2014 Şubat Anneleri

kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn
canım çok geçmiş olsun ama benim de ilerleyen aylarda midem yanacakmış gibi geliyor...çoğu kişiye soğuk süt iyi geliyor bir de soda denemediysen dene istersen....canım aya vurursak net bulamayız çünkü doktorlar adet olduğumuz günü de hesaplıyorlar ve bizler tam olarak ne zaman gebe kaldığımızı bilemeyiz ama ben 2 hafta geriden söylüyorum yani şuan 4,5 aylık hamileyim diyorum soranlara....

kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn

benim doktor soylemisti. Bi ayi 30 gun olarak hesaplayacagiz ve adet oldugumuz haftayi saymayacagiz. ben su an tam 4 ayligim mesela

dikkat et canım geçmiş olsun yaaa bilmediğin ialaçları kullanma emi:)

Aynen canım bu ders oldu zaten bi daha zor kullanmam

Ya dikkat etsende oluyor işte kaza hiç aklıma gelmedi ki orda demir olacağı :26: Çarptığım yer hala sızlıyor...Evet insan öyle oluyor neye uğradığını şaşırıyor bi 3-4 dk nolduğunu öğrenmeye çalışıyorsun tuhaf bir duygu sana da geçmiş olsun canım..

bana fiyat çalışması yaparsanız sevinirim. doğum fotoğrafı istiyorum yalnız istanbuldayım.

hiç karıştırma ne zaman baksam allak bullak oluyorum

zoeay canım ayva yicem diye başına gelene bak ya geçmiş olsun

Sağol canım

Sağol bebemmm. Valla bundan bol giyecek bişeyim yok çünkü kıyafet almadan atlatmaya çalışıyorum

Hem içim gitti acına hemde çok güldüm. Ne komik anlatmışsın yavrum Geçmiş olsun..

kızlar bi akıl danışayım şimdi 5 gün rapor aldım yatıyorum ağrım bugün azaldı ama devam ediyor.kendi doktorumu dün aradım parol iç dedi geçmezse yarın gene ara dedi.ne yalan söleyim içmedim parol çünkü ben ağrı hissinin geçmesini öenmsemiyorum yani ilaçla geçmesini ben plasentaya takmış duruumdayım.neyse eşimle konuştuk bugün ara doktoru gidelim haftasonu dedi.şimdi doktoru aradım plasentedan ağrı olmaz kanama olur dedi.sen bu kadar huzursuzsan gel bakalım dedi.sonra eşimi aradım az önce gidelim diyen şimdi bi ona bide detaylı ultrasonamı gidicez bir hafta arayla dedi sinirim bozuldu sesimden anladı tamam gideriz dedi neyse kapattım gcık oldum:)burdan kayseri nerden baksan hızlı olarak 3 s falan.acaba doktor dinlenmen gerek die rapor vermişken yola çıkmam saçmamı olacak acaba doktorda ben paniklediğim için çağırdı gibi geldi yani kendiliğinden değilde.acaba gitsemmi yoksa biraz daha sakin olup detaylı ultrasonumu beklesem acaba.

İzmir dışında da çekim yapıyormusunuz? ben ist dayım paket fiyatlarınızı öğrenmek isterimm

kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorum varmı doktoru aşı olma diyen falan

allah korusun canım inş bir an önce sağlıklı sıhatli kucağına alırsın oğluşunu

sormadan olmak istemedim ben bu hafta gideceğim o zaman olurum

evet sormadan insanın içi rahat etmiyor dimi.ama ben dünden beri iki kere aradım yeniden aramak istemiyorum ama herkes oluyor galiba ne bileyim bebğe bir zararı olmadıktan sonra olmanında bir zararı olmaz inşalalh

zoeay canım ayva yicem diye başına gelene bak ya geçmiş olsun

Çok sağol canım..
Sağol canım

Hem içim gitti acına hemde çok güldüm. Ne komik anlatmışsın yavrum Geçmiş olsun..

Valla olayın kendisi de traji komik olunca öyle anlatayım dedim ehueu valla yaa ne acıdı ufff siz sizolun dikkat edin kapılardan geçerkene
kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorum varmı doktoru aşı olma diyen falan
Canım tetenozu diyorsun heralde ben doktora gitmeden oldum nasılsa olunacak diye sonra doktoruma gittiğim de o sordu oldun mu diye evet dedim tamam dedi..

ay sağol bacım benimde aklımda öle bir şüphe yoktuda eşim sormadan yaptırmayalım falan diyince işte:) sonuçta buda sağlık bakanlığının uygulaması yani sadece bazı yerlerde yapılmıyorya:)

evet sormadan insanın içi rahat etmiyor dimi.ama ben dünden beri iki kere aradım yeniden aramak istemiyorum ama herkes oluyor galiba ne bileyim bebğe bir zararı olmadıktan sonra olmanında bir zararı olmaz inşalalh

doktorun bişey diyeceğini sanmıyorum her hamile mutlaka oluyor
ben kendi adıma beklemek istedim onun için bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/639343-2013-ekim-annelerinin-dogum-hikayeleri-17.html
okusanıza kızlar çok ağladım yaaaaaaaaaaaaaa rabbim bizede hayırla sağlıkla kurtulmayı nasip etsin çok ağladım

En sonda yazılanı okudum başlarda çok korktum ben de normal doğum istiyorum allah izin verirse sonra oturdum ağladım gerçekten o ağrıyı çekiyorsun tamam ama ben doğumdan sonra kimsenin onu hatırlayacağını bile sanmıyorum o masum küçük yaramızı kucağına aldıktan sonra..

ay sağol bacım benimde aklımda öle bir şüphe yoktuda eşim sormadan yaptırmayalım falan diyince işte:) sonuçta buda sağlık bakanlığının uygulaması yani sadece bazı yerlerde yapılmıyorya:)
Evet canım öyle ebe aşıyı anlatırken sağlık ocağın da zaten bu aşının herhangi bir yanetkisinin olmadığını ve bebeğe zarar vermediğini söyledi birşey olsa onlar da bu işin eğitimini alıyor sonuçta söylerler heralde..

Kızlar merak ediyorum var mı tekmeleri hisseden? ben neredeyse 3 haftadır hissedeiyorum:) bazıları baya kuvvetli oluyor:)Çocum napıyon dedirtcek kadar ben henüz cinsiyetini öğrenemedim saklanıyor.yarın doktor günümüz inşallah
Tekmeler genelde bağırsaklarimin üstünde gibi nadir göbek deliğinin oralarda siz nasıl hissediyorsunuz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…