canım çok geçmiş olsun ama benim de ilerleyen aylarda midem yanacakmış gibi geliyor...çoğu kişiye soğuk süt iyi geliyor bir de soda denemediysen dene istersen....canım aya vurursak net bulamayız çünkü doktorlar adet olduğumuz günü de hesaplıyorlar ve bizler tam olarak ne zaman gebe kaldığımızı bilemeyiz ama ben 2 hafta geriden söylüyorum yani şuan 4,5 aylık hamileyim diyorum soranlara....kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn
kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn
dikkat et canım geçmiş olsun yaaa bilmediğin ialaçları kullanma emi:)
Ay geçmiş olsun, hamileyken daha da dikkat etmeliyiz kendimize ama işte düşmez kalkmaz biR Allah, bende hamileyken son aylarımda bir düşmüştüm yolun ortasında baya bi kaymıştım sanki kafamda kuşlar cikliyordu, bi de karnım kocaman kalkamadım yerden kaplumbağa gibi yoldan geçenler kaldırmıştı beni. İşin tuhafı hastaneye çok yakın bir yerde düşmüştüm bir de! Doktor NST'te de tutmuştu beni 1.5 saaat, bebek stres yapmış annesi demişti
merhaba kızlarrr,
ben 2013 şubat annesiyim. şuan izmirde doğum fotografçılığı yapıyorum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum. Burdan ulaşan ilk 3 kişinin doğum öncesi hamilelik çekimini ücretsiz yapacağım.
kızlar aya vurunca kaç aylık oluyoruz merak ettim araştırıyım dedim sitelerde farklı farklı çıkıyo bilen varsa merakımı giderebilirmi lütfennn
hee çekmiş çekmiş:)) deliii ne güzelSEVİMLİ göbeğin var MAŞALLAH
hehe büyüdü büyüdü iki haftasır bi ara atarım FOTOSUNU:)
yaa kolik olmasın bebelerimizz:)
benim eşimde alalım herşey hazır olsun dio ama zaten bi dolap bi karyola bi de beşik alcaz işte:)
tek sorun beşik nekadar büyük olmalı??
yok canım ya sığsada ben onu her sabah çıkaramam dışarı falan ozaman salonada bişi almam gerekir her yer eiya olur
bu gösterdiğim çok ucuz belki bunla başlarız olmadı büyüğe geçeriz eşimde beğenirse tabi:)
adam benden daha seçici beni nası beğendi merak etmeye başladım
yuh be kardeşim oku oku bitiremedim:) amma çok yazmışsınız:)
güzelim görmedim mesajını yoksam cevap vermezmiyim sana....rabbim kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah ama başka topiklerde 32. haftada olup hala plesentası aşağıda olan ama doktorun takma kafana çıkar o dediği durumları okudum inşallah çıkar.
hehe ben kendimi kurbaaa gibi hissediyorum hatunnn
kızımmmmm sen nete sivilcem var diye bakarsın seni cilt kanseri çıkarır,hala öğrenemedin mi saçma sapan bilgiler var nette....sakın ama sakın bakma...ben bi ara kafayı yemiştim gırtlak kanseriyim heralde diye hem de nete dayanarak halbuki sadece boğazlarımı tahriş etmişim:))))
çok thanks bilimim nat geo wild"im benim:))) sen de çek görek
prolett maşallah yani ne güzel çıkmış öylee,bu arada kombinine bayıldımm:))) benim annem kızıyor bana yaa yok neymiş ayıpmış bol giyinmeliymişim töbeee seviyorum ben böyle şeyleri ama:)))) tayt üzerine seviyorum bol şeyleri de ona da kızıyor yok neymiş ha tayt ha bacak hehehe te allam yaaatuana maşallah sen de ne zayıf hatunsun beeee
Aynen Speddy tartılayım bi diyorum bi bakıyorum benden önce tartıya çıkmışAynı aynı sürüm
Bu arada dün yaşadıklarımı anlatmak istiyorum size dün ölmediysem başka da ölmem arkadaş...
Şimcik ben okuldan erken çıktım eşimle yeni aldığımız eve gittik birkaç yapılacak iş dolayısıyla sonracıma bahçede ayva gördüm ben koparıp aldım bi güzel yiyorum eşim şöyle bir dolanalım etrafı dedi iyi dedim arka kapıdan çıkacağız ben bi yandan ayvayı yiyorum bi yandan eşime laf yetiştiriyorum çenesi düşük önüne baksana yok dannnnn diye bir ses geldi sonrasında etraf titreşmeye başladı bi baktım eşim arkadan tutmuş beni tam düşmek üzereymişim beynim patlıyor ama ağrıdan dilim falan uyuştu o kadar yani meğer kapının üzerin de enlemesine bir demir varmış efenim o çıkan ses de benim kafam ve demirin buluşmasından çıkan sesmiş neysem biraz oturdum falan geçti ağrı dilimin uyuşukluğu da geçti..
