bulamayınca canım sıkılıyor.şehirde yaşayıp doktoruna istediğinde gidebilenlere çok özeniyorum hayırlısı genede sakin olmak istiyorum inşalalh tabbim yardım edecek

Ay geçmiş olsun, hamileyken daha da dikkat etmeliyiz kendimize ama işte düşmez kalkmaz biR Allah, bende hamileyken son aylarımda bir düşmüştüm yolun ortasında baya bi kaymıştım sanki kafamda kuşlar cikliyordu, bi de karnım kocaman kalkamadım yerden kaplumbağa gibi yoldan geçenler kaldırmıştı beni. İşin tuhafı hastaneye çok yakın bir yerde düşmüştüm bir de! Doktor NST'te de tutmuştu beni 1.5 saaat, bebek stres yapmış annesi demişti

kızlar 3 gündür midem yanayor ama nasıl yanmak alev alıyo diyebilirim ne yapsam geçmiyor akşamlarıda nefes alırken bile zorlanıyorum şimdiden böyle büyüdükçe ne yapcam bilmiyorum zaman su gibi sağlıkla geçsin hepimiz için kuzularıımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım

kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn

akşamları yapıyorum nefes egzersizi ama tabi ne derece doğru yapıyorum bilmiyorum

Canım herşeyi deniyorum olmuyor ya kendimi telkin etmeye çalışıyorum elimden geldiğince önerileriniz için teşekkür ederim.

Kızlar nası gidiyor? Benimde bugün biraz kaşım (baş diil benim kaşlarımın olduğu yer ağrıyor) biraz da dişim ağrıyor! Gözlerim bozuldu heralde daha da..ya da baş ağrısı gerginlik karışımı birşey..bizim işte gerginlikler olabiliyor da malum üst düzeylerle sık iletişim iindeyiz Benden herkese gelsin Baş ağrısını kontrol etmenin alternatif yolları - Milliyet

Dişlerimi de sadece gece yatmadan fırçalıyorum valla sabah evden çıkmadan fırçalarsam bulanıyo midem, bol bol sakız çiğniyorum gün içinde, eh bir de tatlılarla yeniden bir aradayım aylar sonra..Bu arada çok şükür biraz yemeye başladım, hatta geçmiş aylardan kalan açlığım devam ediyor, sanki doymamaya başladım ! Bir de canım çok çekiyor her birşeyden Allahtan bakışlarımdan anlayanlar, öğle yemeğinden tabaklarından bana da veriyorlar Daha hamileliğimi başındaki kiloya gelmedim, hala sert yerde oturunca popom acıyor ama eminim kilo aldım.

+ Duygusallığım, gerginliğim de pek bi arttı..Kel alaka şeylerde ağlıyor, annemle eşime olmayacak çıkışlar yapıyorum :26: sonra da düzeltmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…