Akşam hastahaneye gittik geldik bebişi görmeye benim başım nasıl ağrıyor ama çatlıcak eşimin de 1 hafta önce ayağı çatlamıştı doktoru buna ağrı kesici krem vermiş getirdi illa sürüyüm başına geçirir ağrısını ee dedim bende nasılsa içmicem e be salak hiç bilmediğin etmediğin ilaç kullanılır mı dimi neyse bu sürdü 2 dk geçti geçmedi benim alnım uyuşmaya başladı eşim bakıyo kıpkırmızı oldun dedi hemen koştum yıkadım yüzümü sabunladım ama nafile yanaklarıma yayıldı kızarıklık ve yanıyo yani anlatamam içten içten meğer 1000 kişiden bir,inde alerji oluyormuş böyle (sevinsem mi üzülsem mi bilemedim malum ne kadar özelim 1000 kişiden biriyim dimi ama eheuheu)) Neyse baktım boynuma kulaklarıma doğru yayıldı kızarıklık ama yanıyorum öyle böyle değil pancar gibi oldum hemen toparlandık hastahaneye gidelim dedik arabaya bindik baktım yanma azaldı dedim biraz bekleyelim biraz dolandık etrafta sonra arabanın ışığında baktık yüzüme geçiyor eve çıktık öylece sonra sonra geçti çok şükür ama baş ağrım hala devam etytim gece uyuyamadım dedim en azından bi işe yarayaydı bari ama ıı ıhh yok anacım sabah bile ağrıyla uyandım yani o kaa
Neyse efenim işin özü siz siz olun sakın bilmediğiniz etmediğiniz ne menem ilaçları oranıza buranıza sürmeyin benden söylemesi sonram şekil a olursunuz şekil a :ben
merhaba kızlarrr,
ben 2013 şubat annesiyim. şuan izmirde doğum fotografçılığı yapıyorum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum. Burdan ulaşan ilk 3 kişinin doğum öncesi hamilelik çekimini ücretsiz yapacağım.
ilk çocuğum evet rabbim hayırlısını versin kız çok istiyorduk ama sağlıklı olsunda hiç önemli değil.çünkü en baştan beri bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyorum bu herşeyin önüne geçiyor.hayırlısı olsun valla bende 27 yaşındayım bilmiyorum daha önce çok erken gbime geliyordu bebek için ama ikincininde geç olmadan olması lazım sanki
kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorumvarmı doktoru aşı olma diyen falan
sormadan olmak istemedim ben bu hafta gideceğim o zaman olurum
zoeay canım ayva yicem diye başına gelene bak ya geçmiş olsun
Sağol canım
Hem içim gitti acına hemde çok güldüm. Ne komik anlatmışsın yavrumGeçmiş olsun..
Canım tetenozu diyorsun heralde ben doktora gitmeden oldum nasılsa olunacak diye sonra doktoruma gittiğim de o sordu oldun mu diye evet dedim tamam dedi..kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorumvarmı doktoru aşı olma diyen falan
Çok sağol canım..
Valla olayın kendisi de traji komik olunca öyle anlatayım dedim ehueu valla yaa ne acıdı ufff siz sizolun dikkat edin kapılardan geçerkene
Canım tetenozu diyorsun heralde ben doktora gitmeden oldum nasılsa olunacak diye sonra doktoruma gittiğim de o sordu oldun mu diye evet dedim tamam dedi..
evet sormadan insanın içi rahat etmiyor dimi.ama ben dünden beri iki kere aradım yeniden aramak istemiyorumama herkes oluyor galiba ne bileyim bebğe bir zararı olmadıktan sonra olmanında bir zararı olmaz inşalalh
sormadan olmak istemedim ben bu hafta gideceğim o zaman olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/639343-2013-ekim-annelerinin-dogum-hikayeleri-17.html
okusanıza kızlar çok ağladım yaaaaaaaaaaaaaarabbim bizede hayırla sağlıkla kurtulmayı nasip etsin çok ağladım
Evet canım öyle ebe aşıyı anlatırken sağlık ocağın da zaten bu aşının herhangi bir yanetkisinin olmadığını ve bebeğe zarar vermediğini söyledi birşey olsa onlar da bu işin eğitimini alıyor sonuçta söylerler heralde..ay sağol bacım benimde aklımda öle bir şüphe yoktuda eşim sormadan yaptırmayalım falan diyince işte:) sonuçta buda sağlık bakanlığının uygulaması yani sadece bazı yerlerde yapılmıyorya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?